🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 18 764
  • 683
  •   57
Отговори
# 465
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Шермин е нелепа и дори на моменти й съчувствам.
От толкова беднотия и нищета,в която е израстнала, превъртяла е на тема пари,марки и за нея да носи оригинални гривни и да има малък нос е най-великото постижение в живота й. Други цели тя няма. Други интереси освен пари и богати чичаци тя няма. На 27г и вече прилича на развалина, от нерви,разбити мечти и алкохол.

Синдрома на бедните момичета с големи мечти. Даниела Рупецова е същата,но тя поне се е научила,че с простотия няма да стигне до никъде и стиска зъби,замаскирала гнева си с фалшива усмивка.
Анна обаче не го умее,прекалено първична и глупава. За някои неща обаче я подкрепям - че не трябва да се мълчи,да се отстоява мнение винаги,но това се прави в подходящия момент с подходящите думи. Тя това не го разбира.

И на мен ми направи впечатление Петър колко грижовен е към Кристина. За малко му повярвах и ако заблязахте,имаше един деликатен поглед към камерата.Точно там в леглото с Кристина и докато лежаха и се гушкаха.

# 466
Обаче Шавармата как се опита да се присламчи към Орлин, дали според вас там ще има някоя интрига? Не мисля, че той би поддал. 😄

# 467
Значи фалшиви цици - може, а фалшивата гривна е проблем.

# 468
А случайно да знаете Шарми колко килограма е?

# 469
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз още като й видях гърдите колко са провиснали,писах тук,че има естествено голям бюст,който вместо да повдигне и намали,тя е сложила силикон. На нейното слабо,дребно тяло,тези буци не й отиват.

На снимките като малка я намирам за красиво дете,тръгнало по лош път за "лесни" пари и слава.

Да,но тези пари май хич не са лесни и тя го знае,затова и в предаването като се напие някой път се изпуска като говори за живота си навън как "нейната трева" не е толкова зелена,колкото си мислят хората. И дори снощи като каза на Красимиръ "Не ми стигат нещата навън,а сега и с теб да се разправям".

Мисля си,че Анна наистина мечтае за едно солидно,обичащо се семейство със съпруг,който й е верен,който я обгрижва и разбира се,който е мн богат. С тази визия и поведение няма да го намери.

# 470
Сега се сетих как като Ана се пенеше, че искала да покаже нещо, което го няма в България, Габи лаконично допълни: цирки. 😂

# 471
Аз още като й видях гърдите колко са провиснали,писах тук,че има естествено голям бюст,който вместо да повдигне и намали,тя е сложила силикон. На нейното слабо,дребно тяло,тези буци не й отиват.

На снимките като малка я намирам за красиво дете,тръгнало по лош път за "лесни" пари и слава.

Да,но тези пари май хич не са лесни и тя го знае,затова и в предаването като се напие някой път се изпуска като говори за живота си навън как "нейната трева" не е толкова зелена,колкото си мислят хората. И дори снощи като каза на Красимиръ "Не ми стигат нещата навън,а сега и с теб да се разправям".

Мисля си,че Анна наистина мечтае за едно солидно,обичащо се семейство със съпруг,който й е верен,който я обгрижва и разбира се,който е мн богат. С тази визия и поведение няма да го намери.

Не мисля, че желае такова нещо. Според мен това е една изключително студена и меркантилна жена. Вълнува я само и единствено някой да я издържа и да и купува скъпи боклуци постоянно, защото не може да запълни празнината в себе си с материални неща, но сигурно ще прекара целият си живот опитвайки се да го направи.

# 472
Сега се сетих как като Ана се пенеше, че искала да покаже нещо, което го няма в България, Габи лаконично допълни: цирки. 😂
Габка в  определени моменти е гениална.

# 473
Както Красимир я определи-бездушна змия. Няма никакво чувство в нея. Сега догледях края, на нея и правили романтични изненади, и се замисли и какво още имало. Подарили и гривната ама оригинална Ван клиф на плажа. Ако се гледа отстрани дали осъзнава колко е жалка? Половината от тия изненади със самолети и не знам какво съм убедена, че са плод на фантазиите и както повечето неща, които говори. Ако има компетентни лица нека кажат каква е диагнозата, но за мен тя живее в някаква друга реалност и няма връзка с тоя свят.

# 474
  • Варна
Добър вечер, селянки, с грозни носове 😁
Стига с битовизмите! Стига сте готвили и най вече прали 😋😋😋

Поздрав най сърдечен 🤣

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 20:33 от missNoir

# 475
Киара може да има фалшиви гривни, но поне има истинско семейство. Това е положението Анке или Айше …

# 476
Аз снощи видях Виктория за първи път с новият нос и мога да кажа, че е било добро решение да си направи корекцията.

Хареса ми жеста на Джани към Габриела.

Нямам търпение да влязат нови, непознато лица.

# 477
Ако до петък не вкарат нови мъже, четири моми ще хвръкнат на розораздаването.

# 478
Ако до петък не вкарат нови мъже, четири моми ще хвръкнат на розораздаването.

Лили, Шер, Хени и Виктория са необвързани. Да си ходят. Ако Красимир се върне при тая откачалка наистина ще излезе най-големият балък.

# 479
  • На морето!
В крайна сметка не знаем нито дали гривните на Киара са фалшиви, нито дали тези на Ана са истински.
Габи е един от най-големите подстрекатели и интриганти в сезона, не знам защо й се кефите толкова.
Ще вкарват ли нови мъже или Анимус ще влезе да изкара Краси?

Общи условия

Активация на акаунт