🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 8 858
  • 348
  •   76
Отговори
# 135
Шермин като започна да разказва какво е преживяла, се замислих какво е преживяла Киара на фона на нейните велики несгоди как е изгубила къщата на 4 етажа, която може би изобщо не е имала, ама как да е, няма да следим. Киара е била гимнастичка, чувала съм страшни неща за това през каква тежка школовка минават тези момичета, аз съм тренирала синхронно плуване и ни тормозеха не малко, та мога да си представя, а и сме чували доста истории. Преживява доста тежка травма, която слага край на тези дълги години труд. Вероятно освен физическата болка е имало и доста психологични отражения, особено такъв спорт, който буквално те формира и определя до голяма степен съществуването ти. Но после чух да разказва, че в следствие на нелеп менингит е била в кома за не малко време и донякъде,  не съм доктор Пенко за да коментирам,  и може би пресилвам, ама живее втори живот. Но нека Ана се изкарва много преживяла и страдала.

# 136
От любопитство отворих профила на бащата.... хора, защо не предупреждавате какво е качено там🤢 снимките от 2014 не знам как са минали цензурата на фейса, направо потрес😵
Голичко надупено рускинче и веднага след него архимандрит Макарий !!!

# 137
То и да я изкара от формата вече ще е късно. Тя колкото можа се оплеска, та от тук нататък все тая. Едва ли може още повече да се изложи. Сега да видим кого ще повлече със себе си към дъното. Един вече го повлече и това е Красимир. Киара засега устоява. Да видим Виктория дали няма да и влезе в тона и бързо бързо и тя да замине.

# 138
Хм, шугар деди шукаритетен дядо ли значи, че не го научих тез езици Flushed

# 139
Поредна лъжа на Ана: завършила била психология😵💫😵💫😵💫😉 Няма шанс, просто лъже: не може човек завършил психология, да говори за “емоционална интелигенция”

# 140
Някой да ѝ каже, моля, че се казва ''германец''.

# 141
Ана: тая е ебати грозната
Пак Ана: да, друго си е да си живял в чужбина и да нямаш балкански манталитет Stuck Out Tongue Winking Eye

# 142
Я Орлин да изпита Шермилинго на ИНГЛИШ Trollface Искам да чуя този разговор и как Орлин ше я гледа и ще се чуди какво иска да му каже Trollface

# 143
Тая, ако каже още веднъж "рИалнУ", ше счупА тоС тиливизур. Scream

# 144
Шермин е дразнеща , но си е права за това , което каза за мъжете . Гнусно е да обижда Киара , не харесвам жени, които опюват други жени .

# 145
Киара пък с клюки за Ана ли ще сваля Красимир?  И той също. Триъгълник любовен.
Огненият танцьор е с фигура като на Краси, а коментарите на Киара и Краси за представлението са потресаващи.

# 146
  • у нас
Краси за цял сезон не е говорил толкова много.

# 147
Киара дава вид на уравновесено и спокойно момиче. Разговорът върви без напрежение, а и окото радва.Нищо общо с онова същество.

# 148
Киара пък с клюки за Ана ли ще сваля Красимир?  И той също. Триъгълник любовен.
Тя щото Сарми опита друг подход...

# 149
Шермин е дразнеща , но си е права за това , което каза за мъжете . Гнусно е да обижда Киара , не харесвам жени, които опюват други жени .
Слушай Шерминчето и бързо ще приключиш.

Красимир на тази среща е като разведен мъж, който излиза за първи път на среща с друга жена от 20 години. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт