🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 20 925
  • 721
  •   84
Отговори
# 180
Какво се случва бе? Каква е тая брадичка на баба Яга Flushed

"качествена" -за която не я избират Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 181
Признавам я Дениз, добър психолог ще стане от нея! Как успя да не се разхили на глупонтевините на Шармин!

# 182
РИално социопатката има не повече от 100 думи в речника и рИално така може и 10 езика да говори Laughing

# 183
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Не знам защо се симпатизира и харесва Красимир. Ако не беше Шермин да обира негатива щяха да лъснат доста неща за характера  му. Ето дори сега пак мишкува и говори против нея пред другите, това откъдето и да го погледнеш не е ок. Изобщо не ми харесва като човек, пръв приятел е и на Микелето, хората забравиха и прането с Емили и как и нея я хранеше. Въобще трябва да благодари на Шермин, че така му се избели образа.

# 184
"Ако Красимир иска да се развие интелектуално", ще избере Ана....
Докато говореше с Дениз, не я гледаше в очите, гледаше напред и си повтаряше речите...

# 185
Ето дори сега пак мишкува и говори против нея пред другите, това откъдето и да го погледнеш не е ок.
Кое не ти е окей?

# 186
Дайте фейса на майката и бащата. Или ги покажете тук
Не не е изтрит профила на Ани Бурачек. Профилът на покойния и баща е Meydi Metushev. На мене ми става някакси жал за нея.
Съдържанието е 18+, няма как да ги покажем тук
Ергенът се превърна в шоуто на Шермин, повдига ми се вече от петте й повтарящи се до втръсване реплики. Да я гонят вече.

# 187
и мойте деца са раждани ,израстнали,изучени в чужбина,но не са като този парцал от гетото дубайско...тъй ли не се намери един.а в тази къща да я контрира и затвори кривата уста на тази убосница.....то грозното пате е по-хубаво от тоя боклук.

# 188
Красимир е отвратителен
За Шермин ми е жал. Има много като нея и Габриела. Не всяка златотърсачка ще стане Мелания. Повечето са на тяхното ниво, а някои заработващи по Дубай се прощават и с живота Sad
Дениз ако работи с такива като психолог, ехее милионерка ще стане.

# 189
Непопулярно мнение - Габриела на Хабиб Мерджан изобщо не ми е красива. Киара и Натали са ми доста по. Чисто визуално.

# 190
Не знам защо се симпатизира и харесва Красимир. Ако не беше Шермин да обира негатива щяха да лъснат доста неща за характера  му. Ето дори сега пак мишкува и говори против нея пред другите, това откъдето и да го погледнеш не е ок. Изобщо не ми харесва като човек, пръв приятел е и на Микелето, хората забравиха и прането с Емили и как и нея я хранеше. Въобще трябва да благодари на Шермин, че така му се избели образа.

Още се надявам да пуснат на останалите (или поне на тези, които имат интерес към Красимир) епизодчето с прането. Че и на приятелката му Габито трябва да го пуснат.

# 191
Шарлин Сан Тропе само в сънищата ,ще види.....

# 192
Във всеки следващ епизод това "рИално" зачестява все повече. Моментът, в който Дениз я попита дали и е гадно и тя каза, че е най-желаната отвън, си пролича отношението й към мъжете като към клиенти и липсата на всякакви човешки емоции в най-леката. На фона на днешните снимки по плочки и канапета, да обсъжда чекненто на Киара по дискотеките е направо нелепо.

# 193
Шермин си подписа смъртната присъда. Grinning

# 194
Да влиза цър пър, и да поставя Шерпин на място, че не се трае това нещо Joy

Общи условия

Активация на акаунт