🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 48 646
  • 1 539
  •   100
Отговори
# 1 410
Някой разбра ли за какъв циганин става дума дето бил жив да я хвали?

# 1 411
Аз пък се чудя този Красимир не вижда ли как се излага с това, че ще го свързват с тая  шермин. То си е за срам.

# 1 412
  • София

За Шермин ли се говореше, че напуснала Ергена по собствено желание, защото не била съгласна с битовите условия, с какво е обличат, имала много претенции и че имало скандали с Тушев?

Чела съм го за Кристина.

# 1 413
Краси засече Шермин, защото тя тръгна да обяснява тъпотията, как той е влязъл в предаването заради нея. Беше почервенял целия и не й даде възможност да продължи. Той и преди това я предупреди да не го коментира пред другите, но тя си мислеше, че така ще натрие носа на Киара и Виктория. Само че не знае, че Джани подсилва егото му с внушения, как тя го излага.
В предишен епизод тя направи това твърдение пред него, а той ѝ отговори “не е вярно, казах ти, че съм влязъл за приключението”, но тя продължи да си го повтаря. 😁 Добре я затапи Красимир - търпя, търпя, но всичко си има граници.

# 1 414
Не съм гледала, изчетох Ви, но палчетата ми свършиха.

Гледах ѝ и аз инстаграма, отвсякъде си личи, че много ѝ пука какво говорят за нея, а и също и че начинът ѝ на живот идва от най-древната професия.

Реално някои като нея се осъзнават и затова започват бизнеси и нещо друго, за да могат докато се в най-хубавите си години, нека не забравяме, че след тях идват по-млади, по-гладни и готови на всичко, да направят нещо за себе си.

Трябваше да си остане само с предишния сезон и да не се излага толкова много - тогава хвана някой друг последовател и това беше, сега продължава да копае нови дъна. Тъжното е, че не е само тя такава, че има още много като нея.

Е тя и не крие, че е жрица. Спори за цената, пък предлага ниво махалата. Да, прожектира си комплексите и да, има личностно разстройство+ пие. Комбинацията няма да й позволи да вдигне цената и всичко ще се влошава с времето - и външен вид, и характер, и пиене, и цена.
Именно и конкуренцията идва. Жалкото е, че и сама не си вярва на това, което показва... тъжна работа.

Да я махат и да се понормализират малко нещата, да видим дали има още шанс сезонът да се спаси и да стане гледаем.
Те за това с Габа захапаха Натали . Веднага видяха заплаха в нея-млада, свежа, мъжете и налетяха веднага. Ако пък и сложи малко тунинг направо ги обрича на глад в близките години.

# 1 415
  • Пловдив
Минавам да оставя това.

# 1 416

Хубав ден на всички, много се забавлявам с темата и всички вас🥰

# 1 417
Мисля, че Красимир й е навит за пране, както и бъдещи творчески проекти с клиенти, за които явно помага на мили момичета като Грубиела, докато с вкараната му по сценарий певица има 0 шанс и за двете, затова е толкова кахърен.

# 1 418
  • у нас
Грубиела... много ми хареса 😂 Хич не ми допада с тези кръгли очила.

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 10:26 от Sinara

# 1 419
Красимир много се е пазел вътре как щяло да изглежда отстрани. Той ако е знаел, че в момента на излъчването всички ще му стискаме палци да бие шута на ШерминЪ... 😁

# 1 420
Моля някой с ИГ да сподели къде е Шермин в момента!
 Ако е в или около Европа😜,
Ана Метушеваспешно да лети до Люксембург- до неделя там е цветът на олд мъни обществото- за интронизацията на новия им Херцог. Там се говори минимум на три езика🤣, Бентли им е дейли автомобилът и летят през уикендите до Биариц през лятото, Портофино или в краен случай Сен Тропе🙂, а през зимата са по Швейцарски глетчери и Френски Алпи, в краен случай - на топло в Мавриций.
Може и Габриела Бланко да вземе със себе си, да ѝ суфлира и упражнява Английския- омръзна ми постоянно да слушам как Габа вмъква английски изрази и думички в диалози и монолози😵💫🙃

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 10:20 от ellis

# 1 421
Устните на Габриела са леш. На нейно място не бих коментирала чуждите визии.

# 1 422
Ана с постоянното натъртване за петте езика, си заслужава в сутрешния блок да я изненадат с кратък текст, който да преведе на място на всичките пет 🤣🤣 ей тогава физиономията й ще е безценна.

# 1 423
Някой разбра ли за какъв циганин става дума дето бил жив да я хвали?
Метафора. Иска да каже, че тя сама успешно изпълнява тази функция.

# 1 424

За Шермин ли се говореше, че напуснала Ергена по собствено желание, защото не била съгласна с битовите условия, с какво е обличат, имала много претенции и че имало скандали с Тушев?

Чела съм го за Кристина.

Шермин е. Буквално в един епизод я имаше, в следващия я нямаше. Не са в гонили на церемония на розата, както Кристина. Trollface

Иначе на тоя клип в леглото сред розите, Шермилинго прилича баш на платена жрица - горнище на бански, много къси гащи и дупене в поза на куче, така са го кажем Trollface Точно както Емили се дупеше, ама за нея беше ПРОБЛЕМ

Общи условия

Активация на акаунт