🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 3 (30.09 - 09.10) 🎭

• 16 327
  • 384
  •   15
Отговори
# 345
  • Stockholm
Ох, уникален SarcasT Blue Heart
https://www.youtube.com/watch?v=0eS_0qfpHyo

А, да, има вече и нов профил на цивилка в Трейтърс
 Made in Bulgaria- пияна цивилка Joy

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 19:41 от silsto

# 346
Дотук гледах два чуждестранни сезона /различни държави/, и в двата случая спечелиха праведни. Та ми стана интересно по принцип какви са вероятностите и попаднах на:
Winner numbers: 68 Faithful winners, 56 Traitor winners (34 Original Traitors, 22 Recruited Traitors)
(Unauthorised franchises: 1 Faithful winner, 2 Traitor winners)
https://thetraitors.fandom.com/wiki/List_of_Winners

По-интересна е горната статистика за брой сезони спечелени от праведни и предатели
25 Faithful wins (Праведни), 36 Traitor wins (Предатели), 1 Shared win, 1 no winner
(Unauthorised franchises: 1 Traitor win, 1 Shared win)

За момента предателите водят в статистиката със спечелени сезони.

И при каква конфигурация няма победител?

# 347
Не е никаква изненада, че предателите водят като брой победи, по-принцип играта дава тежко предимство на тях и са фаворити за спечелване. Ако погледнем подобни ролеви игри там "добрите" имат доста повече жокери за това кои са "лошите". Макар че това е риалити предаване и няма как продукцията да не наклони везните ако вижда, че е твърде едностранно

Иначе ок, може би използвах грешната дума за Ева във видеото - не е стратег, но мисля, че има добър усет за това кой потенциално може да е предател. Женска интуиция или не знам как да го кажа, но виждам потенциала в нея.
И Кристиано Роналдо в началото беше нешлифован диамант, но Сър Алекс го направи звезда Grin
(не се сдържах с футболната аналогия, съжалявам)

# 348
Дотук гледах два чуждестранни сезона /различни държави/, и в двата случая спечелиха праведни. Та ми стана интересно по принцип какви са вероятностите и попаднах на:
Winner numbers: 68 Faithful winners, 56 Traitor winners (34 Original Traitors, 22 Recruited Traitors)
(Unauthorised franchises: 1 Faithful winner, 2 Traitor winners)
https://thetraitors.fandom.com/wiki/List_of_Winners

По-интересна е горната статистика за брой сезони спечелени от праведни и предатели
25 Faithful wins (Праведни), 36 Traitor wins (Предатели), 1 Shared win, 1 no winner
(Unauthorised franchises: 1 Traitor win, 1 Shared win)

За момента предателите водят в статистиката със спечелени сезони.

И при каква конфигурация няма победител?
И на мен ми стана интересно и потърсих - явно ако накрая останат само предатели, то те трябва да гласуват наново дали да споделят наградата или да я откраднат. Ако всички изберат опцията да откраднат - то няма победител. Ако част искат да откраднат, а друга - да споделят, то тогава се разделя между крадците.

# 349
Това са стари правила за финала обаче и вече не се ползват.

# 350
Ако от БТВ хвърлят по едно око тук - Венета Райкова с всеки ден е все повече нехаресвана от аудиторията на БТВ. Понеже напусналите Трейтърс отиват и при нея, участието им не се гледа, заради нея. 
"Преди обед" зави в някаква посока, която и за мен е неприемлива.

# 351
  • Стара Загора
Ако от БТВ хвърлят по едно око тук - Венета Райкова с всеки ден е все повече нехаресвана от аудиторията на БТВ. Понеже напусналите Трейтърс отиват и при нея, участието им не се гледа, заради нея. 
"Преди обед" зави в някаква посока, която и за мен е неприемлива.
  Георги Тошев официално се разграничи от предаването и каза, че вече няма нищо общо и не продуцент ..вече.

# 352
Сис, кой според теб го е надушил?
Бачора?

Мая, Венци, Петканов, Коджабашев,  Ева, Мая, Антон и Ана Мария.

Глория да каже на прав път ли съм Joy

На този етап всички подозрения се менят на ден по няколко пъти. Има много неща, които не са излъчени. Ние следим всеки под лупа. Много хора правиха лапсуси ( неизлъчени ), които ни подвеждаха в грешни посоки. Следващия епизод е ще е мкого важен. 😉

# 353
  • Stockholm
Мерси, че се включваш, Гло Blush

# 354
Значи параноята вече е на макс, което може да доведе до много неочаквани или нелогични решения.
Точно затова предаването е толкова интересно.

# 355
Да замениш Деси Стоянова с Венета Райкова е престъплението на века - журналистиката им, въпросите, реториката са от луната до земята. Жалко, че отпадналите гостуват там, защото аз лично не желая да гледам този фарс.
Иначе нали след това ще отидат и в "Маските падат" с Деси?

# 356
Едва снощи изгледах епизода и изчетох темата.

Затвърдиха ми не няколко неща: това, които излъчват в промото, ни оставя с преднамерено грешни впечатления, и после нищо такова не се случва, дори в някои случай се случва обратното. Така че от мен - никаква вяра на промото Smiley
И още - това, че дават преимуществено едни и същи хора, ни лишава от наблюдения над другите. Очевидно извън това, което ни се показва, се случват интересни неща. Защо например Тино да е застрашен? Какво е направил, с кого е говорил, как изобщо е влязъл в полезрението на другите? Какво се случва между Антон и Йордан, каква е драмата там? Освен че два пъти викА като каруцарка, какво друго прави Онцова? Същото и с Венци Венц - има такъв човек, и толкова. За мен много от номинациите и репликите на кръглата маса остават неразбрани, защото очевидно има някакви предистории, за които нямаме представа. И в един момент някакви хора, на база изградени отношения, които не сме видяли, ще се превърнат в основни играчи, без да знаем защо.

Sarcast не е моето. Тези хора вътре, независимо от поведението им и дали  ги харесваме, или не, заслужават базисно уважение.

Глория, благодаря за включването. Можеш ли да разкажеш някои неща, които не са излъчени, но са показателни за отношенията между хората? Без връзка с праведни/предатели, просто характеристики на поведението им, което ние не виждаме?

# 357
  • София
И моето не е Саркаст, но му гледам началото да видя кучетата само Heart Joy

# 358
  • България
Кака Данче ще се справи прекрасно:

# 359
Айде не.  Да стой далеч

Общи условия

Активация на акаунт