🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 11 898
  • 442
  •   81
Отговори
# 405
Шермин е от хората, които на бялото казват черно и човек в затвора могат да вкарат с лъжите си. Красимир я опипвал против желанието й, а дадоха кадри как и тя самата му се натиска,  но в края на краищата дори разтворените й крака не помогнаха. Надявам се и тя да излезе по-скоро, че ми писна да я слушам как повтаря  едни и същи неща като изтъркана грамофонна плоча. Била е симпатично момиче, но с тези корекции се е обезобразила и до края на живота си ще трябва да поддържа лицето си филъри и хирургически интервенции.

# 406
Много ми е странна как при 3300 приятели има 35 харесвания на снимките във фб? Явно няма и истински приятели, че то аз събирам повече лайкове като кача снимка без да имам корекции, не зная 5 езика и не съм 48 кила.

# 407
Не бих казала, че Ана е била симпатично момиче. Просто не искам да напиша на какво лъха от километри, но по-горе е казано. Не мога да отрека, обаче, че доста успешно го е замаскирала. И ако малко от малко беше по-внимателна в изказванията и поведението си можеше и да мине за нещо на по-високо ниво. Ама то не може. Избива и буквално от порите на кожата. А как е успяла да си изсветли кожата не знам. Доста по-тъмничка ми се вижда да е била.

# 408
Не бих казала, че Ана е била симпатично момиче. Просто не искам да напиша на какво лъха от километри, но по-горе е казано. Не мога да отрека, обаче, че доста успешно го е замаскирала. И ако малко от малко беше по-внимателна в изказванията и поведението си можеше и да мине за нещо на по-високо ниво. Ама то не може. Избива и буквално от порите на кожата. А как е успяла да си изсветли кожата не знам. Доста по-тъмничка ми се вижда да е била.

И сега е с мургав тен

# 409
Голямо важно за тия гривни.
Аз имам колие, с белия седеф , но скромно с една детелинка, и заради ей такива кифльоци не го нося.

# 410
Отпадналите участници кога посещават предаванията и дават интервюта - веднага след като излязат или към днешна дата?
Днес си зададох същия въпрос, след като изгледах интервюто с доктор Пенко.
Питат ги за всичко, за двойките, за този-онзи, а досега не чух да зададат въпрос на някого за поведението на Шермин.
Направиха я прима балерината в постановката с цялото това време в прожекторите, а никого от излезлите не питат за изиграната от нея главна роля. За мен е същият типаж като Луна. Тя се виждаше даже способна за президентски функции на България, а също не спираше да хвали джентълмените от чужбина. Поне в нейния сезон Динко я приземяваше -"...Луно, ма...така и така..", а това тук му се връзват на глупостите и няма спирачка на венцехвалбите ѝ.

# 411
Според другите и мълчат защото знаят, че каквото и да кажат няма смисъл и са прави. Момичето е със силно изявни психологически травми и на мен поне не ми е смешно, нито виждам файда в това да бъде хейтена или да и се отвръща на обидите. В този смисъл една Киара е по-адекватна от една голяма част от зрителите.

# 412
Не съм сигурна, че Краси й е казал, че е влязъл само заради нея. Нищо чудно да е поредната измислица.
Като чуя как е такава, защото има травми в детството и ми прилошава. Изнасилване, свидетел на убийство, ранно починал родител, война, крайна нищета... това са проблеми, които могат сериозно да травмират едно дете. Ама мама не я е гушкала достатъчно и сега тя е евтина прос---тка, не - това е житейски избор. И този избор не е лесен, животът на тези жени изисква много - да се дялкат, да се унижава, да търпят всякакви гнусни неща. Но жената си мисли, че е английската кралица.
Много си в грешка за травмите от детството. От най-ранното детство по-точно, когато всичко тече на подсъзнателно ниво. Тези травми оформят типа привързаност, който имаме и защитните ни механизми. И всичко зависи най-вече от поведението на родителите, особено на майката. Липсата на внимание или пренебрегването нанасят жестоки поражения върху психиката, не е вярно, че само свидетели на насилие са травмирани. Та, в този смисъл, 100% съм съгласна с мнението, че Шермин има и отработва много дълбоки и сериозни травми от детството си.

