🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 35 240
  • 1 154
  •   120
Отговори
# 270
За кой отбор сте в надпреварата по селяния? Laughing
Киара§Цър-Пър или Шермин§Габриела
Киара§Цър-Пър Hands Plus1Hands Plus1

# 271
Габриела не беше ли Габриела Алото, алиас Тутан Камиона , приятелка на Габриел ( или как се казваше оново подобие на жена с говорния дефект, хостеса ) ? Габа джуката, дъно, дъно и още толкова.
Виктория ще я сложи на мястото и, тъй като е по-устата от нея. А онази мижитурка Калоян ли е какъв е, най-накрая, за един сезон каза 2 думи. Уау, впечатлена съм.

# 272
Казвате Шермин, обаче Габито е сто пъти по-злобна, като някоя мутра ми е, отврат. Не разбирам как е кротка и забавна и след минути отвратително злобна, има нещо биполярно, лошото е че на нея никой нищо не и казва.

# 273
Интересно как Киара и Цър Пър сформираха екзодия, когато именно Киара най-силно пееше "Жълти зъбки" в третия сезон, който не мога да повярвам още, че беше едва миналата година. Имам чувството, че са минали сто от тогава.

# 274
Той си легна и заспа. Не му се переше с нея явно.
За по-непросветените, може ли малко разяснение какво беше това с Шермин и Краси през нощта ? Тя, пияна на кирка , му отправи директно предложение ли ? Какво бяха тези глупости да й взимат нещата ?

И аз гледах и се чудех ...ама нещо Краси май май хич внимание не и обърна.

# 275
RoseofVersailles, и аз така. И на мен сезонът с Алек ми е все едно преди цяла вечност.

За ужас на Анна някои медии не са толкова щадящи в заглавията:

Шемлиниго сигурно съжалява, че е влязла втори път.

Ако беше наистина умна щеше да си остане с предишното кратко участие, а тя се набута на арената да прави панаири и циркове.

Да й е честита новата слава, макар, че и вътре сигурно се дразни страшно много какъв тип слава си спечели, обидните защитни коментари го доказват.

По-добре да си стоеше в миманса като Мартина от нейния сезон. А тя решила да си показва дефицитите и комплексите. Да имаш кратко присъствие в предишен сезон и да излезеш без особени негативи и да влезеш отново само и само да се изтипосаш сама така, че да станеш за посмесище е най-голямата глупост, която един риалити герой може да направи. Другите ветеранки досега само спечелиха, че са в шоуто, за разлика от нея, но те се бяха поокъкали при предишните си гастроли в шоуто.

# 276
Виктория и Габи защо така не се харесват?
Имам спомен , че бяха в различни сезони.
Виктория беше за Алек , а Габи за Евгени.

# 277
  • Viena
Не се издържа с тази проста женица Анито😅😅😅

# 278
За по-непросветените, може ли малко разяснение какво беше това с Шермин и Краси през нощта ? Тя, пияна на кирка , му отправи директно предложение ли ? Какво бяха тези глупости да й взимат нещата ?

И аз гледах и се чудех ...ама нещо Краси май май хич внимание не и обърна.
Аз останах с впечатление, че иска да й помогне да си пренесе багажа при него, т.е. да дойде в неговото легло, но удари на камък. Вижда, че я е отсвирил вече. Да излиза, че опашката от чакащи я богати чужденци с обща култура вече е километрична. Бият се за най-красивата и всеки казва вземи я ти.

# 279
Вероятно на Виктория ѝ е даден някакъв сценарий, който да следва. Иначе нямаше предварително да е толкова нахъсена спрямо Габи и Шермин, и да отиде точно при Киара, която в миналия сезон пригласяше на страдалИците срещу нея. А също и се държеше отвратително.
Тази самоувереност във Виктория е подсигурена от предаването, като цяло тя не е нападащ играч, а просто защитаващ се яростно.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 00:24 от проксима

# 280
Аз мисля, че неръкуването с жените също е по сценарии, за да има скандали. Не вярвам, че Викито чак такава простотия ще направи. Нещо като мисиите в Биг Брадър, просто тук няма да ни бъде казано, че е мисия.

# 281
  • here and now
Не знам дали Анчето има диагноза, но усещам, че ако продължа да я гледам, аз ще се сдобия с такава...

# 282
Шермин ли беше тази, която помоли Евгени да посвири на пианото, защото му беше оставила подарък в него, а той я отряза, като каза, да не е джубокс?

# 283
Тета много ми липсва в темата.
Не знам дали ще се зареждате с прежда утре, но си вземете хапчета за глава, а може и бета блокери, защото ушите ни ще бъдат проглушени от трите кречетала.

Шермин ли беше тази, която помоли Евгени да посвири на пианото, защото му беше оставила подарък в него, а той я отряза, като каза, да не е джубокс?
Не, Шермин беше в сезона с русия Алек.
Това беше една Габи от Русе, ето тази:
https://i1.actualno.com/actualno_2013/upload/news/2023/02/22/098 … 38050_920x517.jpg

# 284
По сценарий какво следва - Натали и Орлин да се скарат и Ана да я гледаме до края на сезона?

Общи условия

Активация на акаунт