🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 59 154
  • 1 706
  •   86
Отговори
# 1 605
  • Варна
Шермин е гола вОда, но едно нещо е разбрала за живота – самочувствието е важен фактор в общуването. Тя няма покритие на всичко, което изтъква за себе си, но се държи като наистина да е жената, за която се представя. За съжаление в живота е така и то на всички нива на обществото. Повечето хора не искат да се замислят и приемат самохвалството им за чиста монета.
На това му се вика "Лъже като дъ*т ци*анин."

# 1 606
Аз също се чудя как Габа уж упражнява най-древната професия като тя няма излъчване на жена изобщо? Кой и за какво би я ползвал в тоя смисъл? Тя става за пиянско парти да забавлява с простотиите, които ръси където ще е по-скоро "братленце". Ама за жрица изобщо не я виждам.

# 1 607
Като я гледам Габа все едно е на почивка. Когато има трудови ангажименти може да проявява дисциплина. Бизнес партньорите ѝ са в категорията на такива, на които не им е важно човекът до тях какво чувства. Обръгнала е от многото навъртян стаж.

# 1 608
Освен че нямате обща култура, не говорите 5 езика, не сте расли между три религии и не сте 48 кг, не сте имали сериозен мъж да ви обича и да ви купува чанти…  даже нямате и снимки в имстаграма , за к’во живеете изобщо 🤣

# 1 609
Абе тази Шърмън наистина е много плоска и проста. 😂😂😂😂 Според нея всичко опира до външен вид и материалните неща (и двете куцат при нея, ама това е друг въпрос)

# 1 610
Хората са го казали – Не е луд този, който яде баницата, а  този който му я дава.

Като има кой да ѝ се връзва на самохвалството ще просъществува още дълго. Да се беше намерил поне един да я постави на мястото ѝ, а те се счупват да се снишават пред нея.

# 1 611
Шермин хванала един в миналото( който вероятно се е позабавлявал с нея) и сега цял живот това ще повтаря.Горката! Ще свърши зле.

# 1 612
Като има кой да ѝ се връзва на самохвалството ще просъществува още дълго. Да се беше намерил поне един да я постави на мястото ѝ, а те се счупват да се снишават пред нея.
Може би са наясно, че тогава това тъпо, глупаво, безмозъчно и скудоумно същество ще започне до откат да врещи срещу дръзналия да ѝ се противопостави, че е адски, супер, хипер грозен и че носа му също е адски, супер, хипер грозен... Grinning

# 1 613
Освен че нямате обща култура, не говорите 5 езика, не сте расли между три религии и не сте 48 кг, не сте имали сериозен мъж да ви обича и да ви купува чанти…  даже нямате и снимки в имстаграма , за к’во живеете изобщо 🤣
Фрея,дъното съм! Даже нямам оригинален Ван Клийф!Само сериозния мъж ,който да ме обича се вписва в картинката,но пък,като се замисля,чанти не ми е купувал.Купувам си ги сама.Той компенсира с други качества.Пък и не съм материалистка,м... му....

# 1 614
  • Варна
Абе тази Шърмън наистина е много плоска и проста. 😂😂😂😂 Според нея всичко опира до външен вид и материалните неща (и двете куцат при нея, ама това е друг въпрос)
Включи и доброто възпитание, което тя я получила от прекрасната и семейна среда и което ще предаде на бъдещите си деца.

Хората са го казали – Не е луд този, който яде баницата, а  този който му я дава.

А казано е още: От пияния и лудия бяга.

# 1 615
Виктория е влязла в предаването, за да я тъпчат и унижават всякакви прос....ки, мъже-идиоти и разни продуценти да я използват, а на зрителите да им прави кефа. Очевидно не е там за мъж, щото мъжете ги изгониха, пък и начина по който влезе им каза на всички, хайде тъпчете ме и ме мачкайте, ще съм ваша изтривалка. Сигурно си пада по това, иначе обяснение защо е там, нямам.
На Шаврантин снимките, са само по бански и бельо. Явно не е имала много време да носи дрехи. Ама щом така й харесва, на мен не ми пречи. Красива и умна със сигурност не ми е, ама за професията която упражнява си е идеална. Харесва ми как се пъне да ни убеждава, че е най-красивата и умната, а всъщност предизвиква само смях. Това е търсен ефект, получава му се на Тушев.
Габа си е същата, не се е променила от предния сезон, в който участва. И тогава не се вълнуваше от ергенът и сега само ползва Калоян за билет, да стои в "рая". Тя просто гони мъжете около себе си, с поведението си на мъжкарана.
Другите жени са ми безлични.

# 1 616
  • София
Виктория в предаванията се прави на най-моралната, нападаше Габриела за връзката ѝ с женен футболист, а после сама си разказваше как след предаването има връзка с женен, който също ѝ помагал финансово и само се разправяше онлайн. Не ги съдя коя какво прави, но ми е странно като някой се изкарва повече от другите, а всъщност много си приличат. И не е яко като си в позицията на нападнат  и обиждан. Дано мине и замине тази линия, не е приятно да се гледа булинг без значение към кого.

# 1 617
Абе ако е към Шермин булинга, може да изтърпя едно епизодче...

# 1 618
Да, Шермин почти постоянно е по бански и по минимални дрешки. Не видях друга да ходи полу-гола през цялото време. Даже Емили с монокините се обличаше повече. Това ако е висока класа... Колкото и да се гордееш с тялото си, не е нужно да го показваш разголено постоянно. И езикът й е кръчмарски: "Какво ме интересува, че Красимир е нае**л някоя си?" - това не е книжовен български език и разговор за "олд мъни" класа.
Интересно ми е да показват и другите двойки повечко. Дениз и Виктор дано да са заедно и в реала.

# 1 619
Да, Шермин почти постоянно е по бански и по минимални дрешки. Не видях друга да ходи полу-гола през цялото време. Даже Емили с монокините се обличаше повече. Това ако е висока класа... Колкото и да се гордееш с тялото си, не е нужно да го показваш разголено постоянно. И езикът й е кръчмарски: "Какво ме интересува, че Красимир е нае**л някоя си?" - това не е книжовен български език и разговор за "олд мъни" класа.
Интересно ми е да показват и другите двойки повечко. Дениз и Виктор дано да са заедно и в реала.
Май така се чува за Дениз и Виктор. Ама да видим. Мартински се е върнал май при Йоана, та на Шермин може би последната ѝ надежда умря за Валидация. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт