🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 52 963
  • 1 591
  •   64
Отговори
# 930
Йовица направо ме изуми. Колко беше нахален, чак събуди Краси да го вдигне от леглото му.
Краси наистина има железни нерви. Ако бях аз, каква щях да му тегля…

Е, той щом търпи шерминатора...

# 931
Хахаха, Красимир как се изнесе от скандала по терлици Satisfied
Много добре.

# 932
Йовицата иска да спечели на всяка цена - все пак, македонец е и това му се полага. Smiling Imp

# 933
Габи и Шермин прекаляват с епитетите и обидите… това не е нормално.
Как може да се толерира това държание?

# 934
Леле, не съм предполагала, че съществуват такива мъже, Филипа се чуди как да се откачи. Подозирам, че Виктория ще дойде добре дошла на доста хора в двете къщи.
Точно Габриела да нарича Виктория цър пър е нонсенс. При нея е присмял се хърбел на щърбел.
Тунингованите - ок, външният вид за тях е фетиш и само дуднат за физическите недостатъци на околните, но и Кристина се включи с подобна оценка.

# 935
ловешкия боклук била по красива от ВИКИ ....Родос ми е близо дали да отида и подаря едно огледало....

# 936
Шермин какво се подиграва на зъбите на Виктория, като нейните горни зъби са с едни 10см по-напред от долните Joy Присмял се хърбел на щърбел

# 937
Хахаха RoseofVersailles, не е препратка към никой от Assasin's Creed-овете Satisfied
Фондация Анимус помага на жени да се отърват от мъже като Йовица. Един ден докато е на работа, ошушкват апартамента и ви карат тебе и децата в убежище, а той като се прибере си беснее сам в празен апартамент Satisfied
Да видиш, че не съм феминистка Grinning  Сефте ги чувам, но верно да се намесят... Да спасят жените от Лили, най-вече. Grinning

# 938
Ама кой й създаде това фалшиво самочувствие на Шавармата? Че се мисли за най-красивата? Това не е адекватно

# 939
Да видиш, че не съм феминистка Grinning  Сефте ги чувам, но верно да се намесят... Да спасят жените от Лили, най-вече. Grinning
Да те науча и аз на някой женски номер Satisfied

ловешкия боклук била по красива от ВИКИ ....Родос ми е близо дали да отида и подаря едно огледало....
Е, айде сега, дай да сме честни, Шерминатора даже преди корекциите е симпатяга. Просто поведението й я грози.

# 940
Габи и Шермин прекаляват с епитетите и обидите… това не е нормално.
Как може да се толерира това държание?
Мда, типични насилници - да я връзвали като куче, да лае? Wtf?

# 941
  • here and now
Тъкмо си мислех, че ще ни пожалят тая вечер и ... пак..... Анчето...

# 942
  • София
Габи най-силен характер?

Шермин не се търпи въобще, поне и нейните изпълнения лъсват, то.. истината винаги излиза наяве.

Виктория беше излишно да влиза, наистина не знам какво търси там, но доста им показва нивото на тези.

Токсични си доста тези жени.

# 943
Ама кой й създаде това фалшиво самочувствие на Шавармата? Че се мисли за най-красивата? Това не е адекватно
Ти пет езика говориш ли?  48 килограма ли си? Талия имаш ли? Гривните ти истински ли са? Носът ти съвършен ли е? Отраснала ли си в ИСраел, в къща на 4 етажа със слуги живяла ли си? В ДЮбай колко пъти си била? Ходила ли си с Тайга? Заради тебе КрасимирЪ влизал ли е в Ергена? Как може да задаваш такива въпроси и да подронваш един истински авторитетЪ.

# 944
  • На морето!
Ана и Габи са потрес. Който и да се изправи срещу тях, ще стане симпатичен.
Отврат!

А защо пушат вътре, наистина са ги настанили в някакви лоукост къщи без топла вода и с разтегателни дивани, но да пушат вътре е ужасно.

Лили какво прави вътре, така и не мога да разбера.

Общи условия

Активация на акаунт