🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 34 702
  • 1 134
  •   112
Отговори
# 825
Как ще ни съди за уронване на имиджа, като тя вече се погрижи да няма такъв. Joy Би било хубаво тези закани да ги пише на 5 езика, да си знаят всички. Joy

Горкичката, само това успя да измисли. Сама си надроби кашата… сега ще си я сърба

# 826
hrissi_sz е гледала някоя романтична комедия и се е разнежила просто. Ще й мине.

Шермин вади на показ всички тъмни бездни на женската природа. Без филтър, без преструвка, без двуличие. Не е лошо в никакъв случай, нека мъжете гледат. Всяка жена може с плаващи ценности и лошо възпитание може да се шерминизира в един момент.

# 827
Аз се чудех да питам, коментара на @hrissi_sz ирония ли е или е сериозен? 😂

# 828
  • В Града на Липите
hrissi_sz е гледала някоя романтична комедия и се е разнежила просто. Ще й мине.
Застудя, заваля, смених виното с уиски и се размекнах.
Факт е обаче, че ако изключим единици(единица) от пребиваващите в рая, всеки от останалите има и положителни черти.

Аз се чудех да питам, коментара на @hrissi_sz ирония ли е или е сериозен? 😂
Започнах с ирония и установих че не са чак толкова мега лоши тия хора вътре. Grinning
А и ни обвиниха май по-назад, че гледаме само за да хейтим. Лично аз гледам за сеир Simple Smile

# 829
  • here and now
Анчето толкоз народ обиди в национален ефир, че ако рекат да я съдят, ще смени топ локациите с друга такава - съдебната зала...

# 830
Анчето толкоз народ обиди в национален ефир, че ако рекат да я съдят, ще смени топ локациите с друга такава - съдебната зала...

Попринцип е много нагла и глупава. Наистина изговори един тон обиди, ама тя застанала да говори кой щяла да съди хахаха

# 831
Скрит текст:
Стига с тоя хейт. Идвам с едно положително мнение.
Започвам с една от любимите ми двойки. Той е забавен, тя красива. Много приятна гледка за очите. Хармония, интелигентност, възпитание. С една дума класа - Петър и Кристина, разбира се. Създадени са един за друг и биха имали красиви деца.
Следващата ми любима двойка са Виктор и Дениз. Поощрявам с две ръце и два крака положителната промяна. Да, била е в блатото, но вместо да цопа още там, предприема правилните стъпки да издрапа  и да влезе в ятото на моралните. Той е умен, ерудиран и леко тесногръд, но компенсира с хубост и предприемчивост. Според мен също ще имат красиви деца.
Стигам до стожера на моралните ценности и патриархални добродетели Джани и красивата му, кротка и широкоскроена любима Габриела. Неговата изявена мъжественост балансира нейната нежна красота. За мен също са създадени един за друг. И разбира се, също виждам крави деца. Много красиви.
Друга любима моя двойка - Йовица и Филипа. Любов по-нежна от крило на пеперуда… любов пресякла, почти континенти… Той е творецът, който оцветява деня й, тя е платното, което той иска да окачи на стената си завинаги. Не съм сигурна за красивите деца.
Стигам до две деца на цветята, луната и земята. Орлин и Наталия. Те са като две облачета, леки и въздушни, които се реят през живота пеейки. За тях не съществува материалното, битовизмите, драмите… любов и слънце, музика и спокойствие… За мен са най- хармоничната двойка. И разбира се красиви деца, ако пораснат някой ден, разбира се.
И докато не съм ви досадила прекалено да споделя и за най-любимата си двойка Калоян и Габриела.
За мен той е Укротителя на анаконди, а тя амазонката с меко сърце. Прекрасна гледка. Тя е огъня, който го запалва, той водата, която я успокоява. Жена, прикриваща със саркастичност копнеж за щастие. Мъж способен да й го даде, ако тя наистина го допусне до себе си. Естествено и тук децата ще са красиви.
Последно малко за любовния триъгълник Шермин-Красимир-Киара. Не мога още да преценя, коя би го направила по-щастлив. Той копнее да се окичи с първата и да намери спокойствие при втората. Две красиви и много успели жени… да видим, коя ще избере. И все пак мисля че ще надделее тази, която пере по- добре.

Ко? Нье!!!
Еее, Спарки, недей така с кадифената ръка в желязна ръкавица! Хм, или беше обратното? Thinking
Дори снежинките приеха формата на сърчица, а свирепият допреди малко вятър нежно ги поема и спуска на земята, сякаш внимава да не ги нарани, а капчукът кротко забоботи “love, love, love”

# 832
Гледахте ли близнаците ? И те бяха гости.
Ето какво казаха за Шарнира:
Тя изключително много си противоречеше. Цялостната ѝ ценностна система пред мен се промени. Аз като я гледам в момента бих казал, че единственото истинско нещо по нея е гривната. Ако е истинска", сподели Стефан за Шермин.

# 833
Гледахте ли близнаците ? И те бяха гости.
Ето какво казаха за Шарнира:
Тя изключително много си противоречеше. Цялостната ѝ ценностна система пред мен се промени. Аз като я гледам в момента бих казал, че единственото истинско нещо по нея е гривната. Ако е истинска", сподели Стефан за Шермин.

Айде да не се прави на луд - всички го чухме, как й каза "обичам те" на иврит Joy

# 834
Ергенски закономерности явно - от иврит, към циврит, и накрая гроздето е кисело Stuck Out Tongue Winking Eye

# 835
Ана се държи като були от проблемно семейство в 8ми клас. Аз поне имам такива наблюдения от класа на сина ми.
Видя, че с Красимир няма да стане и на всяка, с която той говори, ще казва, че е грозна и каквото друго измисли.  
Мисля, че Красимир не иска да започне да обижда и него по същия начин и затова  леко си мълчи и не застава както трябва в ситуацията с обидите към Киара..
Македонецът и приятелката му са супер излагация.
Тя няма да остави Красимир да е двойка с друга, определено и има нещо и е много злобнаникой друг от мъжете не я хареса, не виждам кой ще и даде роза. Но пък могат да я оставят в предаването, явно се търси ефектът на скандали и обиди в този сезон.

# 836
Мъжът ми пусна снощния епизод, сигурно, горкичкият,се надяваше пак някоя да облизва друга
Вместо това, слушам отново Тъпица Head Band
Отново се учудвам колко двойки си спят заедно. Иначе пред камера-етюдчета, песнички...

# 837
Мъжът ми пусна снощния епизод, сигурно, горкичкият,се надяваше пак някоя да облизва друга
Една радост му е останала на човека Laughing

Аз я виждам в психиатрична клиника, ако нещата се влошават.

# 838
Не знам дали е споделяно

И Емили тук ли я гледах, от другаде ли.. не помня Grinning

# 839
Не знам Киара как е с пеенето, но Наталито е потрес.. А това във втората “песен” наистина ли е Емили?

Общи условия

Активация на акаунт