🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 49 312
  • 1 550
  •   114
Отговори
# 1 230
В кви тръни бяха забили Шермин за да дава синхрони Joy

# 1 231
Голяма антиреклама му правят на Родос в този сезон.

# 1 232
  • В Града на Липите
Шермиета ще изгори на микрофон.
Батката е докосвал доколкото помня само Емили, обаче тя не пие, та се чудя дали той не послъгва малко. Не си представям трезва жена да пере с него.

# 1 233
Краси мълча, мълча, мълча и накрая я заби Ш. с две изречения

# 1 234
Ако си тръгне Шери-то, рИално  ще ни стане скучно......

# 1 235
  • В Града на Липите
Много ясно че поведението й ще е леко, все пак е 48кг

ЖДНБ! Шермин призна, че не е идеална?!?

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 22:30 от hrissi_sz

# 1 236
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Ако не е Шермин ще е Йовица, ако не е той пак ще дават нея, аман вече. Ало продукцията дайте и другите, тези двамата вече се изтъркаха и са тотално безинтересни. Едната не спира да повтаря, че знае пет езика и живее в ДЮбай и ИСраел и тежи 48 килограма. Другия се залепил като кърлеж към каката и не спира да каканиже и търси де що има свободни кревати из цял Родос. Ми сменете фокуса и давайте нещо друго, м'трял имате.

# 1 237

Нека. Мечтая си да я видя изритана.

# 1 238
  • here and now
Нямам против да ми е скучно...
Изобщо не ми е забавна...

Тъпица хич не усеща ли, че Фифито едва го трае за формата или много добре усеща и се гъбарка с нея?

На КарсимирЪ най-големия проблем му бил, че Анчето си лафила с близнака?!? А това, че се държи с него като с навлек и го обижда постоянно хич не го притеснява?!? Един за друг са си!

# 1 239
Според мен, предишната вечер, когато Краси и Шермин отидоха на някъде, са ходили да перат. И сега, понеже Краси вече е прал с нея и не му е зор, обърна палачинката и поведението му към нея рязко се промени. Не спира да й сипва, от както са седнали до басейна. А от промото се вижда, че и вечерта ще й досипе още. Та според мен Краси си постигна своето и вече ще си е такъв, какъвто си е.

# 1 240
Абе, кажете ми честно, нормално ли е Краската да се възпали толкова, че Шереметиево поканила някой си близнак и това го смята за върла обида, а да не му пука за всички обиди, които нон стоп му говори?! Или се опитва да я разкара "по-културно"?

# 1 241
Краси мълча, мълча, мълча и накрая я заби Ш. с две изречения
Мдаа, а пък Шерми нещо много свила перките и мяука ли маука. Май усеща, че и идва финала. Йъвоваца и тя ма  скоро душ и четка не е виждала. Рошава и мазна коса и се чеше като въшлива. Йовчо се почуди къде да я опипа и пак песента за стаичката с леглото. Баси нерезът.

# 1 242
За момента Шермин говори нормално 😅

# 1 243
Красимир имал его и достойнство, обаче не й показва пътя, а се сърди като детенце и я отбягва.
Супер излишно е да й обяснява къде греши и как да се промени, тя е много наясно.

# 1 244
Леле, анините рядка коса и отраснали екстеншъни на шезлонга в цялата си прелест...

Общи условия

Активация на акаунт