🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 23 384
  • 799
  •   119
Отговори
# 735
Е, хайде сега, на другите майките им не ги обичат и подкрепят! Как ги правите тия заключения...
Майката на Виктория е бивша колежка на моя приятелка и тя каза, че е странна птица.
От това, че видя уязвим човек, предвид целия хейт и подигравки срещу Виктория след участието и в Ергенът. Ако не беше погледа за друго щеше да се хване. Той е от най-долната порода хора, които удрят слабия, а пред силните си трайка.
Не разбирам кой "той" визираш. Аз говоря за майките на всички останали (които имат майки, някои споделиха, че са ги загубили, за съжаление)

# 736
Исках да цитирам Candy_girl , която пита Йовица от какво е запалил.

Относно майките. Не съм казала, че само Виктория има обичаща майка. Казах, че не знам колко от другите имат, предвид, че доста от травмите на хората тръгват точно от липсата на обич и подкрепа в семейството. А доста от хората там имат такива травми. Разбира се и бащината фигура е много важна, но ако поне майката е давала истинска обич и подкрепа мисля, че това донякъде поне би компенсирало травма от бащина фигура. Така аз мисля. Може и да не съм права. Не им знам на другите майките, видяла съм само на Виктория и ми е направила силно впечатление.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 13:01 от pandorina

# 737

Този рай води в ада пееше Вълдобрев…

# 738
  • here and now
Въй, тя се смятала и за забавна.... ЖДНБ!!!

# 739
Виктория е злобна и в предишния сезон скачаше и обиждаше хора ,но когато нея я обидят става голяма драма.

Ама и Йовица е противен доста

# 740
Не обичам да се правим на психолози и да правим такива заключения кой какви травми от детството има за непознати хора.

Банда Банда и тя един изказ и стойности е вкарала..., освен ако не е слязла нарочно надолу за да може мозъчето на Анчето да обработи казаното. Но шанс няма. Да им имам на всички тия и базата, и стандартите и степените на стандарт!

Степените на оправдание за телевизионна простотия са: това е монтаж и аз правя шоу, за да има какво да гледате.

# 741
Филипа у тях си ли си въобразява че е, барикадирала половин стая и празно легло с парцалята си и има наглостта да се разпорежда??

Шерминката сега ще извади договорите на нейно име на квартирките,в които упражнява дейност и за собственост на някоя ламаринена къщурка от родното село😆😆 Чакаме с нетърпение😉

# 742
Не обичам да се правим на психолози и да правим такива заключение кой какви травми от детството има за непознати хора.

.........................

За това си напълно права. Аз имам слабост към психологическите анализи  и често залитам натам, дори бих казала, че затова и ги гледам, но признавам, права си.

# 743
Момичета, преди няколко дни писах по отношение на Йовица. Не зная защо показа така явно и толкова спокойно, липсва на култура, навирайки се в спор между жени. И не! "Жена ти" не е твоя! Хората не принадлежат на хора. Биваме съпрузи, роднини, приятели, колеги и т.н., но без притежание.
Не съм имала добро мнение за него, но все повече ми опротивяват кадрите с негово присъствие и постоянно ги превъртам.

Ако участниците, които го нарекоха "контрол фрийк", са прави... трябва да ви кажа, че това означава, че в момента не би трябвало да са заедно, защото от гатанките за майката на Филипа долавям, че тя е точно такава и няма да пусне контрола над дъщеря си - Филипа. Такава й били съдбата на Фифка. 🤷🏻‍♀️ иначе е сладка, въпреки че изнагля с багажа.

# 744
Ама Йовица от това ,че не го гледаше в очите ли запали така?

Йовица си каза, че е влязъл в предаването, за да си прави реклама. Видя, че само с "любов" с Филипица няма да стане и намери повод да се изяви. Лошото е, че явно не е очаквал това да се обърне срещу него до степен и "любимата" да избяга от него.

Продуцентите много ме дразнят. Накараха му се на д-р Пепи, че обидил Лили заради цвета на кожата й и то само заради едно изказване, но оставят спокойно Шермин и Габи да обиждат Виктория, като картечници, че е циганка от махалата, което правят също на база цвета на кожата й.

# 745
О, тя Шермин верно, че само Виктория обиди! 😆

# 746
И с новия нос Виктория не ми харесва изобщо визуално .

# 747
Не знам, можеби съм пристрастна, но обидите на Виктория ми звучат съвсем логично, а обидите към нея напълно махленски, злобно и жалко.

# 748
Шермин има регистрирана фирма от юни  месец тази година Анн Шери Бюте.

# 749
Това мисля не е шоу за носове, цици, силикони, хиалурони, ботокси, целулити, надуваеми секс кукли и прочие, а се превръща точно в такова.. Вече ме боли главата да слушам всеки ден едно и също. Събрали там болшенство хора с комплекси и всякакви липси, физически и психически, изгониха по-интересните сред тях и сега ще гледаме Ерген 2 с Габа и Ерген 3 с Шербет и Виктория.. Поне да бяха направили Ергенът All stars и всички хиени да си премерят силите..

Общи условия

Активация на акаунт