🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 13 121
  • 478
  •   83
Отговори
# 450
Като цяло противен сезон. Участниците догодина сигурно ще ни се сторят като от нивото на Бъкингам пред такива като Анка.

И сега има участнички, които се държат на ниво. Като изключим Шебека, Емили, от време на време Габи и сега Виктория, другите са си съвсен нормално изглеждащи момичета с нормално поведение.
Сезонът ти изглежда противен, защото от ден 1 ни занимават само с простотиите на Емили и дрънканиците на Шермин. Ако ги бяха орязали и даваха другите двойки, нямаше да ни се вижда такова дъно. Това вече си е избор на продуцентите.

# 451
  • here and now
Естествено, че ще си трайкат останалите. Ползват я Анчето, като пушечно месо.
В тоя формат, колкото повече екранно време имаш, толкова повече се излагаш. Та си карат курорта на неин гръб и за нейна сметка и всички са доволни. Хем тя е звездатЪ и обира народната любовЪ, хем останалите изглеждат като ангелчета до нея...

# 452
Ами кой да коментираме, като 90% от епизодите се състоят от Шърман?
Като почнат да дават и другите участници, ще коментираме и тях…

# 453
Изчетох 9 непрочетени страници и 99% от мненията за Шермин?!
Хора, моля ви се има и други участници. Сами я правите известна.
Аз коментирах всички двойки и участници и никакъв интерес след това. Никаква дискусия.
Отдавна почти не я отразявам или коментирам с две изречения.
Има много лесно решение за човек, който дразни - игнор и трола умира сам.

Ето, аз ще изкоментирам и другите двойки

Криси и Петър - направи ми впечатление как тя го галеше по главата, докато Шермин се вихреше по средата на хола им. Хареса ми как я зави, когато легна на дивана и се мушна при нея. Как се гушкаха на леглото. Явно е имало разтапяне на леденото й сърде, което мен ме радва.

Джани и Габриела - много, много ми хареса жеста, който той направи за нейния РД. Наистина, когато човек иска, винаги намира начин. А и щом разбрах, че Габи всъщност изобщо не му мълчи на Джанката, вече не са ми чак толкова странни, като двойка.

Габи и Калоян ми харесват. Макар, че в последните епизоди Габи пак започна да си показва простотията. Дано се спре навреме, че тъкмо започна да й се изчиства имиджа.

Натали и Орлин - много красиви, сладки, кротки, млади хора. Картичката за Орлин беше много мила. Много ми се иска Шерката да се пробва при Орлин, за да получи поредното "НЕ" от мъж в къщата. Тя милата уж много търсена и вървежна, обаче единия й би шута (Краси), втория директно на срещата й каза "НЕ" (близнака), а третия се чуди какво прави това плашило при него, докато той се гушка с жената, която харесва (Орлин). А останалите изобщо не я отразяват.

Киара и Красимир - там ще ми е интересно. Него за пръв път го чух да говори толкова много и да се усмихва толкова много. Разговорът течеше леко и приятно, и като цяло ми харесаха двамата. Киара много добре си прави, че си мълчи и се прави, че не чува нищо. Така хем дразни Шерката, защото не й отговаря по никакъв начин, хем я оставя сама да се излага пред цяла България.

# 454
Ами кой да коментираме, като 90% от епизодите се състоят от Шърман?
Като почнат да дават и другите участници, ще коментираме и тях…
Абсолютно.

# 455
И сега има участнички, които се държат на ниво. Като изключим Шебека, Емили, от време на време Габи и сега Виктория, другите са си съвсен нормално изглеждащи момичета с нормално поведение.
Сезонът ти изглежда противен, защото от ден 1 ни занимават само с простотиите на Емили и дрънканиците на Шермин. Ако ги бяха орязали и даваха другите двойки, нямаше да ни се вижда такова дъно. Това вече си е избор на продуцентите.
А мъжете? Орлин лигав, Краси типичната квартална мутра, Джани стероидна батка, Петър прикрит злобар и присмехулник.

