🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 3 (30.09 - 09.10) 🎭

• 19 663
  • 462
  •   2
Отговори
# 405
Ееееее, вие колко сценария сте развили за тази неочаквана ситуация, която се случва за първи път във формата...
Ще видим дали ще има вярна теория от Бг мама.

# 406
Господарят на имението не се появява на закуска и е обявен за издирване.

# 407
Бачорски голям простак. Цветущо напсува в ефир на майка хората дето си седяли по диваните и само критикували и коментирали, а не като него да мислят 10 хода напред и да си гонят целите. Много ще ме е яд ако спечели той.

# 408
Може ли линк?

# 409
Ако не сме ние по диваните, на кого ще се показва той и такива като него? Малко да се осъзнае, че зрителите не сме му длъжни да го ласкаем и величаем. Това може да си го позволи у тях, вероятно и във фирмата си за съжаление, но с десетте си хода насам-натам изглежда сам себе си е впечатлил най-много.

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 10:10 от Mama xxl

# 410
Стана си звезда БЪчорски Joy Още не е спечелил официално и се скъсват да го канят по подкасти, предавания и май и в тв реклама го видях.  Иван и Андрей много уважително се държат с него Joy
https://www.youtube.com/watch?v=wedJasCOzOY

Ето тук. Някъде към края беше.

# 411
Може да не ми вярвате, но преди това предаване всъщност успявах дори неумишлено да избягам всякакви формати с участието на Бачорски. Всъщност го знам само и единствено от това, че семейната им фирма е получавала по съмнителен начин много държавни проекти и финансиране. Очевидно има хора на правилните места и влиянието му не е ограничено само до тъпи риалитита.

И по принцип бих игнорирала всичко съмнително в него, ако си играеше играта нормално, но няма как да се игнорира, че при него има едно заповедническо поведение. Все едно знае, че каквото и да направи има едно ядро, които няма да го пипнат, та може да си позволи всичко с няколкото човека, които не му козируват. Дали е така, или си въобразявам, според мен ще видим още идния епизод, след като Петканов и Венци Венц са едни от тия, които му се държат като подчинени, а сега имат шанса да помислят дали между предателя Георги и Бачорски няма връзка, имайки предвид колко време прекарваха в комуникация именно в близкото присъствие на Петканов и Венци. Ако дори малко не почовъркат тия двамата ще се убедя, че връзката с Бачорски отвън им е по-важна от играта вътре.

# 412
Видях видеото с Бачорски /1:18 минута/. Псува, като простак и след това говори за его, толерантност.
Но не говори конкретно за коментарите по негов адрес във връзка с Трейтърс.
Много добре знаем, че това е игра. Аз не харесвам Бачорски как я играе и това е.

# 413
  • София
Всичко, което сте написали, се е случвало вече в чуждите сезони. И ултиматуми са отказвани - тогава отказалият е моментално убит и правят следващ ултиматум с друг човек същата вечер, и така докато някой се съгласи.
А какво би станало ако никой от праведните не приеме ултиматума: играта би свършила преждевремменно защото предателя така би могъл да утрепе всички за една вечер. Този сценарий разбира се също се решава лесно: просто по едно вербуване на вечер(епизод) и накрая ще останат достатъчно хора за финалния етап.

Мен първата ми мисъл беше свързана със кръглата маса: ако всеки там гласува за различен човек, то накрая всеки ще има точно по един глас срещу себе си, и така правилото за бараж между тези с най-много гласове не може да са сработи, а да се тегли жребий между 10 (и повече) хора става малко нежелателно JoyJoyJoy
Между другото: последният сценарий съм го виждал в други формати (не предателски), където съвсем съзнателно си разпределяха така гласовете, за да може от продукцията да се чудят как да се измъкнат от подобна ситуация Joy
В крайна сметка каквото и да се окаже накрая се надявам да е някой готин прецедент, а не нещо тъпо и само да ни премятат със това "световен прецедент".

