🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 37 958
  • 1 217
  •   92
Отговори
# 1 140
Гледайте и завиждайте на олд мъни милионера
Поне да го видите на снимка, като не сте 48 кг
Ние не сме, но той е.

А гащите и потника лъхат на лукс и класа отсякъде. Може би има и златен часовник някъде или е скрил гривните на Ван клийф във вътрешният джоб на потника...SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 1 141
  • София
Пореден токсичен и тъп епизод. Влязоха в серия.
Гледаме всичко друго, но не и любов.

Както и писах Виктория няма капацитет да води подобни спорове, първо защото и убягват думичките с които истински да жегне Габи и Шермин и второ не е толкова 'хард' човек. Окей, влязла да сваля маски. Ама момиче какви маски сваляш първо на първо? Аз, а и вярвам огромен брой интелигентни зрители отдавна са прогледнали и тези хора никога не са имали маски. Те са прозрачни буквално. Какви маски, какви пет лева? Обаче Габи Бланко я направи на мармалад. Това ако беше боксов мач, Виктория щеше да загуби с нокаут в 1-ия рунд.
Само един бивш участник от Ергенът може да бие Габи в подобен пошъл и вулгарен спор - Теа от сезон 3. Там ми е 50 на 50, даже може би 55 на 45 за Теа. Виктория се е заела с роля, която не и е по капацитета.
Признавам и само, че успя да вбеси Йовица и Фифи и двамата лъснаха в естествената си следа. За това - браво!

Жалко не е поведението на Бланкото питбула (още ли мислите, че се е променила, хахаха) и Шерминчето 5-те езика, а на мъжете как се подхилкваха и с кеф гледаха сеира. Жалкото е, че Киара не защити Виктория (аматя трудно връзва повече от две по-сложни изречения та е разбираемо). Другите жени също. Дори Криси тръгна да и обсъжда лицето, УТФ?
Излагат се и после се обясняват как ние не сме видели много неща и това било монтаж. Този филм го гледаме и в Къщата на инфлуенсърите ама там е много по-брутално. Това тук с Виктория е като от детската градина направо. Не ви е виновен монтажа, нито продукцията. Вие просто нямате емоционална интелигентност.

Изчетох ви и не мога да разбера откъде дойде това пране? Да не би нещо в промото, защото аз този път не го гледах. Мхмх. Не дадоха Краси и Шермин да перат. Дадоха само как тя си го върти на малкия пръст с добре отиграни трикове, които безотказно работят. Ама нищо повече от целувка и носене на отново пияната Шермин не видях.
Дадоха опит на Йовица за проникване, но те си казаха, че се е стигнало само до притискане и целувки, не е имало истински секс. Защо да лъжат? Визирам разговора им с редкаторите. Онзи кадър, който дадоха по-скоро потвърджава думите им, защото липсваха едни специфични движения с таза на Йово. Grinning
Както и да е, все тая. Но да, Йовица е мега обсебващ. Ама Фифи да го мисли, не ми е в къщата дет се вика.

# 1 142
Е , хубава Яиктория ? Наистина да си беше поправила зъбите… явно не сте я гледали в предишния сезон и тя си обиждаше на външен вид и какво ли не . Ужасно се държеше спрямо Маги , злобарка е . Какви маски сваля ? Ходи да ги дразни и да я обиждат … и после да св прави на жертва .

# 1 143
  • Be realistic - plan for a miracle.
Според мен събира парички за зъбките сега и точно затова пак тръгна да обикаля риалититата.
Аз връщам да гледам, но с брутално много превъртане, просто тия не се търпят - до един.

# 1 144
Честно казано, вероятно има и по-големи простакеси. Но да баха вкарали Елена, Александра...не знам . Тия скандали за носове и гривни са много ниска топка, не ща да им знам тарифите и да им гледам чаршафите, ако и да е техния свят.
Мъжете не се и преструват, те са си сводници и клиенти и толкоз. Никой не скочи като джентълмен, като мъж, да помогне, да защити.
Чудя се дали мислеха, че скандала с креватите не се снима, защото се мотаеше и човек от продукцията, а после вече се бяха нахъсали и не можеха да спрат.
Казвали са, че една от простакесите от сезон 1 пикаела по леглата и спяла с персонала,  но тогава не излъчваха от стаите.

# 1 145
  • София
На снимките с острова Шърмин е още с циганския си вид, според мен не са скорошни и са от преди корекциите.

# 1 146

На първата и снимка Шермин и нейният богат бизнесмен, само дето май е на 20.
На другата ми прави впечатление, че е горда българка, ама иначе заяви, че има израелски манталитет и не мълчи. Това момиче май говори каквото иска да е, а не какво е реално.

- това момче ми изглежда наистина доста малко.
Даже и часовник няма🥲

# 1 147
Гледайте и завиждайте на олд мъни милионера
Поне да го видите на снимка, като не сте 48 кг
Ние не сме, но той е.

А гащите и потника лъхат на лукс и класа отсякъде. Може би има и златен часовник някъде или е скрил гривните на Ван клийф във вътрешният джоб на потника...SatisfiedSatisfiedSatisfied

Е, не може да е с фрак на плажа  , нали ? Понякога точно богатите хора са по-скромно облечени .
 Аз определено не вярвам ,че хората са приказни герои- или са или добри , или лоши . Ана също има добри разсъждения от време на време и е борбена , не се предава , което ми харесва в човек , по принцип .Прилича ми на една бивша колежка , много умна и способна , но имаше същия манталитет на зверче , което е готово да се отбранява .Както сама ми разказа ,живяла е много бедно , работела е много , за да се изучи без подкрепа от никого ,. И макар ,че се омъжи за едно кротко момче от заможно семейство , имат хубаво семейство , изкара още една магистратура , и смени даже професията си ( където пак е успешна ) , все още си има остатъци от този манталитет, точно на зверче . Аз също съм от тези , които не се дават и не се предават , но нямам тази свирепост( друга дума не ми идва ) .  Ана  разбира се е тръгнала по друг път , но , ако наистина е живяла бедно и без подкрепа, ще и е трудно да се смири . Смятам ,че без алкохола няма да е с толкова противно поведение . От него и падат задръжките и излизат наяве комплексите , знаем .

# 1 148
Предаването взе да затъпява, с тея легла се оляха.

Гаргамелица е толкова нелицеприятен, не знам каква жена би се навила да е с него. Изглежда като мъж, вървящ с букет от полово предавани инфекции. Имат се за най-стабилната двойка, а успя да опипа няколко жени, първите епизоди Емили го целуваше по корема, после се лепна за Филипа, но това не му попречи междувременно да олигави Киара на играта.🤢🤢

Лили кво дири още там? И има очи да се включва с обиди, при положение, че прилича на Пеньо с тен😄

# 1 149
Хайде да бъдем честни. Виктория е всичко друго, но не и хубава жена. Да в тялото е добре, но съвсем не е красавица.
Въпреки всичко с корекциите изглежда една идея по -добре. Ако беше малко по - умна можеше да се възползва от момента и тя да си изчисти имиджа точно като Дениз. Адекватна е , хладнокръвна, има изказ и бърза мисъл. Ако не беше влязла в ролята на лош герой можеше да извлече полза от предаването.

# 1 150
На снимките с гаджето и Анна, само чехличките й са оригинални от Илиенци, май това е период отпреди ван клийф...

# 1 151
Ау, аз не го догледах, Краси и Злобата праха ли? Ама само търсиха праха, като с Емили или си изпраха с центрофуга гащите?
Тъповица се е опитвал да прониква в жена си ли? Е как, а презерва.ив или те не държат на тези неща? Тя краката ли стиска милата и не дава?
Тези какво излъчват по телевизора въобще?

# 1 152
Шермин набожна в църква, хехе. Сега оставя да постне и една снимка в народна носия от Копривщица Simple Smile))))))

# 1 153
Аз специално не разбрах дали се случи нещо между Анна и Красимир. Дадоха ги да се натискат/целуват и после той я изпрати нейде навън. Сега дали навън е станало нещо или между целуването и изпращането има кадри, които са ни спестили,.... това само продукцията може да ни каже/покаже.

# 1 154
Чудя си се как изобщо през тъпите ни кратуни мина скверната мисъл, анатема!!!, че височайшите величества принчипесите на острова и Жентълмените олд мъни стайл, ще вземат да чистят, мият и разтребват. Та това е под достойнството им, те са отишли да правят любов в рая и да ни покажат какви невероятни същества бродят по таз клета земя, не да бъдат принизявани до нивото на чистачки, айде холан. Тия дейности са за плебса и дебелогъзите мълчаливи селянки без цици, с криви носове и зъби. Тези височайши особи имат само едно предназначение - да красят този свят пълен с некоригирани грозотии.
И като няма никой от простолюдието да изчисти, къде по височайшо е да тънат в мизерията на любовния си рай, вместо да си цапат ръчичките, които са свикнали да пипат едни други неща, но не и работа. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт