🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 18 685
  • 683
  •   38
Отговори
# 435
Е на пиленцата от Монако единствената приятелка (освен разбира се Филип Плейн) им е Нора Недкова , а сега и Шерминатора , смятайте за какъв лукс и лайфстайл става въпрос

# 436
Шерм3то трябва да се учи. Ето как се прави, ако искаш да си по-класна прост...ка.  Книги,  реклами, женски енергии и валидации.

И за тва нещо са заминали кой знае колко дървета Cry

# 437
# 438
Шермин е пълен потрес 😂
Даже няма какво да допълня за нея, цяла България я хейтва

# 439
Ако Шерминета е на гастрол по Монако като джебчийка, предвид произхода ѝ, може и да ѝ е оригинална гривната...

# 440
Относно гривните - на Киара гривната ме съмнява да е оригинал. Дадоха я леко в близък план и ми се стори прекалено "плътна", ако мога така да се изразя (или по-дебела, а не тънка) и доста жълта. НО това не пречи да е златна гривна от някой златарски магазин. Откакто нашумяха тези гривни ги има във всеки златарски магазин.

На Шермин гривните не мога да преценя дали са оригинал, струват ми се точно толкова тънки и нежни, каквито са оригиналите. Най-вероятно са оригинал и са й подарък от някое шугар деди, то си и личи по факта, че и двете гривни са от най-евтините и бейсик модели на марката. Joy Учудващо как не е увисила и една гривна на картие и пръстен. Trollface

# 441
Скрит текст:
Шерм3то трябва да се учи. Ето как се прави, ако искаш да си по-класна прост...ка.  Книги,  реклами, женски енергии и валидации.

И за тва нещо са заминали кой знае колко дървета Cry
Като има пари Орлин за хвърляне на вътъра, ще се издават книги.

# 442
Относно гривните - на Киара гривната ме съмнява да е оригинал. Дадоха я леко в близък план и ми се стори прекалено "плътна", ако мога така да се изразя (или по-дебела, а не тънка) и доста жълта. НО това не пречи да е златна гривна от някой златарски магазин. Откакто нашумяха тези гривни ги има във всеки златарски магазин.

На Шермин гривните не мога да преценя дали са оригинал, струват ми се точно толкова тънки и нежни, каквито са оригиналите. Най-вероятно са оригинал и са й подарък от някое шугар деди, то си и личи по факта, че и двете гривни са от най-евтините и бейсик модели на марката. Joy Учудващо как не е увисила и една гривна на картие и пръстен. Trollface
Има две гърла да храни, няма кеш 🤣

# 443
  • София
Дами, признайте си, че просто завиждате на Шермиела. Разбира се, наричам ви дами само от куртоазия, всички сме наясно, че сте дебели селянки с големи носове и малки гърди, нямате чужбински манталитет, оригинални бижута и не говорите 5 езика. Joy
Сега... Шърми че няма връзка нито с кораба-майка, нито с Международната космическа станция, това е видно и от Космоса, обаче влезте й малко в положението - като се има предвид откъде е тръгнала, явно се гордее колко далече е стигнала и колко много е надградила. По пътя й се е налагало да си ляга с всякакви отвратителни чичаци, да ги крънка за пари за операции, да търпи болката от интервенциите, поживяла е малко и в чужбина, даже е видяла и ДЮбай, това за някакво цигане от махалата сигурно е голямо развитие.
И след всичките тези неща, в някакво българско селско предаване нито един мъж не й обръща внимание, не иска да се сближи с нея, да я опознае, нищо. И на нея й се налага непрекъснато да обяснява колко е красива, класна, умна и стойностна, белким някой се върже. А то пак греда. Това съответно я вбесява, озлобява и изкарва от равновесие, което пък се изразява в още по-настървеното намилане и навира в очите на хората лозУнгите колко е прекрасна.

# 444
Забрави, че е израстнала меджу 3 религии!!! Извисена работа.

# 445
в някакво българско селско предаване нито един мъж не й обръща внимание
Какво ти разбира свиня от кладенчова вода!
Вие се смеете, но плодовете не закъсняват - от лидл сменят рекламното лице  от терминатор на шерминатор.

# 446
Ама вие не сте прави, че ни един от къщата не и се е вързал . Краси го изключвам, той е прихванат без някой да го пита иска/не иска. Но в Надкаст ДЖ Неди сложи Шермин на първо място в класацията си на трите най.

# 447
  • у дома...
Рейна, къде забрави общата култура и емоционалната интелигенция?
Аз наскоро разбрах, че имало емоционална депресия...

# 448
  • София
Изчетох 9 непрочетени страници и 99% от мненията за Шермин?!
Хора, моля ви се има и други участници. Сами я правите известна.
Аз коментирах всички двойки и участници и никакъв интерес след това. Никаква дискусия.
Отдавна почти не я отразявам или коментирам с две изречения.
Има много лесно решение за човек, който дразни - игнор и трола умира сам.

# 449
Като цяло противен сезон. Участниците догодина сигурно ще ни се сторят като от нивото на Бъкингам пред такива като Анка.

Общи условия

Активация на акаунт