Виктор от Сезон 1, Васил и Виктор от тазгодишния Ерген, че и Алек бяха къде-къде за предпочитане. Аз очаквах да вкарат такива хора вътре, близнаците сякаш бяха по-свестни, но бързо ги изгониха.

# 456
Аз предусещам "буря пред затишие", Шермин има толкова много еднакви синхрони, а Тушев не е вчерашен. Мисля, че тая седмица ще хвърчи.

# 457
Сетих се. Да обсъдим на Виктория кривите зъби, искате ли?

# 458
Не зъбите, а просташкото и поведение да обсъдим.

# 459
А мъжете? Орлин лигав, Краси типичната квартална мутра, Джани стероидна батка, Петър прикрит злобар и присмехулник.

Виктор от Сезон 1, Васил и Виктор от тазгодишния Ерген, че и Алек бяха къде-къде за предпочитане. Аз очаквах да вкарат такива хора вътре, близнаците сякаш бяха по-свестни, но бързо ги изгониха.

Аз харесвам Орлин и Петър. Не смятам, че Орлин е лигав  - съвсем нормално, кротко, добре изглеждащо и очевидно добре възпитано момче. Петър пък дори ми е забавен. Калоян също харесвам - писах го вече няколко пъти. Много ми е красив и това, че говори една идея по-бавно, изобщо не ми пречи. Като се усмихне е много готин. Близнаците също харесвах - и те ми се виждаха сравнително добри и кротки момчета. Не видях от тях простотия, надменност или опити да се правят на голямата работа. Виктор ми е малко сухар, но и той до момента не ми се вижда лош. Ву също ми се стори интересен типаж - напомпан здравеняк, но с добро сърце и премерено поведение.
Краси ми е малко под чехъл, но явно добре се владее, защото няколко човека вече казаха, че ако няма камери, щеше да действа по съвсем различен начин. Джанката също не ме радва особено. Йовица, не знам защо, но ми изглежда много нечистоплътен. Нали знаете - има тикава хора, които поддържат добра хигиена и въпреки това все изглеждат така, сякаш не са се къпали. Е, той ми е от този типаж.

# 460
От всички предишни ергенки баш Виктория взеха. Явно ще си правят състезание с Шермин коя може да е по-противна.

# 461
Е хайде да не ставаме като Шермин. Simple Smile
На Вики най-големия минус е, че вика на високи децибели. Често казва верни неща, но и понякога се хваща за глупости.
Но и Анка и Габи са същите. Просто тя поне обикновено не обижда на външен вид като тези двете простакеси.

Ивелина и Ренета от ДиК са направо ангелчета пред злобарките в Любов в рая.

# 462
Тя за какво ги е избелила, като няма да ги обсъдим кривите зъбаци на Вики. Шерминските как ги обсъдихме. Пристрастни сте!

# 463
Кмета на Монтана е отворил шампанско, когато Орлин е отказал на Шарнира🤣🍾

# 464
Е хайде да не ставаме като Шермин. Simple Smile
На Вики най-големия минус е, че вика на високи децибели. Често казва верни неща, но и понякога се хваща за глупости.
Но и Анка и Габи са същите. Просто тя поне обикновено не обижда на външен вид като тези двете простакеси.

Ивелина и Ренета от ДиК са направо ангелчета пред злобарките в Любов в рая.
Вики на мен на много моменти ми е била приятна в предния ерген.. и доста си беше паднала по Алек.
Това снощи беше точно с цел провокация да поздрави първо само мъжете, а след това жените. Не разбирам защо всички истерясаха толкова.. и не хванала ръката на Филипа и Йовица вече ще ходи да се бие за честта й Grinning Grinning omg .. Намерете им истински проблеми на тея хора, като за начало да хванат да си изчистят стаите и посудата малко.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 19:56 от BobbyDyl

Общи условия

Активация на акаунт