🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 3 (30.09 - 09.10) 🎭

• 7 761
  • 269
  •   56
Отговори
# 225
Здравей Глория, радваме се, че си тук!

Най-силните женски предателски профили за мен са невинното момиче (в който е Мирела, но тя няма да се справи май) и на топлата добродушна майка/баба.

Прави сте, че Бачора ще предложи жена, а мисля че Неве няма да се съгласи на Мая или Оля, та не остват много варианти.
Анна Мария я харесвах в ергена, след него по интервютата ме подразни.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 11:15 от Одри ♡

# 226
Жоро явно мислеше че Гъмов ще е по-лесната цел и повече хора ще накацат на клона срещу него ама втора груба грешка. Първата беше че със щита мислеше че ще ги убеди че е праведен а си сложи мишена.

И аз съм за теб, Глория! Вече писах, че те искам за предател. И да отстреляш оригиналните двама! Joy

# 227
  • София
Чудесен епизод, нямам търпение за вторник. Мирела като нищо ще остане на финал, защото на всички е ясно, че тя не може да изиграе нищо, не знам защо иска да става актриса.
Глория започна да ми харесва, чакам и Коджабашев и Мая нещо да се размърдат. Има сторита на Жорката Янев- гледат заедно епизода с Гъмов, Даяна и Мирела и се шегуват, той за разлика от приятелката си приема нещата като игра, каквато е. Яд ме е за него, но добре го наиграха.

# 228
  • София
Искаше ми се Жорката да пусне подсказка на изпроводяк,за да им свали усмивките на онези двамата.
Той като че каза нещо на масата,но май им мина покрай ушите на праведните.
Знам ли,някой може и да анализира цялата ситуация,предстои да разберем.

# 229
Според мен Георги твърде настървено тръгна да се защитава. То почна толкова бързо да говори, и очите го издадоха много. Треперенето му беше последния проблем. Казваш веднъж, че са абсурдни доводи и си взел щит да се предпазиш, но ще се види истината като прогонят още един праведен(тоест него) и толкова. Гъмов нещо подобно направи. Георги отвсякъде се издаде колко отчаяно не искаше да отпадне.
Иначе за мен Неве и Бачорски ще останат двама. Мирела изобщо не може да се справи като предател. А Глория или Ана Мария са твърде опасни.

# 230
Не е ли нормално да взимат и предателите щит, за да не остават за праведните все пак?

# 231
Реакцията на Мирела беше един път! Много се забавлявам с нея. Ама  то пък и се паднаха едни ситуации - първо изневиделица я заподозряха и тя рева горката, второ единственият в когото се кълнеше се оказа предател и пак рев. Много ми е миличка.
Жоро - не го познавам от предишни предавания, но виждам, че той няма реална представа за себе си. НСа синхрон каза колко бил добър в социалната игра, но показваше точно обратното. Непрекъснато беше около билярдната маса с още 2 -ма, 3 - ча и дотам. Доката Бачорски и Неве непрекъснато си напъваха мозъците да отгатват какво им се крои и какви ходове да предприемат, той се държеше все едно нищо не го заплашва и приемаше априори, че щом е предател е защитен. Не правеше никакви опити да се вклини в други групички, да слухти, да анализира и пр. Безгрижна работа. И чак накрая се стресна преди кръглата маса. Където също не показа адекватно поведение. Треперел - ми ок. кажи треперя щото адреналина ми се вдигна като гледам тая масирана атака срещу мен на база на безпочвени аргументи. И като си се усетил, че всичко идва от Невена - стреляй срещу нея, защо нападаш Гъмов?! Просто аз от тоя човек видях само нелогични, неадекватни действия и абсолютна самозаблуда относно себе си. Абсолютно заслужено изхвърча.
За нов предател - Мая би била топ, макар, че е подозрителна за другите, лисичка е.

# 232
И аз не разбрах защо ви се стори тъпа причината на Владо? На пръв поглед няма логика предател да взима щит. Обаче като се замислиш има много причини. Едно, че така се прави на застрашен праведен и второ, че отнема щит за някой наистина застрашен праведен, който могат да убият после. Никак не беше тъп мотива на Владо. Просто той не го изрази добре. Но хвърли идеалната възможност на Неве и Бачорски да хвърлят Жоро в огъня.

Да, обаче логиката на Владо беше да ударят някого с щит, при което Глория го попита: "Защото мислите, че може да е предател?", и той отговори "Не, защото е с щит и предателите няма да го убият, затова ние да го убием". И това след като ѝ обясни, че е щял да гласува за нея, защото му била най-странна. Според мен просто искаше да накаже някого от хората, които не играха отборно, и "случайно", с помощта на Неве и Бачорски, нацели. Та всичко му е ясно като в мъгла.

На тяхно място, при положение че знам кои имат щитове, нямаше да вербувам нов предател. В техния случай понеже Неве май иска, а Бачорски не е против, може да се съгласят за някого, който не е близък до нито един от двамата, като новите попълнения, Антон, Ева, даже Глория.
Това ми е убягнало. Аз в колата реших, че се е ориентирал, че един от взелите щит трябва да е предател, но не може да обясни добре мотивите си. Владо е толкова праволинеен и толкова не за тази игра, че не бих го убивала него. Не е заплаха никаква. Тази игра е колкото отборна, толкова и индивидуална да си пазиш гърба. Опасни са Ана Мария, Глория, Ева, Петканов, Йордан и Антон според мен. Но Петканов май си е лепка на Бачорски и няма да гони предателите.

