🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 3 (30.09 - 09.10) 🎭

• 6 573
  • 241
  •   50
Отговори
# 210
Могат да вербуват и следващите вечери, в кулата, където снимат американците и британците, отзад винаги седи писмото за убийство и когато се отключи вербуването до него слагат и второто писмо, ако не са се възползвали от възможността първата вечер или ако вербуваният не е приел предложението. Седи си там като опция, водещият няма нужда да идва и да им казва отново, че имат право да вербуват. Вече ако остане само един предател и се стигне до ултиматум, водещият отново отива при предателя.

Извинявам се, ще редактирам моето мнение.

# 211
И аз бях отбор Неве, но Жорката я посочи, така че скоро очаквам да отпада и тя.

За Гъмов нямам впечатления от преди, тук ми допада, много се смях на "Защо ще убивам Силвия, тя ми е симпатична - има нисък тембър" Simple Smile

# 212
И аз харесвам Гъмов - играе играта, пуска яки лафчета, директен.

# 213
Не мога да ги дишам Гъмов. Не харесвам Неве, не харесвам Бачорски. Искам да изгърми Невето сега.
Искам в ролята на предател Ана-Мария, Коджабашев,  Йордан, Ева.
Мирела, ако умееше да разсъждава и си обираше емоциите, можеше да бъде най-добрият предател на този етап. Тотално оневинена,  никой няма да гласува за нея.  Но е толкова далече от играта, че е направо в друго риалити.

# 214
За мен епизодът започна силно но завърши слабо. Всичко сочеше към Жорката, и накрая какво - Жорката. Къде е съспенса?  Пробваха да ни залъжат когато Жорката се изцепи - глей ся какво правя, след което нищо не прави. Наистина очаквах повече от него.

"Обсъжданията" на масата за мен бяха прекалено кратки и от прекалено малко хора. Наистина очаквах много повече от масата в този епизод.

# 215
Не знам дали вие следите предаването, но аз с огромен интерес следя бг мама темите…и не само аз 🥰🫶🏻

# 216
Добре, а според вас кат трябваше да се аргументира Георги? Според мен нямаше много полезни ходове на кръглата маса. Веднъж като тълпата се обърне срещу теб, е почти невъзможно да спечелиш доверието и обратно. Особено при такава отявлена атака.

Единственото което ми хрумва, е това за треперенето. На негово място бих казала, че да треперя. Но това не показва дали лъжа , а просто че треперя. Всеки без психопатски наклонности би треперил на това място, затова и детекторът на лъжата не се допуска в съда. А дали наистина продукцията би избрала някой, който не се прикрива добре? И че трябва да насочи поглед към тези, които запазват спокойствие, защото един истински предател би бил хладнокръвен.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 10:32 от Lavenderbites

# 217
Глория, аз бях един от тримата човека, които предсказаха, че всъщност ще бъдеш интересен участник, както се оказа. Моля, пиши на лично да ти дам IBAN-а си Grinning

Но сериозно, епизодът вчера беше много нужен. Определено ще пораздвижи нещата и ще събуди някои цивилки според мен. Очаквам ако не са тотално затъпели, Петканов и Венци да играят значима роля следващата седмица, защото до голяма степен присъстваха на уговорките между Бачорски и Георги. Би трябвало нещо да им прищракне.

Иначе може би е непопулярно мнение, но ми се иска съюзът между Неве и Бачорски да издържи, тоест дори и някой от тях да стегне багажа, да е заради усилия на цивилките, а не защото предателите продължават да се самоизяждат. Готино е, когато предателите изгонят друг предател, но цял сезон да гледаме заблудени праведни и самоизяждащи се предатели - по-добре не.

# 218
Добре дошла, Глория! Яка мацка си! И мислеща.
Дали пък няма тя да е идеален предател и да я поканят. За мен новият предател ще се съгласи и ще бъде жена. На Бачорски мъже не му трябват, той обича жени и да е сам петел. Всички виждаме, че на този етап той командва играта и Неве ще се съгласи вероятно.
Мая, Глория, Анна Мария, Оля.
Мирелка обаче е много красива и много невинна някак. Емоционална и невинна, като дете е.

# 219
Много ми хареса епизода, може би най-добрия засега. След като в "Маските падат" ни показаха разговора на Неве и Бачорски, очаквах по-скоро да са ни го подхвърлили като нещо, което няма да е така както изглежда, но се оказа баш така и Жорко е вън от играта. Жалко за него. Беше ми най-симпатичния предател и колкото и да се смяташе за подготвен за подобна роля, младостта и неопитността му се оказаха по-силен фактор. Не мисля, че имаше шанс на кръглата маса. С уговорката, че мнението ми за Бачорски е изградено само на база това предаване и дотук от видяното се припокрива почти с това, което Мира Янева каза за него в "Маските падат", не мога да си обясня как успява да остане извън заподозряните. С какъв чар и харизма, които аз не виждам у него, той успява да заслепи останалите? Гъмов ми е точно като специфична подправка на ястие - необходим, стига да не се прекали с дозата.

ПП И понеже тук периодично се коментират участници, които не са във фокуса на играта, не са в интригата и не са готови стратегически за играта, ще си кажа, че не ме дразнят подобни образи, защото винаги съм мислела, че в подобни формати участниците трябва да показват определени типажи хора от реалността. Съответно няма как всички да са много обиграни. Пропуснала съм и откъде тръгна това "цивилки", но за мен носи излишно грозен нюанс.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 10:42 от Блу

# 220
Георги обърка нещата по-отрано. Само уникален тактик можеше да обърне нещата чак на масата. 
Той подозираше, че ще го атакуват, след това виждаше признаци, че ще го атакуват и нищо.  А трябваше "Strike first, strike hard" както викаха в един филм Wink  и както направи Неве.
И за какво му беше тоя щит?  Мислех си - да намали щитовете на праведните, но първо това не бе казано от него никъде. Само от един участник. Второ и по-важно - момента не е такъв че да се фокусираш върху "общото дело" т.е. да намалим вероятността да уцелим човек с щит като избираме на конклава. Моментът беше да се фокусираш върху собственото си спасение.

Densi,  ако бачора е склонил да поканят жена, опциите му не са много ако иска да не го сготвят. Да не кажа, че е само една.

# 221
  • До морето
Щитът на Георги му беше нужен, защото си мислеше, че така ще убеди другите, че е праведен. На играта с лодката скочи на понтона сам и някои се усъмниха, че е толкова жертвоготовен, защото е предател и не му трябва щит. Той си го каза снощи на синхрон като бръкна в ковчежето. "Взимам го, да видят, че и аз се страхувам да не ме убият".

Брилянтен беше епизода снощи, много ми хареса. Изобщо не разбирам хора, които са се настроили срещу Неве. Това е игра и тя показа, че може да играе.

Гъмов е приятен, докато не стане отвратителен. Само да не го закачиш нещо него и за част от секундата обръща палачинката, става заядлив и е като пинчер- нинджа. Хване ли, не пуска. Не го интересуват правила и стратегии.  Много бързо сваля нивото на комуникация, почва да обижда, да иронизира, да се присмива. Всъщност, според мен, вчера Жорката изгърмя точно заради безумния диалог, в който се вкара с Гъмов. Подвиквания от сорта на " Аре...!", "Толкоз...", "Бягай..", са специалитет на Гъмов и са това, което извади Жоро от релси и от там нататък вече беше супер съмнителен и за другите.

Присъединявам се към мнението, че новият предател ще е жена. Искам Мая, Ана- Мария или Глория.

# 222
На мен епизодът ми беше топ! Много интересен, на няколко пъти връщах отделни моменти, да ги изгледам по-подробно.
Владо Николов ми става все по-неприятен с абсурдните си мотиви кого да гони. Вярно, и двата пъти уцелва предател, но по чиста случайност и без грам логика и свързаност с правилата на играта.

Много ме е яд за Жорката, беше ми от любимците. Но колкото и да не харесвам Гъмов, прав беше, че Жоро сам се прецака. От зор преигра и допусна грешки. И с откровението пред Бачора, и с тоя щит.

Глория все повече ми допада, аз и поначало я харесвам. Ана-Мария и тя е адекватна, а колко не я понасях в Ергена...

Гъмов се има за голямата работа, Бачора и той се изцепи, че след тази вечер пияницата бил национален герой. Моля?! Гъмов просто не харесваше Жоро и на лична основа го изгони, нямаше някакви рационални аргументи.

# 223
Аз очаквах Жоро да скочи директно срещу Неве.  Ва банк.
Скока срещу Гъмов беше слаб.  Неве говори срещу Жорката, Бачора мълчи и се ослушва, Жорката вместо да я подпука директно и с някаква надежда да получи подкрепа от Бачора, вместо това решава да гърми сватбарската.

# 224
  • София
По принцип, когато предател е на пангара на кръглата маса, същият гласува за друг предател. Вчера Жоро хем си отиде, хем опази Невена и Бачорски, за сега поне.

Общи условия

Активация на акаунт