🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 32 030
  • 1 069
  •   98
Отговори
# 705
Гледахте ли Мони Зенгинер и Сашка Гърдева при Венета Райкова преди малко? Големи психоложки, голямо нещо. И двете работят с клиентки. Гърдева има кабинет, а Зенгинер работила само онлайн.
Лесбо двойката кога ще потегля към остров Лесбос,
Е аз съм бил на о-в Лесбос и ...  явно само името му е такова. Иначе нормален остров като всички останали гръцки острови.

# 706
Това новото несигурно момиче в ролята на боксова круша го вкараха, за да го играе такава за малцината, които са дори още по-несигурни от нея самата, като веднага си пролича кои точно са те. Тя пък си мисли, че има менталната възможност да окаже някаква съпротива или да провокира, а всъщност веднага събуди съжаление. Доста лесна жертва е, имайки предвид, че беше взета за мезе от най-големите дъна в къщата. Йовица я разпитва за личния живот и тя чинно му отговаря?? Сериозно ли? Да го беше питала защо не си лекува детските травми, нанесени от майка му, че станал голям мъжага, а се тръшка като бебенце, понеже едната не го целунала, а другата не го погледнала. Щеше да изкара пълния му потенциал на тъпанар без всякакъв самоконтрол, но пък щеше да почне да троши най-вероятно.
Орлин честно ли избра тази песен да пее на това неграмотно създание? По-добре да й беше говорил за Моцарт, поне името щеше да ѝ е познато от шоколадовите бонбони.
Нейното пеене дори не разбрах на какъв език беше, но пък беше супер забавно. Освен това, звукът беше обработен и при двамата и наслагван отгоре, но това все пак не е шоу за певци, слава Богу! Smile

# 707
И аз се ядосах, че Виктория отговаря на неуместните въпроси на Тъпица. Как ли не някой си, когото познавам от няколко часа ще ме пита за сексуалния ми живот и аз ще му отговарям?! Виктория наистина си надценява възможностите . Май пак ще се наложи да се намесва продукцията.

# 708
Видяхте ли пренебрежителен жест на Виктория към Габата, за който тя много възмутено я обвиняваше пред публиката си? Повториха момента, в който Виктория наистина не подаде ръка на неприятната Габа, но нямаше махване с ръка...а може и да не съм го видяла. Но ако Габа лъже няма да се учудя, ами нищо положително няма в нея и не разбирам Калоян защо се сдвои с нея...

# 709
Габи Бланко много се изложи снощи- каквато и да е Виктория могат да я засегнат по друг начин, но не за зъби, нос и т.н. Ние на Габа снимките от преди корекциите ги знаем от две години и тя не е измила зорите.  Виктория пък няма капка целулит за разлика от бричовете на Габа, но не и каза, че е хипопотам например. Да, зъбите и са недобре подредени, но защо всеки трябва да влиза в някакви стереотипи,  за да се хареса на някоя кифла с надути устни и изкуствени зъби. Габи от джуки и зъби има говорен дефект чак. Просто е низост и детско поведение да я обиждат на зъби, уши и т.н. сега Шерката я коментираме, ама тя понеже се хвали, че е най пък се вижда, че не е. На мен най-добре изглеждаща ми е Дениз, има несъвършенства, които я правят чаровна.

Допълвам се, че се чудя Калоян какво мнение има за негова избраница след снощи....

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 11:12 от Lotus32

# 710

Шермина е потвърдила за случая. Отричайки е потвърдила 😃 В тези сторита се дава много информация, която подозирахме тук, но все пак.
Хайде сега и НАП да провери Айшето за гривните и апартамента в дЮбай🤣

# 711
Близнаците гостуват в "Студио Ергенът" по БТВ

# 712
Хайде сега, от невъзпитанието на сбирщина уонабита, заключение за цялата нация и нейната гостоприемност се направи. Баш като на Шерминатора обобщенията за българските мъже и жени.
Е, аз не мога да се сравнявам с Шерминатора по интелект 😏 но смятам че точно такова е българското ни гостоприемство, в случая с македонски привкус..Кофти е когато някои хора се погледнат как изглеждат отстрани, нелепо меко казано

# 713
  • На морето!
Някой вчера ме пита защо мисля, че Габи Бланко е кофти човек. След снощи още ли трябва да обяснавам?

