🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 57 044
  • 1 670
  •   83
Отговори
# 510
Да не подценяваме шишкото, алчен си е, щом наркоманката Диона изпра... Rolling Eyes
Е, тя тия дни се омаза още повече... Ще трябва химическо чистене вече! Satisfied
А шишко отслабнал, не си разбрал. Вече е красив мускулест юнак.

# 511
Добре де аз едно не мога да разбера. Ясно е вече , че всяка година колкото и всеки да обяснява как не гледа "Ергенът" защото нали... това е за простолюдието , ами всеки път реътингът гърми и съответно се включват всички с коментари. Ами като си знаеш , че не си стока, че си платена , че имаш запори , че ходиш с женени футболисти и още и още... ми стой си увас , не се показвай по телевизията.
Преди само в техните среди си се знаят такъв тип "дами" , а сега ги знаят всички.

Искат да бъдат разпознаваеми навсякъде и на ВСЯКА цена. Дали са си направили реална самооценка на издръжливостта и възможността да оборят критиката на зрителя,  е съвсем друга реалност. Шермин с последните си изблици в СМ издиша. Пропуква се. Но съм убедена,че е доволна от факта,че вече е по национална медия. Сбъдната мечта(по нейните си критерии)

# 512
Може ли снимка на Виктория с новия нос

# 513
Разбрах, че е отслабнал Мондьо, но по-ме радваше като мазньо. Сега ми идва малко като Евгени Минчев от Факултета.

# 514
Добре де аз едно не мога да разбера. Ясно е вече , че всяка година колкото и всеки да обяснява как не гледа "Ергенът" защото нали... това е за простолюдието , ами всеки път реътингът гърми и съответно се включват всички с коментари.
Аз да те бие "Диви и красиви", което предаване свършваше през септември не го наричам чак гърмящ рейтинг.
Ергенът може много повече от към рейтинг - справка сезон 1, 2 и 4. Дори засега се поизлагат като се има предвид какви образи имаше - Емили, докторът...

Ако рейтинга гърмеше от Битиви щяха да ни надуят главата със статии колко е висок. Ясно е, че е разочароващ този сезон откъм рейтинг, защото показателно мълчат. Вкарването на Киара и Виктория очевидно е защото Тушев още по време на снимките е видял какъв криндж е Шермин и каква скука са другите, та поне повече сеир да има за зрителя. Защото любовна интрига няма кой знае каква, освен това между Киара, Краси и Шермин. Е, Бога ми, този каст е наистина зле - от колко епизода все Шермин говори едно и също вече?! Другите лежат по шезлонзите. Аз го гледам от немай къде, но все се питам защо не го зарежа.

Първи и втори сезон на Ергенът бяха по-балансирани, четвърти също ми хареса. Просто Тушев този път случи на много безинтересен каст и много от по-интересните излязоха. Както Виктория би казала: хайде моля ти се Филипа и македонеца, както и Джани и Габриела да ми се държат като женени от първи епизод. Смешно е.

Започвам да подозирам дали тези четиримата не са били двойки от преди предаването и да са излъгали и самите продуценти, та така си се бранят? Филипа чак така да подскача за да не я разделят с мъж, с който се познава от седмица-две не е логично. Нито пък Габриела толкова добре да приема поведението на някой, срещнала току-що. Изглеждат като хора, които са си заедно от преди предаването и точно така се държат - това ще обясни и ревността на Джани. Grinning

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 21:46 от skodafan

# 515
Красьо, Красьо , жената няма 100 лв. за коса ти си тръгнал часовници за 200К и апартамент в Л.А. да купуваш
Пуснах сълза за Краси🥲

# 516
Ама сигурни ли сме, че реално "Диви и Красиви" го е било. Аз от години чувам как всичко бие "Ергенът" по рейтинг... Ама "Ергенът" вече има по два сезона годишно. Логика... няма.

# 517
Ама то си личи, че няма пари.
Не познавам човек който да има добри възможности и да разполага с пари и само това да му е единствената тема. Тя освен за пари (и колко е хубава хахах) за друго не знае да говори. Не знам каква обща култура има … ама не си личи.

