🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 53 155
  • 1 592
  •   25
Отговори
# 1 575
  • София
Дооо декември? 😧 Малее 😂 Това не го очаквах.

Някой беше писал нещо за награда, има ли наистина такава?
Нямало награда, то как да се сложи .. награда на любовта, нали идеята било да влизат за любов, не поради някакви други подбуди Аз поне не знам да има награда.

И аз не очаквам толкова много да го протакат, дали ще има по-големи излагации от сега? Дали изобщо ще има нещо интересно? Дразнещо е като е снимано с месеци назад...

# 1 576
Ъъъ, че Шермин е дразнител е така. На всеки от нас му/й идва да й дръпне косата от време на време ( някои даже ще я набият, ако им падне).
Ама Бат Красьо да ми го изкарват герой и мъж за пример ( визирам хвалебствията и превъзнасянията му по фейсбук)... ми идва нанагорно. Или мухльо, който дума не може да обели.
Красимир е собственик на заложна къща, типична мутра/батка, не пие и се занимава с фитнес, част от този гангстерски контингент е.
Да, проявява сдържаност когато трябва...
Но, не го мислете за вчерашен! Той от самото начало знае с коя се е захванал! Този тип обиграни мъже няма да оставят жени като Шермин да ги правят на мат и маскара. Той просто си чакаше времето да я навре в миша дупка.
Това не го казвам като хвалба към него!

# 1 577
Никой не живее с подобни илюзии. По всичко личи., че КрасимирЪ знае много за Сарми, но гледа да не я наклепа... Засега.

# 1 578
Една вечеря с неудобни въпроси я разтеглиха за 3 вечери. Като гледах промото, розораздаването ще се отложи най-рано за вторник. Та изобщо не ме учудва, че ще карат до декември. Много искам Шерито да си остане до края и да вкарат още интересни типажи, които да й бъркат в здравето Simple Smile

# 1 579
  • SF
Ама Бат Красьо да ми го изкарват герой и мъж за пример ( визирам хвалебствията и превъзнасянията му по фейсбук)... ми идва нанагорно. Или мухльо, който дума не може да обели.
Красимир е собственик на заложна къща, типична мутра/батка, не пие и се занимава с фитнес, част от този гангстерски контингент е.

Описанието на Шермин номер 2, другата сглобка - Габи, беше феноменално: "Навън всички ги е страх от него и му имат респект!"
Брей! Кои са тези всички? Аз не го знам кой е този знатен страшен мъж и не ме е страх от него. Ако го срещна, няма и да знам, че съм срещнала страшилището. Е, не и след предупреждението на Габи, че с него се внимава.

# 1 580
  • София
Реално кой ден трябва да бъде това в къщата? Те един епизод от колко снимачни дни успяват да го навържат? Не мога да го хвана това, а ми е интересно.

Не може ли малко да оставим златотърсачките на заден план и да се фокусираме върху нещо друго, не знам..

# 1 581
Реално кой ден трябва да бъде това в къщата? Те един епизод от колко снимачни дни успяват да го навържат? Не мога да го хвана това, а ми е интересно.

Не може ли малко да оставим златотърсачките на заден план и да се фокусираме върху нещо друго, не знам..
РИално, от предишни риалитита и цикли ... май сме на ден 12-ти... Йовица брак ще предлага

# 1 582
  • София

РИално, от предишни риалитита и цикли ... май сме на ден 12-ти... Йовица брак ще предлага
За 12 дни толкова простотии са сътворили и толкова епизоди за гледане? Демек другите са стояли някакви къси дни там? Все си мислех, че поне две - три седмици са минали, ама явно така работи продукцията...

# 1 583
РИално, Ана модел ли е?

# 1 584
РИално, Ана модел ли е?
Да , на прежда 🤣

# 1 585
На 'Тайната вечеря' Красо беше седнал до Шерми, защо? И той не знае.

# 1 586

И на рИално несполучливи интервенции.

# 1 587
Не знам за вас, аз обаче избухнах в луд смях когато ШерЛилитката обяви на масата-банкет на всеослушание, че имала и е израснала в семейство за пример с ценности...да си знаете!?...
Някъде из групите в социалните мрежи имаше коментар от жена, която споделя, че като дете си е играла с Шермин, и родителите й забранявали да се мотае с нея, защото Шерминката била абсолютно без родителски контрол.

# 1 588
Обидно ни подценяват . Толкова ми е безинтересно да коментирам Шермин . Много елементарно са ни подбрали "злодей", без нито едно положително качество да разкрие . Интересния "злодей" е и обаятелен, има нещо в него , което аха аха да го приемеш за герой. Имаше кървави спорове , дилеми , това добро ли е или е зло ..а сега , задачка за първи клас . Иначе за мен е красива. По един малко старомоден начин , който все още се котира сред по-мургавия свят

# 1 589
Понякога ми е жал за Шермин, но надежда за положителна промяна нямам. И все пак ще ѝ напиша няколко неща, защото не мисля, че някой в живота ѝ ще ѝ ги каже.

Мъже тип Красимир са най-доброто, на което може да се надява в дългосрочен план. Говорим за брак, семейство и някаква финансова сигурност, много по-скромна от това, което си представя тя. И малко от малко да я харесват и търпят.

Синчетата на бащите си с частните самолети и Бентлитата се забавляват с такива като нея в ранната си младост, но накрая се женят за също толкова богати момичета от тяхната черга. Обикновено се знаят от частното училище или университета. Или карат ски заедно в Гщаад, или са колеги в някой фонд или консултантска компания. Трофейните съпруги са рядкост при старите пари, също и при нови пари, изкарани с акъл, ако говорим за първи брак с цел поколение.

А ако амбицията е да е луксозен ескорт — няма вида за това. Ескортите, обслужващи хора на наистина сериозни позиции (не разни шейхове, олигарси и рапъри), са дискретни, незабележими и с добри обноски. Нямат фрапантен тунинг, нито се носят особено секси, когато са навън заедно. Често са с напълно обикновена външност. Защо? Защото тези хора пазят репутация, а и разводите са скъпи, и живеят в малък свят, в който всички се познават и често се засичат. И ако те видят на кафе или вечеря с някоя дама, тя трябва да може да мине за братовчедка, колежка, потенциален бизнес партньор, журналистка.

Общи условия

Активация на акаунт