🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 43 266
  • 1 387
  •   65
Отговори
# 1 200
Калоян беше с глезените.

Ужас, има нужда от очила....

# 1 201
Не е вярно! Дошъл е да си направи реклама на автокъщата. Единствената със стъклена ограда в Бургас!!! 😅😅😅😅
А и не е имало негов тип гимнастичка с руса коса. Всъщност харесва и черни и кестеняви. Пък всъщност няма значение толкова външния вид, защото след 30 години всички ще сме грозни. 🤣🤣🤣
Така поне каза в подкаста.

# 1 202
В подкаста е станало ясно, че батката е боднал. И Туджаров го похвалил.. естествено.

# 1 203
Какво е боднал? Не ми казвайте че е боднал брут@лен г@з.

# 1 204
Анка калпазанка ни демонстрира лукс
Скрит текст:

Жалка комплексарка е милата Joy

# 1 205
Оф, много дълго време се проточи това кой къде ще спи, но поне си отпочинахме от Шерминатора (автокоректа сам я редактира на Терминатора! 😂)

# 1 206
А това е подземен град, на брега на морето. Мой е, лично мой, с гаражи, басейни, голямо имение и няколко къщи за гости. А не го виждате, защото е подземен Blush

# 1 207
Скрит текст:

Какво комплексирано същество. Направо е жалка. 😂
Няма ли кой да й каже, че това че я влачат по Дубай за ескортни услуги, не е много за хвалене…

# 1 208
Защо да не я търпи Калоян? С Габи получаваш това, което виждаш и чуваш. Няма преструвки, няма самоизтъкване, няма лицемерие, не си прави труда да го залъгва с чувства. При условие, че той не проявява интерес към никоя друга, Габи му е много удобна даже.
Нямало самоизтъкване Grinning
Габриела е тъпа , агресивна , всичко което се въплъщава в думата простачка. Постоянна нужда да е център на внимание и не възприемаща друга гледна точка . Обяснението за безпардонността й е ( от един участник във формата) , че е загубила и двамата си родители рано. Явно е дете на улицата и при нея всичко е загубено. Няма шанс за самоосъзнаване и промяна вече.

# 1 209
  • Вестерос
Малко ми е малоумен регламента. Първите се разпределиха, за да останат, нови нямат шансове никакви...

# 1 210
Не подценявай нейно величество любовта Heart или в най-лошия случай - негово величество нагонът Joy

# 1 211
Това съм го пропуснала, явно е било към края. А Краси вярно ли се е хвалил за Емили в предаването, че са прали? В началото не съм гледала предаването.

# 1 212
Скрит текст:

Ма на Родос спа у бардака 🤣

# 1 213
Това съм го пропуснала, явно е било към края. А Краси вярно ли се е хвалил за Емили в предаването, че са прали? В началото не съм гледала предаването.
Пред камери не, изобщо без последици остана това пране...

# 1 214
  • Варна
Снощи гледах ББ. Четох ви тук и реших да  пропусна снощния епизод на Ергена. Joy
Дано днес сменят плочата.

Общи условия

Активация на акаунт