Поговорката за Шарнир е “гладна кокошка, просо сънува”

# 518
Филипа чак така да подскача за да не я разделят с мъж, с който се познава от седмица-две не е логично.
Защо да не е логично? Това е любов в рая все пак? По-логично ли е в сивата и непосилна лекота на битието да ти иде да му откъснеш главата на говедото, или най-малкото - да го удушиш докато спи, а в същото време с усмивка да го завиваш, да не настине?Stuck Out Tongue Winking Eye

# 519
Ама то си личи, че няма пари.
Не познавам човек който да има добри възможности и да разполага с пари и само това да му е единствената тема. Тя освен за пари (и колко е хубава хахах) за друго не знае да говори. Не знам каква обща култура има … ама не си личи.

"Добрият човек от доброто съкровище на сърцето си изнася доброто; а злият човек от злото си съкровище изнася злото; защото от онова, което препълва сърцето му, говорят неговите уста." Лука 6:45

# 520
Ама сигурни ли сме, че реално "Диви и Красиви" го е било. Аз от години чувам как всичко бие "Ергенът" по рейтинг... Ама "Ергенът" вече има по два сезона годишна. Логика... няма.
Визирах постовете на Дяволо, той често вади рейтингите: https://bg-mam.ma/p/1779401/50266142
Още по-скандално е да те бие Биг Брадър.
Аз лично много харесах сезон 4 на Ергенът, с изключение на Мартин. При другите двама не беше ясно кой ще изберат на края. Може би затова не ми харесва "Любов в рая" - като всичко и сигурно вече при повечето двойки няма какво ново да видим.

Аз наистина очаквах нещо повече от ЛВР - нещо като ДиК, но с повече лустро и лукс, пък то....
Става за гледане, но ми липсва любовна интрига и тръпка, че може да те изненадат.
Тук опитаха с толкова нови хора, но не става и не става.

Скрит текст:
А там в 8 епизод Евгения реве, че Божин, с когото са говорили и аха да се мачнат вече е с Джулия. Ники рапъра я успокоява и в 10-ти епизод вече Ники и Евгения бяха сигурна двойка. В момента, в който друго, по-негов тип момиче спомена, че го харесва визуално той охладня към нея и даде гривната си (аналог на розата в Ергена) на другата и Евгения напусна шоуто.

Джулия от Божин премина към Ники модела, а той пък заряза Ивелина заради нея. Ивелина от отчаяние да остане вътре реши да се пробва с Ники рапъра, но не им се получиха нещата.

Чефо пробва с Елена, Елвира и Радослава, но нищо не излезе и накрая се откриха с Ванеса, която пък заряза колегата му актьор Марио, заради него. Марио пък се пробва с Елвира, но нищо не излезе и сам предпочете да напусне.

Ренета - тактичката се прехвърли от Марсел на Асен. Тя по дуене и сръдни почти се доближава до Шермин, но дори и тя не е чак такава.

Дори тези имена да не ви говорят нищо ги пиша само за да покажа какви неща и обрати ми се гледаха и тук, но... може би ще ги има в "Любов в рая" 2. Там всичко това стана само за месец излъчване! Може само с Киара и Краси да се получи нещо такова.

Като времето вътре тече по друг начин е логично да има и раздели, както и събирания между хора, които досега не са си обръщали толкова внимание, но се преоткриват като потенциални партньори. Тук изобщо не виждам шанс за такива обрати, уви.

# 521
Това "Колко ми даваш" според мен нарочно го оставят да влезе в слота на Ергена, че да хване рейтинг, колкото да стои на екран. Поне преди имаше красива водеща, сега някаква коза и там.

# 522
Може ли снимка на Виктория с новия нос

# 523
Не искам да съм гадна, носът се вижда, че е пипан, но тя каза, че и зъбите е пипала, а там разлика не виждам.

# 524
На тази снимка е добре Виктория

Общи условия

Активация на акаунт