🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 25 058
  • 829
  •   100
Отговори
# 720
Филипа се прояви с целия си блясък. За нейния, че е примат не съм се и съмнявала, дори се чудех какво прави тя с него, вече ми е ясно- едно и също дъно орат.

Натали се държи изключително инфантилно. Най- малкото като ѝ видя "прическите", лошо ми става. Тяхната среща я превъртях, разбирам, че не е минало без доза комични моменти. Grinning

Относно знаенето на английски от връстниците на Наталката. Голяма част са с претенциите, че знаят езика, но реално са го научили от ЮТ или ТТ. Могат да разберат за какво става дума слушайки, или ако им се наложи спешно да го ползват- ще се оправят. Но стигне ли се да се изразят писмено, става оле- мале.
Почти като "Детето много харесва "Маша и мечокът" и така научи руски". Joy

Не отричам, че има и доста тиЙнове, които владеят английски добре и свободно комуникират, но със сигурност е следствие на целенасочено положени усилия в тази насока.

# 721
Тази няма 2 лв. в джоба да се усмихне сигурно, но е тръгнала да води съдебни битки с Мики Маус парите ѝ Joy
Скрит текст:

# 722
Тази няма 2 лв. в джоба да се усмихне сигурно, но е тръгнала да води съдебни битки с Мики Маус парите ѝ Joy
Скрит текст:
Joy
Жалкарка

# 723
Виктория е ужасно агресивна и нападателна, направо не знам как самата се търпи.

# 724
😀😀😀 Виктория ли?! Нещо да не обърка имената 😏 Цяла къща змии, Виктория горката не може още една постеля да си осигури, нападателна била.. Дори съм разочарована, защото се оказа много по-добросърдечна от обвивката, която се старае да показва, за разлика от скрити лимонки като Филипа и Петър, Йовица, Габа, Патладжан и Шербет всички ги знаем вече

# 725
В интерес на истината устата на Шермин е доста по-успешно направена от тези на останалите момичета с напомпани джуки, които са като ужилени от оси. При Шермин го няма този ефект на ужилена. На какво се дължи тази разлика според вас?
Е да, няма надута джука, но за сметка на това е направена с дефект на заеша уста, пази Боже! Горната й устна е вдигната прекалено към носа и не покрава дори стърчащите й конски зъби. Смех са всички и обстановката им подхожда идеално. Мда, чуден е този Родос. Камънак, трънаци, кучища и бежански квартири. Кръчмарски, дебелостенни чаши, а като няма и такива се наливат направо от бутилките. Храна кво дадат в алуминиеви кутии, мръсотия, парцали по земята, една баня с топла вода, ама иначе големи претенции на принцесите от магистралата.

# 726
Мхм ,гледам на запис вчерашния епизод. Бутна ръката на Габи ,не подаде на всички ръка , подхожда заядливо към всички.

# 727
Скрит текст:

Хахахаха, колко е жалка милата. Пак избива комплекси и чивии. Имоти има в сънищата си 😂😂
Като е такава фирмаджийка, що не си плати гадната косица? А чака някакъв “непознат” да й я плаща???

# 728
Ортодонта на Шермин да си хвърли дипломата. Такива ужасни зъби има. Само Благо Джийзъса би и завидял.

# 729
Скрит текст:
НАП къде сте?😅

# 730
Не е бутнала ръката на Габи, защото Габи изобщо не си подаде ръката и тогава Виктория направи жест в смисъл "много ти здраве" на което Габи се възпали. Ауу...колко грубо, самата тя не подава ръка, ама щото била направила не знам си какъв жест веднага на нож.
Вижда се че хората вътре са предубедени към Виктория от предишното и участие и подигравките които се изсипаха на главата и. И сякаш това ги подклажда да я нападат и сега защото знаят че тълпата ще е на тяхна страна.
В полза на Виктория извън ролята и трябва да кажа, че притежава нещо, което не знам колко от там присъстващите имат - истински обичаща и подкрепяща майка.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 13:03 от pandorina

# 731
Ама Йовица от това ,че не го гледаше в очите ли запали така?

# 732
Е, хайде сега, на другите майките им не ги обичат и подкрепят! Как ги правите тия заключения...
Майката на Виктория е бивша колежка на моя приятелка и тя каза, че е странна птица.

# 733
Candy_girl от това, че видя уязвим човек, предвид целия хейт и подигравки срещу Виктория след участието и в Ергенът. Ако не беше погледа за друго щеше да се хване. Той е от най-долната порода хора, които удрят слабия, а пред силните си трайка.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 12:56 от pandorina

# 734
Да ,да само Виктория има майка ,която я обича. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт