🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 17 741
  • 681
  •   109
Отговори
# 75
  • Варна
Сега започвам да гледам епизода от вчера.
След логореята на Шермин дават пояс в басейн.
Намек, че мозъка на Шермин е пояс с дупка и плава свободно в главата ли е 🤣🤣🤣

# 76
Който видял , видял . Профила на Бурачек е изтрит 😀. Ана си направи харакири.
Фб и Инста се задръстиха с мемета благодарение на този профил
Угасна ореола на принсес ъФ ДЮбай

# 77
  • here and now
Сега започвам да гледам епизода от вчера.
След логореята на Шермин дават пояс в басейн.
Намек, че мозъка на Шермин е пояс с дупка и плава свободно в главата ли е 🤣🤣🤣
Или, че в краен случай има с какво да избягат, ако не издържат на Ъ-то.

# 78
Който видял , видял . Профила на Бурачек е изтрит 😀. Ана си направи харакири.

Не е изтрит, аз го виждам.

# 79
Едва ли без камери е кротък. А че му тече трудно мисълта е очевадно. Лошо ми става докато си довърши изречението. Може и да е щото внимава дъН сЪ изложиЪ. Но в сравнение с кречеталото си е напраУ топ. 😂😂😂
Краски пази благоприличие пред камерите. Все пак иска да влезе в бръмчало-инфлуерсърските среди, че с чатове не му се получава да се докопа до тез видни мадами. Бланко, неколкократно намеква вече на Шърмито, че отвън не такъв к всички от обкръжението се съобразяват с него…
Този Красимир, че е тъп тъп е. Че дори не може да върже едно изречение, също е факт. Че говори като малоумен също. Но, откъде има нервите да издържа това кречеталко Шермин не зная и ми е непонятно ? Това чудо, 5 минути не мог ада го издържа да ми говори камо ли да ми опява едно и също като папагал. Вчера ли кога беше, гледам Петър се опитва да и обясни нещо.... Но, то влиза и излиза от едното ухо в празното пространство. Те хората си висяха на масата да хапват, а тя пушейки като грамофон не спираше да мели с този цвилещ ужасен глас. Ужас !!!!

Няма значение, че пази благоприличие. Това, по-скоро показва, че е кротък ( или поне се опитва да се покаже ) като такъв. А, това, че не може да говори и да направи дори едно изречение ? Как човек си разговаря с този индивид ? Макар, ако си честна, той не ме притеснява. Кречеталото от Ловеч , трудно я търпя.

# 80
И сега какво- олд мъни се оказа олд джипси😅

# 81
Не не е изтрит профила на Ани Бурачек. Профилът на покойния и баща е Meydi Metushev. На мене ми става някакси жал за нея.

# 82
Не не е изтрит профила на Ани Бурачек. Профилът на покойния и баща е Meydi Metushev. На мене ми става някакси жал за нея.
Не си говори с баща си, пък са приятели във фб?
Тази има ли нещо за което не лъже?

# 83
Аз не знам как се преживява тоя хейт от човек с нейните претенции. Тия толкова ли не разбраха, че отидат ли в риалити ще ги разкостят до девето коляно и ще изплуват всички тъмни тайни за това кой си е откъде си тръгнал.

# 84
Аз не знам как се преживява тоя хейт от човек с нейните претенции. Тия толкова ли не разбраха, че отидат ли в риалити ще ги разкостят до девето коляно и ще изплуват всички тъмни тайни за това кой си е откъде си тръгнал.
Миналия път се вясна за малко и явно си е вдигнала цената. Сега освен да я канселират, друго едва ли ще постигне.

# 85
Благодаря за новата тема, Кло😊🌹
В предната тема някоя мацка ме пита дали Йовица е имал лош дъх - не, нямаше😆😆😆😆Имаше си други 🚩, ще ги видим сигурно в предаването😅

# 86
Мен това много ме притеснява! Винаги и за всеки жив човек... Ама едва ли ще ме разберете. Макар че и аз не си пестя думите за нея, в един момент става прекалено. И ми е неприятно, и се срамувам, че участвам в това.

# 87
Ще трябва пак да си прекрои физиономията за да не я разпознават. Или спешно да се изнесе в Дубай.

# 88
Гледам Бг телевизия през Tvizio. Ако не се лъжа имат 7 дни безплатна проба.
Хора, изпуснах да ви чета и да гледам снощи, защото съм в чужбина. Исках да си пусна запис от бтв плюс и ми дава, че съм в чужбина и не мога.
Как да го гледам?

# 89
  • Street of Dreams
Хайде стига с тези епитети за Шермин. Няма нужда, всички виждаме за какво става въпрос. Бъдете малко над нещата, иначе падате на нейно ниво с обидите.

Общи условия

Активация на акаунт