🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 3 (30.09 - 09.10) 🎭

• 10 987
  • 322
  •   26
Отговори
# 165
И на мен ми харесва, цялото предаване даже, ноо си чакам последните 10 мин, а на БТВ+ засега има само картинка ... Simple Smile

# 166
Радвам се, че най-накрая развръзката беше спрямо развитието на сюжета в епизода и наистина е удачно както днес по-сериозно да се подхвърлят 2-3 имена, за да има повече напрежение при зрителите по време на кръглата маса.
Според мен сме малко в повече критични към праведните при условие, че е едва четвърти епизод и няма как толкова рано да разгадаят всички предатели. Иначе се съгласявам, че не са прогледнали и добре че бяха другите двама предатели, които наклониха везните към третия. Нооо… както вече писах - с тези силни аргументи на Неве и Гъмов, очаквам праведните да заподозрат как е възможно да са толкова сигурни в Георги, освен ако и те самите не са предатели.
Замислих се дали Анна-Мария индиректно не спаси Гъмов, тъй като тя призова всеки да гласува за този, когото смята за предател, и така доста от тях гласуваха единично, а не заедно срещу Гъмов.
Не мога да предположа дали ще изберат да убият, или да привлекат някого, нито пък кого. Ще бъде интересно, ако поканят някого от сигурните праведни (Ева, Глория, Мирела) да се присъедини.
Днешният епизод беше по-зрелищен от предишния и вече нямам търпение за следващия!
п.п. Свършиха ми харесванията засега, но има много мнения, които подкрепям.

# 167
Мирела е опасно тъпа, че да я канят за трети предател.

# 168
  • София
Ще бъде интересно, ако поканят някого от сигурните праведни (Ева, Глория, Мирела) да се присъедини.
Защо? За да ги издаде още преди да е влязла в стаята за закуска?

# 169
Хареса ми епизодът. Не останах очарована, че Георги си замина, но той допусна множество грешки и си изтърпя последиците.
Бачорски не го харесвам, но от играта на предателите неговата ми харесва най-много.
Искам Неве да се махне, а ако може и с дружката ѝ Гъмов — още по-добре. Дразнят ме много и двамата. Аз обикновено съм за предателите да победят — тяхната роля е централна и най-важна и основно изнасят сезона на гърба си. Само че ако остане Неве накрая, единственото удовлетворение, което бих изпитала, е ако са двамата с Гъмов на финал и тя му отмъкне победата под носа. Иначе всеки друг бих предпочела за победител, дори и някое от храстчетата.

# 170
Може Мая да поканят.

# 171
  • софия
Ех, старите хиени гръмнаха Жорката. Да му се не види, даже и познах Triumph  - Неве спаси кожата като стреля по Жорката Blue Heart , а не  по  Бачора. Ами имаше логика, това и беше на нея правилния ход. Сега таман са си, лика прилика с Бачорката.

Могат ли да сега да решат да останат двамата, а след ден-два да поискат да вербуват? Или е еднократна възможност- само вечерта в която е разкрит предател?
Ако могат да вербуват във всяка друга вечер, то и аз залагам, че ще останат двамата засега.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 22:41 от freespirit

# 172
Ще бъде интересно, ако поканят някого от сигурните праведни (Ева, Глория, Мирела) да се присъедини.
Защо? За да ги издаде още преди да е влязла в стаята за закуска?

Защото абсолютно никой не я подозира и се е бетонирала като праведен.

# 173
  • софия
И да! Пишман стратегът го пуснаха по пързалката. Евалата на Неве в нея ми беше надеждата. Много ми хареса епизода. Лягам си с широка, мазна усмивка. А утре чакам да видя лактобацилусмен, какви ще ги изстрелва в коментарното студио.

# 174
  • София
Колко време ги пазят щитовете - дълго, докато им се наложи да го ползват или само за предстоящата нощ, в която има убийство? Ако е без ограничение за идващата нощ, то доста имат щитове- Мая, Гъмов, Тино, Георги К. + от днешната игра още трима.

Също и аз се чудех за въпроса по-горе- ако днес не вербуват, могат ли утре или след 2 дни да решат да вербуват или трябва да чакат някой от двамата предатели да бъде прогонен?

# 175
Охo сега заграях, относно Анна Мария, че ако ще отсранява Данита, от двамата налични, избра грешния Grinning

# 176
Могат ли да сега да решат да останат двамата, а след ден-два да поискат да вербуват? Или е еднократна възможност- само вечерта в която е разкрит предател?
Ако могат да вербуват във всяка друга вечер, то и аз залагам, че ще останат двамата засега.

Останалите предатели получават възможност за вербуване само във вечерите, в които е прогонен предател. Hug
Редакция благодарение на @sam0001: могат да решат да вербуват и в последствие, не само в конкретната вечер

@renni79 Щитовете предпазват от убийство само за конкретната вечер.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 09:01 от ztztt

# 177
Мирела е опасно тъпа, че да я канят за трети предател.
Точно тя им трябва в момента, защото ще могат лесно да я обработват и да я ползват за бушон, когато се наложи.

Много се радвам, че махнаха Жорката, който си мислеше, че играта е в краката му, но подцени дърти кучета като Невена и Бачорски.
Ако съм на предателите няма да викам 3-ти предател и ще изгоня моментално Владо, за да разсея съмненията, все пак в колата му бяха 2-ма от 4-ма пасажери, като Мирела автоматично я изключиха от заподозрените. Участниците ще се целят в Неве, Бач. и Гъмов, но с едно такова изгонване ще настане смут и ще се разсеят подозренията, макар и малко,, а и могат да се насочат към Мирела, защото тя беше приятелка с Жоро и ще го сметнат за реванш.

# 178
Аз стрелям че Ева ще поканят, защото тя на глас каза че предателите може да са Георги и Бачорски.

# 179
  • София
Хареса ми епизода. 😊
Аз пак съм на терсене. Според мен Владо Николов започва да влиза в играта. Предложението му да се гърми по някой, който има щит е 🔝. Нормално е предателите да взимат щит, за да ги мислят за праведни (1) и по-малко от праведните да могат да се защитят с щита (2). А Бачорски как фино погали егото му след развръзката😉
Неве нямаше друг ход - трябваше да защити себе си, знаейки, че Бачорски е твърдо решен да хвърли някого на тълпата.
Може и да е добър ход да не взимат нов предател сега, а пък праведните да се чудят кой от “ сигурните” е новият предател 😉. Логиката на Бачорски да вземат човек, който да могат пак да хвърлят на масата е добра, но и опасна.
А Неве с предложението за Гъмов се изложи - Вярно, че сега Гъмов го считат за абсолютно праведен след “дуела” с Жорката, но Бачорски няма да я подцени повече та да й даде съюзник срещу себе си 😜
Трябва Коджабашев или да го убият в най-скоро време, или да го вербуват. За тях той е по-опасен като праведен, особено, ако му оставят време да си заформи коалицийка 😉.

Общи условия

Активация на акаунт