🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 47 560
  • 1 496
  •   110
Отговори
# 480
Нови мъже, та нови мъже. Да ги вкарват, значи, и да вадят жените. Така де, хубаво са измислили гърците кекса, защо им беше на римляните да го развалят, добавяйки жени Head BandJoy

# 481
В крайна сметка не знаем нито дали гривните на Киара са фалшиви, нито дали тези на Ана са истински.
Габи е един от най-големите подстрекатели и интриганти в сезона, не знам защо й се кефите толкова.
Ще вкарват ли нови мъже или Анимус ще влезе да изкара Краси?
И какво толкова е направила Габи?!

# 482
Много ми е странно, как Виктория си е оправяла носа и зъбите, но докато я гледах снощи ми изглеждаше абсолютно същата. 😄
Сигурно е заради държанието й, просто не намирам разлика във видът й. Ако не бях прочела тук, че си е правила тези неща, нямаше и да разбера. 😂

# 483
  • На морето!
В крайна сметка не знаем нито дали гривните на Киара са фалшиви, нито дали тези на Ана са истински.
Габи е един от най-големите подстрекатели и интриганти в сезона, не знам защо й се кефите толкова.
Подстрекава Ана постоянно, избива на агресия и заплахи постоянно, държи се просташки като мутра от 90те. Не знам как не ти прави впечатление това.

# 484
Бат Красьо толкова не е говорил през цялото предаване колкото на втората среща с Киара.

Шармина май се пренасочва към кметския син. Как се натресе на дивана при Натали и Орлин.

# 485
Може и да сте коментирали тези неща,аз не успях да следя темите напълно..
Лили и Хени не знам чиф го крепят там изобщо.Лили постоянно нарушава правилата (на игра,на церемония) и освен да злобее друго не прави.
Шерминатора няма какво да го коментирам,то няма думи да се опише,дано си ходи скоро,че последните епизоди са все с нея и е досадно.
Предишната игра ми беше отвратителна за гледане,иска ми се да им дадат някоя с въпроси (за участниците или от обща култура),че да разберем малко повече за тях.От лиз*не на г*зове нищо интересно не разбрах.
Бяхте коментирали статия за Петър и някакво момиче на снимка като кумове,ще го сложа в спойлер за всеки случай Grinning
Скрит текст:
Ами и на мен ми попадна снимката и статията и отдолу в коментарите една лелка се изцепи да го защитава,че нямал връзка от преди предаването ,а след него се хванали.Питаха я от къде знае и тя каза,че са от един град.Пък колко е вярно не знам Grinning Та може и да не са изкарали дълго.
Направи ми впечатление,че докато Шермин се вихреше в стаята им -те (с Кристина) се гушкаха и Петър я обара грозно по балкона,а нали едва направиха първата си целувка наскоро.. Grinning
Гледах подкаста на Доктора,мислех,че ще е забавно,а ме издразни само. Този със Стоян беше по-интересен.  Не помня в кой от двата коментираха защо не се вкарат всички участници наведнъж ,че така може да се разминават подходящите един за друг.Едва ли не щели да са прекалено много да се следят всички ,било по-лесно да се поддържа интереса като идват нови хора и т.н. А като гледам май няма да има място и къде да спят Grinning И все пак сега много неадекватно вкарват/изкарват хора,без никакъв смисъл и логика..

# 486
  • София
Ву нали сподели, че те са обличали участниците преди снимки, като той понякога е отказвал. Като се загледах в очилата им там на плажа с предизвикателството - при женките много си приличаха. И според мен това с аксесоари, с тоалети, не може да покаже много, ако наистина по-голямата част са по идея на продукцията.

# 487
Шарнира май не е на 28г. Някъде 32-33 годишна е, клони натам…
Освен цялата автобиография и обща култураЪ, май и за годинките е послъгала.

# 488
Шегите с Анимус стават все по-смешни  Satisfied
Дениз най-отива да е техния агент под прикритие там. С тези сака и панталони малко и остава да мине за феминситка.

# 489
За гривните на Шермин сега гледах клип в Тредс на някаква Елвонд и там казва, че са и се обадили, че имат клип на подаръка и е наистина фалшив. Казва и много други неща
https://www.instagram.com/ellevond?igsh=MWdsb2luN3hzdGl2Ng==
В сторитата има доста.

# 490
Леле, скивах инстаграма. Такива мутанти като нея и Шермин трябва да бъдат обособени като друг биологичен вид. Това е съвсем друга анатомия от хомо сапиенс.

# 491
Подстрекава Ана постоянно, избива на агресия и заплахи постоянно, държи се просташки като мутра от 90те. Не знам как не ти прави впечатление това.
Чак пък постоянно...

# 492
Чак пък постоянно...
Не й простиха, че нерече една досадна псевдоинтелектуална свиня глиган преди няколко години...

# 493
Глиган Пешев, бях го забравил Satisfied

# 494
Само да вметна, че освен че са си лика прилика в лудостта, са и една зодия 😏

Общи условия

Активация на акаунт