🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 61 489
  • 1 747
  •   25
Отговори
# 1 710
но Шермин повтаря по 50 пъти на епизод как всичко по нея е скъпо, уникално, оригинал и т.н.
Нещо не си разбрала, вероятно - то става скъпо, уникално, оригинал и т.н точно защото е на нея. Клас и стил, с други думи - и в чувал да се облече - ще и стои добре

# 1 711
Сега поизгледах епизода с влизането на Виктория и конфликта с Йовица и Филипа. Това ми напомни никога да не се подвеждам по общото мнение, без да съм придобила собствено мнение въз основа на това, което съм видяла!
Йовица и Филипа реагираха нормално, в съответствие с провокациите на Виктория.
Абстрахирам се от простащината на Габа и Шер!

# 1 712
  • here and now
но Шермин повтаря по 50 пъти на епизод как всичко по нея е скъпо, уникално, оригинал и т.н.
Нещо не си разбрала, вероятно - то става скъпо, уникално, оригинал и т.н точно защото е на нея. Клас и стил, с други думи - и в чувал да се облече - ще и стои добре
Не знам дали ще ѝ стои добре, но ще ѝ отива със сигурност....

# 1 713
@IIllit
Мерси, за преразказа на подкаста, че не ми се слуша. Много ме кефи как Шавармата се опитва да обеди себе си (и всички останали), че близнака я е харесва и не е смеел да се доближи до нея заради Красимир, а той само потвърди нашето мнение, че се чудеше как да я избегне. 😂😂 това момиче живее в нейн измислен свят и не разбира нещата като хората около нея

# 1 714
Махнала ли си е инстаграм профила или съм блок?

# 1 715
  • София
Като видя някой, регистрирал се преди 3 дни/3 седмици само да се включи в темата за реалити предаване в БГ мама и все се чудя кой от участниците е. "Здравейте, за първи път пиша тук, но... "
Някой от близнаците дари да е харесвал Шермито, като е видял какво е мнението на публиката, бързо се е отказал.

# 1 716
Явно те е блокирала. 😅 Знам, че рИално си завиждала и затова си блокирана.

# 1 717
И последно- защо за Бога е тази неспирна употреба на английски изрази и думи както от хора , които дори български не говорят и пишат правилно така и от журналисти и обществени личности.

Радвам се, че си намерила форума. А роза чуждиците е моя болна тема.Не знам защо някои хора си мислят, че като използват английски изрази и думи, изглеждат по интелигентни. Според мен това показва само, че не могат да се изразят на родният си език.Друго което ми прави впечатление, че хора живеещи дълго време в чужбина се изразяват чудесно на български език, за разлика от тези, които са били месец в два в чужбина.

# 1 718
Да, завидях на една
Скрит текст:
разкрачена
снимка.😅 , за която написах, че ‘олд мъни стайл’ господата ще припаднат като я видят.

# 1 719
Не го е махнала, блокирала те е..

# 1 720
Аз реагирам с Joy на всички сторита,  в който се пеняви и още нямам блок
Накрая ще взема аз да я блокирам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 721
Шалом Айше, понеже разбрахме, че ни четеш тук…
Една мисъл ме измъчва, как пък и немски не научи покрай немския милЯрдер? Или немския не се предава по полов път?!
Може да ни отговориш и на стори ( не че ни пука, но малко свеж матр’ял за мемета нали Wink.
А арабски от Дубай и ОАЕ владее ли Шавармата? Шукран, хабиби, за риторичния въпрос. Joy
ПП: Абе, аз не разбрах, тази проскубана Барби, реагира ли в мрежите относно прането на възлюбения неандерталец?

# 1 722
Прави ми впечатление, че е изключила коментарите към всички снимки.

# 1 723
Габриела и Църпър познават ли се от преден сезон ?

# 1 724
Шалом Айше, понеже разбрахме, че ни четеш тук…
Една мисъл ме измъчва, как пък и немски не научи покрай немския милЯрдер? Или немския не се предава по полов път?!
Може да ни отговориш и на стори ( не че ни пука, но малко свеж матр’ял за мемета нали Wink.
А арабски от Дубай и ОАЕ владее ли Шавармата? Шукран, хабиби, за риторичния въпрос. Joy
ПП: Абе, аз не разбрах, тази проскубана Барби, реагира ли в мрежите относно прането на възлюбения неандерталец?
Шалом Хабиби, махраба

Общи условия

Активация на акаунт