🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 23 857
  • 809
  •   106
Отговори
# 30
Прогнатия:
Прогнатията е състояние, при което долната челюст е по-малка от горната и при затваряне на устата долните резци не съвпадат с горните, а опират в небцето значително зад тях.

Прогнатията може да се дължи на неправилно зарастване на фрактури, тумори, актиномикоза, неправилен растеж на постоянните зъби, синдром на Уивър (Weaver), краниометафизарна дисплазия (вродена аномалия), синдром на Аперт (Apert), акродисостоза (вродена аномалия) и други.

Бимаксиларна дентоалвеоларна протрузия:
Позиционирането на цялото съзъбие напред по отношение на лицевия профил.

# 31
Малко магарешка муцуна има Шишлик.

# 32
  • София
Благодаря за новата тема. Тъкмо бях решила, че сезонът ще стане скучен и се появи новата кукувица, която ще скръцне със зъби на Шермито.

# 33
Идеята на предаването явно не е да има любов, а женски скандали. Само да не се хване и Викито за Красьо, че той съвсем ще се обърка човека.

# 34
Аз не съм привърженичка на Виктория от сезона на Алек, но мисля че тя би била единственият човек който може да надговори Шарнир и да я постави на мястото й. Със сигурност не я вкарват е тала

# 35
Пост от ФБ. Някой може ли са обясни диагнозата?
Скрит текст:
Разминаване на захапката и стърчене напред на горните зъби.
Скрит текст:

# 36
Аз пък не помня Виктория да е била чак толкова силна скандалджийка. Даже като не успя да се оправи с Теа отиде да моли Алек да я изгони. Беше силна само на синхрони.
Единствените които могат да се оправят с Шермин биха били Елена, Мони Зенгинер, Капитонова, Габи Бланко, Ана Мария, Рупецова и Дениз преди лоботомията.

# 37
Идеята на предаването явно не е да има любов, а женски скандали. Само да не се хване и Викито за Красьо, че той съвсем ще се обърка човека.
Аз Виктория я виждам устремена към Калоян- все пак и Габи Бланко трябва да бъде изкарана от зоната си на комфорт😉

Този семпъл Красимир, с вид на чичак от гаража, пременен с ВИрсачи и Гучи за сбора в Кравино, 😜😜🤣трябва да се почувства в конкурентна среда🙃 За това най-вероятно Виктория е посъветвана съвсем добронамерено, да концентрира чар и умения за флирт към Калоян Габриелин😱

# 38
Защо Бланко се мазни на Шермин? Явно е сценарий според мен.

# 39
Направо е нелепо да се сравнява Шермин, която е известна с това, че е участвала в ЕргенЯ, живяла в иСраел, говори 5 езика и тежи 48 кг, с Киара, която е завършила класически балет, тренира художествена гимнастика от 4 годишна и е била национал. Прекъснала е спортната си кариера поради тежка контузия. Май и до момента тренира деца.  А това, че е избрала попфолк си е личен избор, все пак живее в Балканска държава. Как ги сложи под един знаменател ми е чудно.
Тази статия е от далечната 2009:

Ами като сравним ШарминЪ с Киара какво излиза – едната драпа да хване някой богат глупак, била е цигане от махалата, което си е правило безброй корекции и няма умствен капацитет да разбере къде ѝ е проблема и от друга страна дъщеря на баща си, имала безброй възможности в живота, но станала чалгарка. Хвани едната, удари другата.
Киара като е имала нормални родители как се е докарала до дереджето на Шарминката, която всички определихме като дъно?

И да, благодаря за новата тема! За мен всички са фалшиви, а любимка ми беше Емили – страхотен провокатор, независимо дали е било планирано поведение или е в резултат на умствена изостаналост.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 16:51 от mk974

# 40
Този Красимир, че е тъп тъп е. Че дори не може да върже едно изречение, също е факт. Че говори като малоумен също. Но, откъде има нервите да издържа това кречетало Шермин не зная и ми е непонятно ? Това чудо, 5 минути не мога да го издържа да ми говори камо ли да ми опява едно и също като папагал. Вчера ли кога беше, гледам Петър се опитва да и обясни нещо.... Но, то влиза и излиза от едното ухо в празното пространство. Те хората си висяха на масата да хапват, а тя пушейки като грамофон не спираше да мели с този цвилещ ужасен глас. Ужас !!!!

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 18:00 от BlackCat12

# 41
Няма никаква база за сравнение между двете, в полза на Киара:
Външен вид,поведение,възпитание и СЕМЕЙНА среда.Все пак вижте кои са родителите й.

# 42
Защо Бланко се мазни на Шермин? Явно е сценарий според мен.
Защото си е скандалджѝйка.
Инфлуенсърка, която не трябвало да се буди сутрин, защото била много лоша.

# 43
Еми точно защото е скандалджийка трябваше да захапе Шермин. Не е като да няма за какво. Май затова я изпратиха на среща докато се провеждаше семейния скандал на плажа иначе сигурно е щяла да се намеси. Виждаме, че в промото май се намесва в защита на Красимир. Казва, че в живота не е мишка и че респектира хората. Вече не мишка, а е червей обаче. Благодарение на Шермин.

# 44
  • Street of Dreams
Стига сте го хвалили този Красимир че имал бил нерви и търпение. Чиста безхарактерност е, или просто дори не може да зацепи, че нонстоп го обиждат и унижават.

Общи условия

Активация на акаунт