🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 3 (30.09 - 09.10) 🎭

• 36 088
  • 869
  •   1
Отговори
# 75
Стискам палци Жорката да остане, пич е.
Бачорски да не си му приятел. Joy Не е случайно, че е толкова успешен в бизнеса.

Как пък от роля във формат разбрахте какъв е в живота и в бизнеса? Разсъждения на ниво Мира Радева.
Следя го отдавна и в други формати и в ИГ. А и не го казвам като критика, успокойте тона.

# 76
То всеки е пътник. Такава е играта
Бачорски не знам дали е толкова хитър, ама и тъпотията на другите много му помага

# 77
И Неве и Бачора доста лъжат, хората ще сметнат 2+2 по някое време, пътници са и тримата предатели!

И аз така мисля. Очаквам последните останали предатели да не са от първоначалните, а в последствие вербуваните.

# 78
Глория ме изненадва след всеки епизод, сече ѝ пипето, много повече е в играта отколкото Владо, даже стратегии за битките има по-добри от неговите, тая вечер предателите да гърмят него и да си ходи.

# 79
  • Другата България
И аз съм много приятно изненадана от Глория.

# 80
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Невето си постла за Жоро и го хвърли на вълците, изигра го. Ева съвсем ми се загуби в картинката. Гъмов ми е отвратителен като маниер и поведение.

# 81
+1 за Глория

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 21:32 от Одри ♡

# 82
Жорката ме съмнява да изгърми днес със сигурност, въпреки че го подозират!
Твърде много го показват
Но Неве много добър ход да подкове повечето да гласуват за него, така си гарантира още престой.

# 83
  • Другата България
Невена свърши мръсната работа на Бачорски.
Относно Жорката.

# 84
  • София
Георги е в ужасна позиция.
Дори и да изгърмят Гъмов, като се разкрие после, че е праведен, Жорето ще светне като коледна елха.

# 85
Неве и Гъмов много очевидно захапаха Георги. Ако Георги е прогонен и каже, че е предател, определено ще паднат съмнения върху Неве и Гъмов как бяха толкова сигурни.

# 86
Добре че предателите се почнаха помежду си, защото праведните щяхме да ги гледаме до края как се избиват сами.

# 87
Боже, Тино се появи! Той бил в играта!

# 88
  • Другата България
Тия ще гръмнат Йордан!
Благодарение на Тино “умника“.

# 89
  • София
Анна-Мария и тя една голяма бяла птица.
Ха да видим сега как са с монтажа. Заблуждават ли ни или искат да има някаква логика.

Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт