🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 20 568
  • 716
  •   93
Отговори
# 15
Наистина не разбирам Шермин как успява да хване богати мъже с това поведение гнусно.Външен вид ок ама те тия богати мъже нали не искат да бъдат излагани публично.А тя отвори ли си устата...А приятелки как си намира ? Изглежда че всичките и приятелки са компаньонки според мен няма друг вариант и вероятно по цяла вечер коментират "колежки" коя е грозна коя с крив нос и т.н

Едва ли може да каканиже така на 4 от 5-те езика. И, ако бръмчи основно на чужденци, най-вероятно си мълчи. А и не мисля, че прекарва дълго време извън кревата с тези мъже.

# 16
Щот са любители на олд мъни стайл и quiet luxury.
Сигурно е такава подредбата в бутиците на Loro Pi*na, за които шербетка си мечтае
Тия хора защо живеят в такава мизерия?

# 17
Аз не мисля, че Шермин е чак толкова вървежна колкото твърди. Ако се заслушаш хич не ѝ се връзват историите. Или хиперболизира, или разказва историите на нейни приятелки от своя гледна точка.
Щом е тръгнала да си продава голите снимки едва ли е толкова финансово задоволена. Освен това когато беше участник в 3ти сезон твърдеше, че мъж ѝ е купил апартамент на нейно име в Дубай, а пък сега от Израел били принудени да си дойдат в България. Защо не е отишла да си живее в апартамента в Дубай? При положение, че хич не харесва България и постоянно го изтъква.

# 18
  • В Града на Липите
Благодаря за новата тема! Корицата е супер.
Гласувах много семпло. Нямам любим персонаж. За фалшиви двойки гласувах за всички без първата и последната. Blush

# 19
😂
Скрит текст:
Тя след предаването явно си е сложила още филъри в бузите/скулите/брадичката. Като си качва сторита изглежда като нажилена от пчели. Ще я видим как изглежда като започне да ходи по подкасти (ако изобщо има смелост да се появи след този публичен линч)

# 20
Ами като сравним ШарминЪ с Киара какво излиза – едната драпа да хване някой богат глупак, била е цигане от махалата, което си е правило безброй корекции и няма умствен капацитет да разбере къде ѝ е проблема и от друга страна дъщеря на баща си, имала безброй възможности в живота, но станала чалгарка. Хвани едната, удари другата.
Киара като е имала нормални родители как се е докарала до дереджето на Шарминката, която всички определихме като дъно?

И да, благодаря за новата тема! За мен всички са фалшиви, а любимка ми беше Емили – страхотен провокатор, независимо дали е било планирано поведение или е в резултат на умствена изостаналост.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 16:20 от LadyCharming

# 21
Благодаря за темата!

Силно се надявам Дениз и Виктор да са истински, а не просто да седят за екранно време.

Довечера очаквам Виктория с нетърпение. Тушев си вади най-силните покемони.

# 22
Благодарско за новата темичка.
В анкетата гласувах, но без любим участник, защото нямам такъв. Всички са ми приблизително един дол дренки.

Ох, Шерминката сигурно мило за драго дава да е на мястото на Киара. Певица, хубавица, сама си изкарва парите.
Сигурно много и се иска да пее, ама се е обрекла цял живот да свири...на дудуци. Лошото е, че поради липсата на умствен капацитет и от свирнята нищо не докарва. Язък.

# 23
Благодарско за новата темичка.
В анкетата гласувах, но без любим участник, защото нямам такъв. Всички са ми приблизително един дол дренки.

Ох, Шерминката сигурно мило за драго дава да е на мястото на Киара. Певица, хубавица, сама си изкарва парите.
Сигурно много и се иска да пее, ама се е обрекла цял живот да свири...на дудуци. Лошото е, че поради липсата на умствен капацитет и от свирнята нищо не докарва. Язък.

Тя нали обяви пред всички, че и на нея са й предлагали да стане певица, но тя отказала 😂

# 24
  • В Града на Липите
Ще я обидишЪ. Тя мазна чалга не слуша, камо ли пък да я пее. А и все още живее със заблудата, че не е създадена да работи и мъжете са длъжни да я издържат.

# 25
Дайте една снимка на Ани Метушева  от преди ,да я видя . Може и по-добре да е изглеждала преди шева и кройката . При много е така . Уважавам корекции , които са нужни - като на Цър Пър например . Мисля ,че Киара без джуките , които стигат до носа и е по-грозна , отколкото преди . Понякога се чудя защо хубави жени се загрозяват с корекции и губят идентичността си . За пример давам веднага русата Златка , която си беше хубава и рзпознаваема преди корекциите , сега е една от многото , които са 3 вида - тъмнокоси , червенокоси и руси . Затова няма да се изненадам , ако Шермин е изглеждала по-добре без големите зъби , огромните цици на това малко тяло и онази усукана вълна до коленете .Не е лесно да си бръмчалка в Дубай на фона на красивите рускини / украинки и полякини . Емилито също е била по-добре без страшната уста , която не приема сигнали от мозъка и .

# 26
  • София
Благодаря за новата тема! Чак любими нямам, но цъкнах Натали и Петър. Натали ми е сладка, Петър ми е забавен, само това с пълната Киара ме изненада, че си позволи да го каже. Фалшиви са К&Ш и Габи и Калоян, нищо общо нямат и ми е изнасилена работа.

# 27
Ааа, тя на Шермин работата стана като в оная реклама за кредити: Да пееяя, абе и да пея са ме карали... Joy, налЕ, освен да свири, може и да им попее. Sunglasses

# 28
Пост от ФБ. Някой може ли са обясни диагнозата?

# 29
Мда, затова се снима в Джанъм заедно с Азис, ЛилитУ и Атиджа. Щото както всички знаем в тази кръчма пускат само Моцарт, Вивалди, Лист, и Рахманинов. И никога, ама никога не се мятат гюбеци на масите отгоре…

Викито, изглежда и е голям фен

Ще я обидишЪ. Тя мазна чалга не слуша, камо ли пък да я пее. А и все още живее със заблудата, че не е създадена да работи и мъжете са длъжни да я издържат.

Общи условия

Активация на акаунт