# 414
Сървайвър често има тайбреци с теглени на бели и черни камъни, предполагам и тук ще е нещо подобно но нямам конкретни спомени. Отказани ултиматуми също е имало но не помня дали се изпращаше втори, трети същата вечер или предателят просто оцеляваше на съвета и вербуваше някой следващата вечер

# 415
Предателите могат или да съблазнят, или да убият. Ако е само предложение и вербуваният откаже, тогава няма убийство, на закуска пристигат всички. Ако е ултиматум и човекът откаже, тогава го убиват.

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 11:58 от Дидичка

# 416
Бачорски за първи път го гледам в това реалити. Ами не го харесвам. Не оспорвам, че играе играта както той я разбира, засега му се получава. Не искам той да е победител, но толкова много го показват, че имам чувството, че ще е победител. Напомня ми на Зоран (не бях доволна, че той победи, макар че по време на Сървайвър го подкрепях, но само защото беше в коалиция с Бо и Йо). Между другото ще ми е интересно някоя от тях да участва в следващ сезон.

# 417
  • София
Още преди началото на играта един чужденец от продукцията каза, че тук се е случило нещо за първи път. Не го каза в негативен план / всяка новост е добре за такъв тип продукция 😉/. Карамазов дава “балканския” манталитет, нрав, темперамент… като причина. 😉 За мен в реалитито най-“балкански” са ми Гъмов и Бачорски 😂

Колкото до това, че дават повече Бачорски, може да е, защото скоро ще си ходи 😜 / Силвия Петкова я даваха на-често преди да я гръмнат/. А дано…😂

# 418
Бих толерирала псуване в ефир, само ако псуващия е в състояне на краен афект и все пак не псувнята да не е чак толкова грозна, във всички останали случаи е проява на простащина. Знам, че псуванете пред хора е много балканско и се смята за проява на силен характер, но аз не го виждам така.

# 419
  • Другата България
Скрит текст:
Може да не ми вярвате, но преди това предаване всъщност успявах дори неумишлено да избягам всякакви формати с участието на Бачорски. Всъщност го знам само и единствено от това, че семейната им фирма е получавала по съмнителен начин много държавни проекти и финансиране. Очевидно има хора на правилните места и влиянието му не е ограничено само до тъпи риалитита.

И по принцип бих игнорирала всичко съмнително в него, ако си играеше играта нормално, но няма как да се игнорира, че при него има едно заповедническо поведение. Все едно знае, че каквото и да направи има едно ядро, които няма да го пипнат, та може да си позволи всичко с няколкото човека, които не му козируват. Дали е така, или си въобразявам, според мен ще видим още идния епизод, след като Петканов и Венци Венц са едни от тия, които му се държат като подчинени, а сега имат шанса да помислят дали между предателя Георги и Бачорски няма връзка, имайки предвид колко време прекарваха в комуникация именно в близкото присъствие на Петканов и Венци. Ако дори малко не почовъркат тия двамата ще се убедя, че връзката с Бачорски отвън им е по-важна от играта вътре.
Същото си мислех и аз, само че за Мая и Ана-Мария.
Ергенката я гледам за първи път и съм много приятно изненадана от наличното на “втория етаж“, но Мая....знаем колко ѝ сече пипето, и според мен поне е невъзможно да не ѝ е минало през ум, че на Бачо не му е чиста работата.
Моето обяснение обаче, освен логиката в твоето е и че и четиримата имат изгода /за момента/ от това да се правят на “умрели лисици“. От една страна така си гарантират спасение от убийство, от друга - на кръгла маса са от интериора.
Иначе поведението на Бачора е точно такова - като на господарЯТ на “Бонония Естейт“. И го прави толкова явно, че “слепотата“ на останалите направо боде очите и на зрителите с късогледство.
Вярвам и в другото - че предвид характера на Бачорски, голямото му его и отмъстителността му наистина има хора, които дори и да подозират и усещат нещо, биха замълчали и премълчали поради /различни/ лични мотиви.

Общи условия

Активация на акаунт