🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 58 966
  • 1 703
  •   83
Отговори
# 1 320
Еха, каква делюзия - Виктория възприема  себе си като "приятен човек".
Тя: "Влизам да провокирам"
Пак тя - писка, че я провокират

# 1 321
  • here and now
Ако съм на мястото на Виктория, ще я спукам от дела тая ....

# 1 322
Красимир не издържа на лицемерието и влезе с бутонките напред Satisfied
Много ми е смешен в ролята на подтиснат от брака чичак.

# 1 323
Я, Шермин била на 20 и няколко години! Мислех я за по-голяма.
Отвратително поведение от нея и Бланко.

# 1 324
Дроб сармата от Ловеч сигурно е много тъжна, че вече е обратно в реалността и ще си я подхвърлят като топка.
Гнусна, гадна и жалка твар

# 1 325
  • В Града на Липите
Киара не можела да структурира изречения и аааа- кала Grinning
Ами тя Шермина се из ааа- ка два пъти повече.

Който ги е измислил тия маси на излагацията е голям сеирджия. Сигурно е получил бонус.

# 1 326
  • у нас
Мъчно ми стана за Виктория. Каква помия изливат върху нея. Не се усещат тея чавки.

# 1 327
Тази е напълно луда, как се подведе по въпроса и пак влезе във фаза и започна да каканиже за нея и Красимир. Логореята пак вдигна децибелите.

# 1 328
Габриела и Шармин са ужааааасни. А със сигурност са такива грубиянки и  простачки и в живото. Чудо невиждано. Калоян е страхотно момче , но  как я окрили тази Габриела.

# 1 329
  • На морето!
Еха, каква делюзия - Виктория възприема  себе си като "приятен човек".
Тя: "Влизам да провокирам"
Пак тя - писка, че я провокират
Има разлика между провокациите на Виктория и вербалната агресия на двете квачки. Това, което виждаме в момента е еквивалент на тормоза, в който няколко ученички тормозят друго момиче, защото ти била дразнила.

БТВ, в момента, в който Габи показа истинското си лице, рязко погрозня. Не знам внушавам ли си, но за мен е така.
Най-голямата шматка в сезона е Калоян. Не мога да разбера какво прави там, но с всеки следващ епизод става все по-жалък.

# 1 330
Шермин много се е активизирала да качва стари клипове, за да докаже че живее в лукс. А в предаването обяснява колко е зле финансово докато я снимат скритите камери.
Тежки комплекси я гонят тази жена.

# 1 331
Надявам се, че Виктория ще съди Шермин, за уронване на авторитет и отявлена обида. Такова поведение, с изрази като " Парцал " в ефир е недопустимо.
Всички други са нещастници и то пълни.
Натали, Гери, Лили, Дениз са абсолютни мишки.
Слушат такива жестоки обиди и мълчат.
А за мъжете какво да кажем ? Абсолютни мишки, мъж и то нормален и адекватен да чуе чак такива обиди за някоя жена и да не отреагира ????
Красимире, ти си не мишка, а плъх, ПУТ...ЬО !!!!  Абсолютен !
Егати мишките.
Шермин и Тутан Камион не дъно, ами под дъното. Яма, ров, по скалата на нормалността - 100.
Това не е нормално като повдение  изрази като " Парцал ". Дори и в индийски филми и предавания не съм чувала такива думи. Много зле е станал народа, много зле.
Тъжно.

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 23:48 от BlackCat12

# 1 332
Орлин и Наталия са направо в шок с какви хора живеят хаха.

# 1 333
  • Пловдив
Тази е напълно луда, как се подведе по въпроса и пак влезе във фаза и започна да каканиже за нея и Красимир. Логореята пак вдигна децибелите.
Не разбирам кого го интересува, не се ли усеща, че на никой не му пука какви са отношенията им. Може би това провокира иначе този мълчалив субект да проговори.

# 1 334
Искам мачкане от КрасимирЪ за магарешката уста Шафрантина! Такава гнус и криндж е тази жена, не мога да й гледам невменяемите мимики повече!

Общи условия

Активация на акаунт