🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 3 (30.09 - 09.10) 🎭

• 15 574
  • 383
  •   3
Отговори
# 375
  • Stockholm
Стана си звезда БЪчорски Joy Още не е спечелил официално и се скъсват да го канят по подкасти, предавания и май и в тв реклама го видях.  Иван и Андрей много уважително се държат с него Joy
https://www.youtube.com/watch?v=wedJasCOzOY

# 376
  • София
Видях, че Бачорски ще е при Иван и Андрей к категорично няма да гледам, защото съм сигурна, че ще издаде нещо,без да иска.
Бих помолила и който от вас гледа и чуе някакъв спойлер, да не казва тук - моля! Simple Smile

# 377
Изгледах най-накрая и аз епизода. Хем знаех какво ще стане, защото чета първо темата, хем пак ми беше интересно да видя. Не познах, че ще изгонят Боби. Никаква логика нямаше да го махнат него, защото той си беше абониран за кръглата маса, но тяхно решение.
Владо Николов хубаво се извини на Глория, евала. Важното е, че успяха да спечелят, въпреки грешната стратегия. Вярно, че имат много малко време за изграждане на стратегия за дадена игра, но защо все Владо трябва да казва каква да е тя и да не изслуша поне едно-две предложения? Две глави мислят по-добре от една. От друга страна пък много баби, хилаво бебе… Няма верен отговор май. Дано за следващите игри поне чуе какво има да каже другият човек и тогава да действа. Между другото, някой знае ли кой е изоставеният завод? Дали не е около ВиПом или се бъркам?
И сега за сготвянето на Жоро… Според мен беше рано да се самоизяждат предателите. Много бързо стана всичко, Неве и Бачорски много умело си оплетоха кошницата и планът им успя. Имаха и късмет в лицето на Владо и веднагически се възползваха от случая. В тази игра така се прави. Мирела, горката, вече е застрашена само от убиване, защото на маса няма да я гласуват. Не мисля и че ще я вербуват за предател, защото ще се издаде много лесно - освен ако това не е и тактиката на Неве и Бачорски - още един жертвен агнец. Някой може ли да ми припомни - ако вербуват нов предател и той се съгласи - чакат го, той идва и гонят някого същата вечер, нали така?
Ако вербуват, не мисля, че ще е Оля, защото Неве няма да се съгласи. Няма и да е Гъмов заради Бачорски. Хм, не знам Неве за кого би се съгласила обаче, защото Бачорски има голяма група около себе си, или поне с много хора общува. Ще видим, нямам търпение за следващия епизод!

# 378
То самото поведение на Бачорски след формата си е огромен спойлер за развитието на играта.
Дано съм се заблудила и греша.

# 379
На този етап от играта при нормално вербуване няма убийство същата вечер. Избират едно от двете. При вербуване с ултиматум има убийство, но това се случва в по-късен етап от играта най-често.

# 380
  • Stockholm
И Глория и Бачорски казват, че следващия епизод е супер интересен. Ако предателите не изберат никой, ще е интересно само ако някой от тях стреля по другия. Но по всичко личи, че и двамата продължават още дълго. Което означава, че все пак са избрали някой. Аз продължавам да си мисля, че е Ана- Мария. Бачорски би предпочел жена, понеже си мисли, че ще може по-лесно да контролира и манипулира.

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 21:26 от silsto

# 381
Имам въпрос, предател може ли да стане оракул? Защото винаги печелели праведните когато има оракул, но ако предател спечели последната битка и стане оракул, няма ли да спечели супер лесно?

# 382
Имам въпрос, предател може ли да стане оракул? Защото винаги печелели праведните когато има предател, но ако предател спечели последната битка и стане оракул, няма ли да спечели супер лесно?

Оракул се печели от игра и всеки може да стане. Обикновено е нож с две остриета и поставя мишена върху гърба и на оракула, и на избрания от оракула, особено ако двамата имат различни версии за ролята на избрания. Лично мнение, но според мен оракулът директно ти подписва присъдата за прогонване, но пък е в помощ на общото благо.

# 383
  • София
И Глория и Бачорски казват, че следващия епизод е супер интересен. Ако предателите не изберат никой, ще е интересно само ако някой от тях стреля по другия. Но по всичко личи, че и двамата продължават още дълго. Което означава, че все пак са избрали някой. Аз продължавам да си мисля, че е Ана- Мария. Бачорски би предпочел жена, понеже си мисли, че ще може по-лесно да контролира и манипулира.

Възможно е и друго - да са предложили и да е отказано, което да разберат останалите (мисля че, нямаше забрана отказал да не може да разкаже), вярно би си сложил мишена на гърба от 1-2ма праведни, които не вярват, а и от самите предатели (там обаче за убийство на конклава - пълни идиоти биха били да опитат да предлагат вербувания за масата).
Или просто да са избрали сега убийство (по-вероятно ми се струва - не са се разбрали Неве и Бачорски кого да привлекат и са отложили за друг път) - и "убитият" да е някой много изненадващ.

Ако обаче са избрали (независимо приел или не) - поне ще се види кои хора знаят какво е това предаване и кои нямат идея в какво участват 🙂

Ако има избран - пак независимо приел или не - предполагам Глория или Ева. Като цяло залагам на спрягани имена от предателите за убиване до сега, които са били посочвани, че са заплаха.

Общи условия

Активация на акаунт