# 413
  • В Града на Липите
Този Ван К. не го ли популяризира Валерия на Евгени? Май ги свързвам с нея тези детелинки.
В Shein е пълно с имитации Simple Smile

# 414
Ох, хора, така ми се е забило в ума това "олд мъни стайл", че ужас.
Веднага някой да пусне "Олд мъни стайл кючек", сега е времето!

Киарчето страшен хит може да извади от бисерите на Шерминката. Ще огралави всички класации Joy

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 17:08 от Lady Cassiopeia Duval

# 415
Ох, хора, така ми се е забило в ума това "олд мъни стайл", че ужас.
Веднага някой да пусне "Олд мъни стайл кючек", сега е времето!

Киарчето страшен хит може да извади от бисерите на Шерминката. Ще огралави всички класации Joy
Палаво бъни за дърти (с) мъни мъни

# 416
Прочетох, че някои се чудят как Киара и Виктория са близки. Ако не бъркам от "Елате ми на гости" на Павел Колев и Ицака бяха на вечеря една на друга с Пам, Микаела и Лиа и Киара разказа как към края на техния сезон са се сближили с Виктория.

# 417
Извенете ме за невежеството, но колко струва таз велика, уникална, ОРИГИНАЛНА гривна, с която Шермин постоянно се фука? Понеже мразя бижута и изобщо не съм запозната с това толкова изтънчено и рядко бижу, което само най-най-най-интелигентните, говорещи 5 езика, 48-килограмови "дами" носят.

Изобщо не е толкова рядко и изтънчено. Просто известна марка, която нашумя последните години с тези гривни с детелинки. Варира много цената, зависи с какви камъни е, какво злато и т.н. но от 10000лв. До 30000лв.

Благодаря за информацията. Толкова съм невежа. Интересно ми е дали гривната на Киара наистина е менте или Шерката и за това лъже. Защото при 17 участия на месец, все си мисля, че няма проблем да си позволи оригинал.

п.п. Странно е, че жена, която твърди, че носи оригинална гривна за толкова пари, ходи с дрехи от Шейн и с перука от Али експрес, а от ноздрите на коригирания й нос се подават конци (представям си каква гледка е, като настине и й потече носа). Явно само гривнЯта е важна.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 17:07 от Lady Cassiopeia Duval

# 418
  • Sofia
Колко струва една оригинална гривна ?

# 419
Този Ван К. не го ли популяризира Валерия на Евгени? Май ги свързвам с нея тези детелинки.
В Shein е пълно с имитации Simple Smile

Не.. популяризираха я други “световно” известни. Тука в България разбраха последни що е то Ван Клийф.

Извенете ме за невежеството, но колко струва таз велика, уникална, ОРИГИНАЛНА гривна, с която Шермин постоянно се фука? Понеже мразя бижута и изобщо не съм запозната с това толкова изтънчено и рядко бижу, което само най-най-най-интелигентните, говорещи 5 езика, 48-килограмови "дами" носят.

Изобщо не е толкова рядко и изтънчено. Просто известна марка, която нашумя последните години с тези гривни с детелинки. Варира много цената, зависи с какви камъни е, какво злато и т.н. но от 10000лв. До 30000лв.

Благодаря за информацията. Толкова съм невежа. Интересно ми е дали гривната на Киара наистина е менте или Шерката и за това лъже. Защото при 17 участия на месец, все си мисля, че няма проблем да си позволи оригинал.

п.п. Странно е жена, която твърди, че носи оригинална гривна за толкова пари, ходи с дрехи от Шейн и с перука от Али експрес, а от ноздрите на коригирания й нос се подават конци (представям си каква гледка е, като настине и й потече носа). Явно само гривнЯта е важна.
Да, за това не й вярвам, сигурно и нейната е някое менте, иначе нямаше да се жалва по предаванията, как и баща й и вторият й баща ги е оставил без нищо . Милата, толкова иска да изглежда “скъпа”, опитва се да се издокара се едно е някакъв с висок лайфстайл, а е пълен евтинджос отвсякъде.

Колко струва една оригинална гривна ?

По назад е писано, от въпросният дизайнер варират цените 10000-30000лв.

Общи условия

Активация на акаунт