🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 23 402
  • 800
  •   119
Отговори
# 630
Филипа да си запази номера на Анимус... Може да потрябва. Laughing

# 631
Не върви на мъж така да хапе жена. Йовица нещо малко е в женската си енергия този епизод. Помисли се за Реджина Джордж хахаха.

# 632
Не върви на мъж така да хапе жена. Йовица нещо малко е в женската си енергия този епизод. Помисли се за Реджина Джордж хахаха.
Ана-Шермин не била инфлуенсър,,,,

# 633
Йовица е като хазайн, който не си е получавал наема от Виктория от поне 6 месеца...

# 634
Йовица къде се бута в женската стая  да се прави на домакин къде щяла да спи Виктория!?

# 635
  • София
Здрава простотия и никаква динамика. Това със спалнята и с багажите е абсолютен криндж, как може да отнема това ефирно време.

# 636
Малееееее къв секс се вихри в тази вила не е за вярване.....всички двойки си лягат заедно и какво вицове ли си разказват ..тцъ не вярвам

# 637
  • here and now
Йовица къде се бута в женската стая  да се прави домакин къде щяла да спи Виктория!?
Бори се и той за 5-те си минути слава...
Толкова са жалки...

Хареса ми, че Натали и Орлин си използваха срещата за да говорят за техни неща. Никого не клюкариха и коментираха...

# 638
Йовица  защо изобщо се включва в разговора за женските спални?! Да си взема класната Филипа и да си ходи в другата къща. Мърльовци! Разпиляли  се в две къщи и новите да спят в двора, до басейна.
От продукцията са се изложили много с тези къщи.

# 639
Никак не харесвам Виктория, но вече второ предаване ми се налага да заставам на нейна страна. Е, няма такава простотия като на Йовица и безличната клявка до него. Разположили се и се разпростряли на място, което е колкото тяхно, толкова и на останалите участници. Това пък да си натресеш парцалите до лицето на непознат човек, е върхът, просто.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 11:25 от Misi_36

# 640
Странно или не и в предния сезон не бяха много добре с английския.
На Йовица му хареса да се заяжда с Виктория и сега я следва във всяка стая.

# 641
Ееее сега, да отида в нова къща, в нов формат и да нямам легло и някакви да са се разпростяли в две или повече стаи и да си  " пазят " за всеки случай легло ???? Е, няма как да стане ! Такъв скандал щях да вдигна, че Виктория е далеч от капацитета на избесняването ми. Това е абсурдно и адски егоситично. Все едно , не са живяли в " общност ", не са ходили на хижа, на вила, на почивка ? Майко, какъв панаир щях да направя само аз си знам.
А този Йовица, с парцалите щях да го здъвча, мъж, който ми казва къде аз ще спя, в жеската стая ????? Моля ???? Пич, айде бегом в Македония и въобще не разговаряй, ужас, потресена съм.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 13:27 от BlackCat12

# 642

Очевидно не са добри в хуманитарните науки, но за сметка на това са гениални математици Simple Smile)))))

# 643
  • София
Слагам в спойлер, за да няма мрън.

Скрит текст:
Виктория позна обаче за колко време ще се задържат Филипа и Йовица.. даже май и толкова не издържат предвид чатовете, които изтекоха. И според мен не са заедно и не са двойка във външния свят.

За мен като втори език си е почти задължителен и нужен в днешно време, но на някои не им се отдава, а на други не им се занимава.

# 644
Не гледах цялото посрещане на Виктория, но ми се струва, че това да подава ръка първо на мъжете е подшушнато от продукцията.

Общи условия

Активация на акаунт