🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 35 983
  • 1 177
  •   103
Отговори
# 1 110
Това не я прави по-малко противна и отвратителена

# 1 111
Простовато, нахално, нагло, безпардонно поведение струи от Йовко.
Вземи моля ти се, да събуждаш спящият човек и да му светваш и лампи и т.н., за да го облъчваш с глупостите си. 🤦🏻‍♀️
Искам, искам (троп с краче), искам да искам. Главата като топлийка, циците като на съседката, шкембета като след раждане, обаче ходи да обижда жените на външен вид. Нещастник. Не го е срам.

# 1 112
Защо да не я търпи Калоян? С Габи получаваш това, което виждаш и чуваш. Няма преструвки, няма самоизтъкване, няма лицемерие, не си прави труда да го залъгва с чувства. При условие, че той не проявява интерес към никоя друга, Габи му е много удобна даже.

Удобна да, но за половинка не я виждам с такъв кротък човек и да и търпи селските изпълнения. Тя и него ще набие ако я ядоса.

# 1 113
A Kристина, според вас, защо постъпи добре с Виктория и я заведе в спалните помещения?

Анито кога ще ни поговори на интелектуална тема?  Не е ли говорила нещо интересно с нейните приятели от високото ниво, не е ли поне запомнила нещо?

Виктор и Дениз не ги показват, така се печели то формат, стой си в сянка до финала.

# 1 114
Йовко да не се хили като ряпа с тези липсващи зъби. Просто селянче е. Неуважително се държи и към Филипа. Как говори за нея "напънал я" не знам какво. Пробвал й се. Просташко е. Повръща ми се. Не я зная как го търпи. Той не се държи като културен и възпитан мъж към дама. Противно е!!

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 13:56 от КремонаЛиза

# 1 115
Виктория влезе с идеята да бъде скандална. Нооо и да беше влязла с перфектното възпитание и държание, че и уважение към простакеси Габа и Шърма, те пак щяха да намерят за какво да я обиждат. Примерно "За коя се мисли пък тая, че се държи толкова културно и възпитано?" SatisfiedScream

# 1 116
Виктория искаше да поздрави мъжете. Може сега с новата визия, да и се е повишило самочувствието, че е по-хубава от преди.  
Пък жените се обидиха.
Според мен, тя си има мисия, и сама даже си го казва за какво е влязла.

# 1 117
Какво я захаресвахте тая Виктория? Беше истерична латерна преди, такава е и сега. Просто Шермин е по-зле.

# 1 118
Вземи моля ти се, да събуждаш спящият човек и да му светваш и лампи и т.н., за да го облъчваш с глупостите си. 🤦🏻‍♀️
Искам, искам (троп с краче), искам да искам. Главата като топлийка, циците като на съседката, шкембета като след раждане, обаче ходи да обижда жените на външен вид. Нещастник. Не го е срам.

Достойно представя нацията си Joy

# 1 119
Снощи ми беше тъп епизода.
Махленски разправии за един креват.
Бах туй спане аз. Толкоз кревати има, те тръгнали трета световна да правят за едно легло. Ма, тъй е то, когато работиш по гръб и работното ти място е един креват - браниш го, ясно е.
После се "насладих" на страстите на тоз сатир Йовица. Брутално беше.
И най накрая заспах, ама насън ми се гадеше, явно от цялата обща мизерия, която ни навират в очите, чаршафи в които се търкалят по 100 човека и не се сменят, некви секс мераци на загорели маниаци, мръсотия, разхвърлия, студ, липса на топла вода, разни грозотии и за капак ниски страсти и махленски караници. Грозна, отвратна картина.

Вчера чакам пред едно заведение да ми приготвят бургер и чувам двама младежи около 20-25г. да си хортуват докато хапват. Единия се жалва на другия - човек решил съм да си оправя живота, за две години що курволяк мина през леглото ми. Ама те за нищо не стават. Некви жестоки претенции, имал ли съм апартамент, ама кога ще сменям колата с нов модел, ама баща ми имал ли имоти, меркантилност на квадрат. И вика тва са осемнадесетгодишни мъстии, бе брат. Аз питам ли ги бащите им кви имоти имат. Те мислят, че с едно голо тяло ще уловят голямата риба за която мечтаят, ама с една гола пййп тая работа не става.
Имах чувството, че гледам Ергенина на живо. Joy
Допълвам, че и повечето жени не си мият косите. Особено Кристина, все е с мазна коса или някакви шалове, шапки отгоре. То пък бива бива нечистоплътност. Онзи ден дадоха сцена от стаята на Кристина, Петър и Габриела. Отвратително. Мизерия и тея двамата легнали в гнусните чаршафи, насред мизерията и се прегърнали. Оная Габриела си вади дрехи от мизерния и куфар, вътре всичко на топка. Нали се беше оправдала, че нямат гардероби. Е добре, нямате, ама какво ти пречи да си сгънеш дрехите в куфара и да стоят така, да ги опънеш тея чаршафи, малко да подредиш тая мизерия. Това са жени. Особено едната с претенции за гранд дама.
Направи ми впечатление, че на Красимир стаята е сравнително подредена.

А пък онези двамата инфантилнште, танцьорката и гаджето и, не им помня имената, като отидоха в стаята на този Йовица и Филипа и директно на техните чаршафи лягат и с дрехи. Блякс. И ние сме били в ранни 20, ама в такава мизерия не сме живели... или поне аз. А съм била в квартира с 5 момичета и сме правили купони всяка вечер. Хващаме се през ден и избърсвахме и подреждахме всичко.

# 1 120
Йово просто беше решил, че ако "натегне" 2-3 пъти Филипа, тя ще му пусне. Няма друга мисъл в главата му. В момента, в който плана му клонеше към промяна, той полудя.
Дано момичето се е усетило бързо и да се е разкарало.

# 1 121
  • Sofia
Кой е спял на леглото пред wc-то в стаята на Красьо?
И там беше доста разхвърляно...

# 1 122
Че на тия мизерници мивката им вечно пълна с чаши. Не съм видяла някой да мие.

# 1 123
Наистина всички са страшни мръшляци.
Страшно нечистоплътни и живеят в ужасна кочина. Дори и да е тясно, не е оправдание да спиш в боклуци и да не си измиеш косата или чашата. Бляк

# 1 124
Доколкото разбрах това е леглото на Йовица, но е спал там сам първите 2 дни

Общи условия

Активация на акаунт