🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 61 727
  • 1 749
  •   15
Отговори
# 1 620
Виктория си каза защо е влязла. Не си търси мъж, а да разобличи фалшивите двойки, то цялото предаване е такова. Другито, което каза, че е приела като кауза да помага на много хора, които биват обиждани.

Аз добавям и за малко свежа реклама, пишеше, че е инфлуесър и евентуално някое хонорарче - не знам платени ли са участниците.

# 1 621
Виктория в предаванията се прави на най-моралната, нападаше Габриела за връзката ѝ с женен футболист, а после сама си разказваше как след предаването има връзка с женен, който също ѝ помагал финансово и само се разправяше онлайн. Не ги съдя коя какво прави, но ми е странно като някой се изкарва повече от другите, а всъщност много си приличат. И не е яко като си в позицията на нападнат  и обиждан. Дано мине и замине тази линия, не е приятно да се гледа булинг без значение към кого.

Ох аз го помня това интервю с Виктория - как и е помагал финансово я питат -“пазарува в нас” 😅😅😅нещо подобно беше изцепила

# 1 622
Виктория в предаванията се прави на най-моралната, нападаше Габриела за връзката ѝ с женен футболист, а после сама си разказваше как след предаването има връзка с женен, който също ѝ помагал финансово и само се разправяше онлайн.
Позабравила съм онази история как точно се разви, но мисля, че бг мама детективите откриха, че връзката на оная Габа е с оня женения "мургав" човечец. Виктория я нападна, че няма място в Ергенът , след като е обвързана. И мисля, че не беше казано пред камера кой е "щастливеца". Т.е. проблема според Виктория беше, че Габа я чакат отвън, докато тя симулира, че уж търси нещо вътре.

# 1 623
Така е, беше някакъв футболист, който й беше отворил “салончето” за красота, а тя твърдеше, че са бизнес партньори. 😄 Такава ходеща излагация бяха със сестра й, ужас.

# 1 624
Айде да кажа клюката , че и с двете сестри е бил😅

# 1 625
Виктория си е комплексирана жена, също като Шерминатора, едната иска да покаже, че другите са фалшиви, а тя най-истинска, другата, че всички са грозни, а тя най-красивата. И двете са комични, но Шермин е по-дразнеща в момента.

# 1 626
Виктория хубаво е решила да разобличава фалшивите, но трябва да го направи по-интелигентно. С препикаване на територията няма да ѝ се получи. ( Тези, които имат кучета и котки знаят какво имам пред вид)

# 1 627
РИално и Виктория не е стока, в подкастите много знае, когато нападаше яростно Маги пак много знаеше , но тук го играе "страдалица" 😃

# 1 628
Вероятно на Виктория ѝ е платено за точно такава роля.Сега, дали е очаквала чак такова чудо да намери, е друг въпрос.

# 1 629
  • SF
Мисля си, че с Виктория може да се проведе и нормален разговор. Докато с Шермин не. Там се мели едно и също.
Чудя се и на интелигентните й приятелки (за Габи се съмнявам колко точно е интелигентна и различна от Шермин), които по цял ден слушат едно и също: мъжете, с които излизам, носа ми, езиците ми...
Аз не мога да поддържам дълго такива разговори и контакти с хора. Един-два пъти мога да я чуя, но само това.

Шермин какви книги е чела? Не мога да се ориентирам къде са й интересите.
Май никакви.

# 1 630
Наистина, ако им плащат за да търпят тази простотия, тия за нищо не стават в живота. Толкова ли няма нормална професия за тях?

# 1 631
Аз иначе не виждам логика да се бутат между шамарите и пак да се излагат.Предното участие на Виктория я докара до загуба на работно място и позиция.

# 1 632
  • Варна
Шермин какви книги е чела? Не мога да се ориентирам къде са й интересите.
Май никакви.
Поне една на ивритЪ, даже си  я носи в Родос. Жалко че нямаме видео как я чете.

# 1 633
  • SF
Ми няма.
Те не са образовани и не могат да претендират за много пари в международни компании. Да въвежда данни на компютър и да следи наличности по екселски таблици също й е сложна материя. А и заплатата не стига за ежегодния ремонт на нос, устни, скули, брадички. Ще трябва да си ходи "плашилото", което се е родила.
Те не са плашила, а обикновени момичета, но претенциите им са да са необикновени, за да ги заглеждат и извеждат мъже със заложни къщи, автокъщи, незнамсикви къщи и такива, които отиват да пият някъде "по едно", а оставят 500 лева в някоя чалготека.

# 1 634
  • София
Виктория в предаванията се прави на най-моралната, нападаше Габриела за връзката ѝ с женен футболист, а после сама си разказваше как след предаването има връзка с женен, който също ѝ помагал финансово и само се разправяше онлайн.
Позабравила съм онази история как точно се разви, но мисля, че бг мама детективите откриха, че връзката на оная Габа е с оня женения "мургав" човечец. Виктория я нападна, че няма място в Ергенът , след като е обвързана. И мисля, че не беше казано пред камера кой е "щастливеца". Т.е. проблема според Виктория беше, че Габа я чакат отвън, докато тя симулира, че уж търси нещо вътре.
Така го каза, че стана ясно кой е и къде играе. Ние може и да сме разследвали, но техни близки са разбрали веднага. Затова я уволниха след това, защото разнася офис клюки в национален ефир, а в тези среди човек трябва да се прави на леко сляп. Алек и без това нямаше да е с Габриела, така че Виктория доста заложи и на моралната нотка.

Сега ми се вижда, че е научила някои уроци Виктория и този път ще внимава повече. Очаквам да си тръгне бързо и без да повишава тон.

Общи условия

Активация на акаунт