# 233
Аз съм с много смесени чувства. Явно съм от малкото хора, на които Гъмов не е много приятен. Защитата на Неве, че думата “реваншист” го била ядосала, ‘щото той бил всичко друго, но не и реваншист. А според мен е точно това. В момента, в който някой “се осмели” да скочи срещу него, той веднага връща и то на доста ниско ниво.
Не ми допада снизходителният тон, с който влиза в конфронтациите. Много пада нивото на диалога. Невена леко ме дразни, но пък ми харесва, че играе играта.

Според мен Бачорски ще се съгласи да е жена, за да замаже очите на Невена и да изглежда, че са на едно мнение, но в същото време ще иска да е Мая или Анна-Мария, които са уж от неговата група. Ще го е страх Невена и новият предател да не се съюзят срещу него. Затова и не знам Невена с какъв акъл му предложи Гъмов, то беше очевадно, че няма да приеме.
Другият им ход е да изберат за предател някой, за когото вече се говори. Така няма да са на пангара, ще го дадат на кучетата и групата ще си каже “ето, бяхме прави да подозираме”. Много варианти има, според мен ще е жена или мъж, чието име вече се споменава. Защо да не е и Антон? Но пък не всеки би се съгласил и ще е интересно ако откажат поканата. Тогава какво се случва? Имат ли право да кажат, че са поканени за нов предател или остава в тайна?

# 234
  • На морето!
Аз пък мисля, че сега е логично да се обърнат срещу Гъмов или Неве, предвид факта, че започнаха да се усещат, че Предателите предадоха Георги и го пуснаха за стръв. Най-яростно го разозбличаваха Неве и Гъмов и съответно те би трябвало да влязат в полезрението на мислещите.
Оля прекалено шумно прокламира желанието си да е Предател, но пък вчера акцентираха на нейна реплика "Ще се радвам да ме приобщите в някоя група", така че може и нея да изберат.
Картината на Предателите в имението е 2ма мъже и една жена, няколко пъти дават и нея, сега ще видим дали ще я сменят деликатно с друга под носа на Праведните.
И последно- изненадвам се, че все още никой не е направил паралел с другите игри и последния влязъл, който е и вторият обсъждан за убийство. Явно не са имали време да се подготвят, което е глупаво.

Продължавам да недоволствам, че епизодът е само 1 на седмица.

# 235
  • До морето
Не съм убедена, че Владо Николов не е заплаха. Макар че е супер неориентиран в играта, той е един от неформалните лидери. Реши ли - може да бутне всеки, защото хората го слушат, а това не е добре за предателите. Утре Владо ще реши, че Бъчорски не е отворил на някого  вратата и не му покрива критериите за чест, достойнство и мъжество и ще засили 6-7 човека срещу него. Той явно така си избира за кого да гласува, луд късмет е, че 2 пъти уцели предател.

# 236
  • София
Определено Бачорски се справя по-добре от Неве като предател. Вижте как играе играта - никога не се поставя на първа линия /говоря за моментите, в които внушава за кого да се гласува, иначе непрекъснато е в светлината на прожекторите/, само подхвърля стръвта и веднага се оттегля. Предлага някого, после дава заден и го играе размислил, като оставя останалите да го "склонят" да гласува за него.
И снощи остави Невена да свърши цялата мръсна работа, той беше само доволен наблюдател. На кръглата маса пак си обоснова вота срещу Жорката единствено с обещанието, което е дал на Владо. Т.е. две в едно - хем не хвърли обвинения, хем прехвърли отговорността за вота към Владо. Хитър е тоя много.
Гъмов не мога да го търпя, отвратително пиянде и селяндур! Много ясно, че Бачорски няма да се навие той да е третият предател. Все едно сам да си сложи главата в торбата. Изключително тъпо беше от страна на Неве изобщо да го предлага. Аз бих искала третият да е някой измежду Глория, Ана-Мария, Мая и Коджабашев.

# 237
Затова за мен сега топ хода е да убият Гъмов. Той е героят на праведните. Хем е логично да го изгърмят, хем той няма да може да ползва влиянието си, за да насочва другите в дадена посока. Отделно така остават пряко застрашени Владо, Неве и Бачорски като първоначалната завера срещу Георги и никой няма да се сети, че някой от тримата е предател, пък камо ли двама. Но Неве вижда съюзник в лицето на Гъмов и няма да може според мен. Бачорски с удоволствие би го махнал.

# 238
  • Пловдив
Харесвах Георги и малко ме е яд, че така го подхлъзнаха. Както сте казали, той на масата много се издаде. Въпреки че някои хора се защитават така настървено именно когато не са виновни, а ги обвиняват несправедливо.
А защо Георги не стреля по Неве? Според мен имаше по-голям шанс с нея, особено ако беше говорил с повече хора. Не веднъж е била подозирана.

# 239
  • софия
Жорката през цялото време беше низ от грешки. Още първата сутрин, когато за сефте тръпнеха, кой ще е убит. Нашият седнал и плющи, де що има на масата. Толкова спокойно сигурен за себе си. Огромен червен флаг, Жорка. После в играта с лодката, юрна се пренебрегвайки всичко и така се наби яко в полезрението на всички. Имаше и синхрони срещу него по този повод.
 Pandorina е написала останалото. Яко се издъни, не е дорасъл още за да плува в океана с акулите. В ИВ беше лош стратег в КнИ беше направо пародия на такъв и само обстоятелствата около него го задържаха в двете риалитита, но не и собствената му стратегическа игра. Не знам, защо си е повярвал, че тук ще е на равна нога с останалите. Явно, заради това, че доста хора го окуражават и му обясняват, че е топ стратег. Ем, сега дано види отстрани за какво иде реч и да изчака малко, преди да се пъне да превзема поредното риалити. Освен, ако не е за чисто физическа сила. Там има шанс.

Общи условия

Активация на акаунт