Винаги съм се чудила как се нареждат и обиждат директно или индиректно в социалните мрежи, изглеждало ми е доста грубо и първично, а то се оказа, че в директните им отношения е още по-зле.

Интересно ми е как ще успеят да спасят Киара, Виктория и Шермин едновременно на церемонията. За Киара ще е най-добре сега да си тръгне, докато все още образът, който й изгради Ана е чист и приятен.

Шокирана съм от условията в рая. Нямат елементарни удобства, нямат достатъчно пространство и в едната къща дори няма топла вода.

# 714
Естествено. Другото са легенди и митове Wink
Но думата "лесбийка" наистина идва от името на острова, което пък е доста неточно, защото на този остров всъщност са живеели едни от най-красивите жени, продаващи телата си на... мъжете, които са отивали там специално за това Laughing.
Там е живеела Сафо - една от най-добрите поетеси в античността, която е била хомосексуална.

Гледахте ли Мони Зенгинер и Сашка Гърдева при Венета Райкова преди малко? Големи психоложки, голямо нещо. И двете работят с клиентки. Гърдева има кабинет, а Зенгинер работила само онлайн.
Лесбо двойката кога ще потегля към остров Лесбос,
Е аз съм бил на о-в Лесбос и ...  явно само името му е такова. Иначе нормален остров като всички останали гръцки острови.

# 715
В интерес на истината устата на Шермин е доста по-успешно направена от тези на останалите момичета с напомпани джуки, които са като ужилени от оси. При Шермин го няма този ефект на ужилена. На какво се дължи тази разлика според вас?

# 716

Шермина е потвърдила за случая. Отричайки е потвърдила 😃 В тези сторита се дава много информация, която подозирахме тук, но все пак.

Шавармата е много проста, наистина.
Как ти е никакъв, пък ще ти плаща сметката за косата? Сама потвърждава каква компаньонка е...

В интерес на истината устата на Шермин е доста по-успешно направена от тези на останалите момичета с напомпани джуки, които са като ужилени от оси. При Шермин го няма този ефект на ужилена. На какво се дължи тази разлика според вас?

Ами помпала ги е по друга техника, слагат материала само по контура в устата. На мен не ми харесва обаче.

# 717
Водещата пита Стефан как e “обичам те” на иврит. Не помни Grinning

# 718
Скрит текст:
Натали в началото и симпатизирах но ми стана байгън от лигавото и поведение особено на фона на инфото, което излезе с голите снимки и пр. А и много натрапчиво се прави на невинна. С тия опашлета, подскача, мяука.. Снощи умрях от скука с тия двамата. А като запя се чудех Орлин как успява да не се разхили.

Изпуснала съм информацията за голите снимки и съм още по-втрещена. Много ми се бият двата и образа - на тийн през деня и на танцьорка в бар вечер Sweat Smile

# 719
Филипа до вчера се правеше на много обрана, интелигентна и толерантна, даже и сега уж заяви, че щяла да даде шанс на Виктория, а после си показа рогцата. Крещеше и като истерична ..да не казвам какво. Направо взех да злорадствам, че се натресе на Тъпица, който непрестанно я налита да я целува и опипва... Заслужава си го. Представям си какво и коства да изтърпява всичко това при това в мизерията в която се намират.
Между другото забелязвате ли, че почнаха да дават Габи и без Джани до полата и и да си говори с други момичета? Колко лесно с монтажни трикове може да се създаде образ в някаква посока.

Общи условия

Активация на акаунт