🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 3 (30.09 - 09.10) 🎭

• 15 042
  • 378
  •   13
Отговори
# 360
Моля ви, по-сериозно. Тази и на снимка не мога да я гледам.

# 361
хаха смях в залата...това ако стане бая ще падне реномето на предаването. Няма нужда да слушаме отново нейните братвежи за богатите мъже и да си прави реклами на следващата книга.
Определено Даниела не е стратег и не я виждам да е адекватна вътре. Дано не ни се случи

# 362
  • София
Саркаст си е саркастичен - на мен не ми пречи, но ми се иска да го вземат за следваща игра, та ние да ошлайфаме сарказма си върху него. 😜
Ще бъдем безжалостни 😂

# 363
Виждам, че в анкетата като предложение за вербуване води Оля. Но тя и Бачорски заявиха публично, че са близки, и Неве трябва да е самоубиец, за да се постави в положение 2:1. По-скоро биха избрали някой неутрален спрямо тях двамата и безобиден за праведните. Например Ева.

# 364
Оля колкото и да е близка с Бачорски, ако я вербуван може да му поднесе голяма изненада с играта си. Тя е една от малкото, които видимо знаят правилата и къде са попаднали.

# 365
Виждам, че в анкетата като предложение за вербуване води Оля. Но тя и Бачорски заявиха публично, че са близки, и Неве трябва да е самоубиец, за да се постави в положение 2:1. По-скоро биха избрали някой неутрален спрямо тях двамата и безобиден за праведните. Например Ева.
Аз мисля, че дори Бачорски няма да натиска за Оля. Предвид близостта и доверието им, ако единият е разкрит, автоматично и другият пада под прожекторите и рано или късно ще се издъни.
Ако все пак натисне в тази посока, Неве може да се съгласи по именно тази причина.

# 366
И според мен Бачорски няма да предложи Оля за следващ предател. Направи ми силно впечатление как я подпитваше на кого е дала щит, но тя директно го отразя и каза, че няма да каже. Бачорски въобще не очакваше. Не знам и кой е достатъчно неутрален избор. Показват ни прекалено малко и дори и "фикусите" се коментират на кръглата маса, та може и да не са толкова неутрални, колкото си мислим.

# 367
  • Другата България
Аз мисля, че дори Бачорски няма да натиска за Оля. Предвид близостта и доверието им, ако единият е разкрит, автоматично и другият пада под прожекторите и рано или късно ще се издъни.
Ако все пак натисне в тази посока, Неве може да се съгласи по именно тази причина.
Точно това мисля, че ще се случи.
Аз съм предположила Оля още когато влезе - в смисъл, че ще заформят коалиция с Бачора, преди Жорко да отпадне. След вторник твърдо е моето предположение за предател.

# 368

Аз съм гласувала за Оля за евентуален следващ предател, защото мисля, че в 5та серия ще убиват и ако евентуално по някое време остане сам Бачора , може да влезе Оля.

Сакън не я ща Даниела в никой сезон на предателите!

# 369
  • София
Оля колкото и да е близка с Бачорски, ако я вербуван може да му поднесе голяма изненада с играта си. Тя е една от малкото, които видимо знаят правилата и къде са попаднали.
Абе, той и Жорката знаеше правилата 😉….

# 370
  • España
Даниела Рупецова не беше ли кръстница на някое от децата на Бачорски ; първа приятелка и съгражданка на жена му и чест гост в дома му и по почивките им ( това всичкото го знам от компроматната тема🤪) .

# 371
В следващия обзор на Надкаст ще има гост. Предполагам този подкаст е визирала Даниела в сторито си, очаквам тя да им е гост.

Да поканят Виктория Капитонова за следващия сезон, много ще ѝ пасне да бъде предател. Grinning

# 372
Абе, той и Жорката знаеше правилата 😉….

Но не знаеше къде е попаднал - къде, с кого, и по колко.

# 373
  • България
Поне разбрахме защо Жорката не си е намерил булка - отпаднал е на 3-тия ден.Smile

# 374
  • София
Това онази Даниела ли е, дето щеше да се жени за Мартин с голямото его? От Ергена?
Ако е тя - сакън, пази Боже!

Общи условия

Активация на акаунт