🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 51 191
  • 1 582
  •   124
Отговори
# 1 515
Кристина е същата като тях, една разлика има - повече мълчи и създава “ефекта” ✨, че е по-възпитана. Дениз е същата работа, ако си отвори устата, ще ни паднат зъбите. 😄 Макар, че сега е в друга роля и надали ще се случи.

# 1 516
Това за Кристина изобщо не е учудващо.
Тя е безинтересна, пресметлива, скована, пасивна, фригидна, несоциална.
Явно реши да излезе от зоната си на комфорт и се натресе в кокошарника.
Може би все още държи рекорд за най-скучна среща с Евгени от С2.

# 1 517
Ехе, чак пък Фригидна... Да не си я пробвал Grinning Grinning Grinning

# 1 518
Анка защо си обработва толкова снимките, нали е топ красавица? Joy

# 1 519
ШерминЪ 😅😅😅

Скрит текст:

# 1 520
Нямам спомен Simple Smile
Но си личи... няма никаква искра, стои дистанцирана, говори студено, дръпната от всякакви интимни теми. Даже омъжена жена, която ходи на църква всяка неделя, не е толкова апатична към мъжете.

# 1 521
ШерминЪ 😅😅😅

Скрит текст:

Тя си е присадила ново лице с faceapp 😄😄

# 1 522
Нямам спомен Simple Smile
Но си личи... няма никаква искра, стои дистанцирана, говори студено, дръпната от всякакви интимни теми. Даже омъжена жена, която ходи на църква всяка неделя, не е толкова апатична към мъжете.
Абе бая си даваше на Петър да ѝ пипа нянките, докато не стана нещо отстрани, което се наложи да излъчат. Grinning Темата за секс и аз не я обичам в общи дискусии.

# 1 523
Лили и Джани ги дадоха как си тринират двамата на терасата, но ето такива неща не се показват,  а наблягат на Ш и К.   В една серия, е хубаво да видим нещо от всеки, как реагира на случващото се в къщата.
----
Шермин на влизане в Ергенът:
https://ladyzone.bg/ergenat/alexandar-mladenov/kaprizite-na-shermin-kojato-napusna-ergenat.html

Единствената причина да видим тези мигове,от тренировката...беше рекламата на напитките им..Joy

# 1 524
Лили и Джани ги дадоха как си тринират двамата на терасата, но ето такива неща не се показват,  а наблягат на Ш и К.   В една серия, е хубаво да видим нещо от всеки, как реагира на случващото се в къщата.
----
Шермин на влизане в Ергенът:
https://ladyzone.bg/ergenat/alexandar-mladenov/kaprizite-na-shermin-kojato-napusna-ergenat.html

Единствената причина да видим тези мигове,от тренировката...беше рекламата на напитките им..Joy
Tя затова се е и състояла...

# 1 525
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Без да искам да звуча като ред пилър, колко мами тук са обиждали Джан Микеле на тема ръст? Ама да си кажат!  Аз бая съм ги чела. И не, не съм му защичника. Опазил Бог (че тук има лелички, дето всичко приемат буквално)
За подигравките за външен вид - не знам кой го каза/писа но съм съгласна, че ако говорим за естествени дадености с които се е родил  е абсолютно недопустимо да се подиграваш на човека. Но ако говорим за придобивки - силикони, хиалурони, носодялкане и пр. тогава е друго. И за тях съм за подигравките. Както и за просташко поведение.
Абсолютно. За мен една от най-грозните изцепки беше Кристина как обясняваше, че на Виктория са ѝ грозни формата на очите, формата на лицето и т.н. Да критикуваш някой как се гримира, как се облича, как си прави косата или какви екстеншъни/мигли/нокти е сложил е що-годе допустимо; за пластични корекции пак може да мине метър, ако си провокиран; за нужда от пластични корекции е недопустимо, а за неща, които не можеш да поправиш по никакъв начин като ръст, размер на глезена или форма на очите е абсурдно и повече от грозно.
По-добре леля дай боже след години, отколкото сърдита бабе заяждащо се на лична основа.

# 1 526
Шермин определено има удължен гръб (long back). Определено трябва да наблегне на резистна тренировка на глутеусите.

# 1 527
Припомних си как в предишни сезони имаха тоалети, обувки, бижута.
Сега са с банските от Тему и чехлите от Илиянци.

Леля Криси ми попадна във едно клипче на Ванката. Много напира да става актриса.

# 1 528
ШерминЪ 😅😅😅

Скрит текст:

Винаги съм се чудила какъв е смисъла от горнище на бански, което се носи по този начин.

# 1 529
"Моето поведение не е леко, КрасимирЪ!"

Общи условия

Активация на акаунт