🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 3 (30.09 - 09.10) 🎭

• 29 149
  • 753
  •   45
Отговори
# 465
  • European Union
Не гледах първия епизод на Маските и имах по-големи очаквания. Освен че Жорката ми приличаше на Теди Салпаров, друго интересно не видях.

# 466
Diavolo, в анкетата за убийство липсва АМ. Без нея гласувах за Диана, а за изгонване - Дани Петканов.😉

Има щит АМ.
Гласувах за Ева и Тино за убиване.
Владо Николов и АМ за изгонване.

Хареса ми на мен студиото Георги призна, че е подценявал много Неве, преди да разбере, че предател я е смятал като кандидат за първа изгонена тип "лесна жертва".
Боби е толкова симпатичен, ще ми липсва много.

# 467
  • софия
Дано минават през Надкаст. Там ще разчоплят всичко.

# 468
Как гласувах:
убит - Глория, Антон
прогонен - Йордан, Неве

# 469
Аз си нямам никаква идея ни за убит ни за изгонен. То няма никаква логика в играта им за която да се хвана. Всичко е..на случайни пориви на вятъра Joy

# 470

Днес би трябвало да пуснат Жорката, така загатнаха онзиден Relaxed

# 471
Ще канят по-интересните, Георги вече е потвърден. Стискам палци да е с комедийна прическа като вчерашната, много е нелеп и ме забавлява.

# 472
  • софия
Мен ме човърка това счупване на играта. Не съм гледала чуждите формати. Има ли опция, някой предател да се разкрие пред цивилка и може ли това да е счупването?

# 473
Явно и хората тук смятат Тино за най-застрашен Simple Smile

Абсолютно не мога да предвидя странните избори, които се правят на конклав и кръгла маса, но гласувах убит да бъде между Владо и Ева, прогонен Йордан или Неве.

# 474
На мен и снощния епизод на "Маските падат" ми беше интересен. Определено Владо К. липсваше обаче и може би затова на някои от вас не ви е било интересно. И Боби, и Георги бяха приятни интелигентни събеседници. Май го писах вече, но на мен Георги ми беше любимия предател от първите трима, защото някак го виждах само като роля, а не като същността му извън формата. Харесаха ми думите на Боби, че стратегия е малко по-силна дума.

Не знам какво ще се случи в епизода утре вечер и не ми се гадае, но вече го чакам с нетърпение.

ПП: Участник да наруши правилата и да излезе през нощта да гледа кои отиват на конклав е много балканско и не го изключвам изобщо, но такъв сценарий със сигурност е помислен от създателите. Все пак, не е чак толкова само балканско желанието да нарушиш правилата.

# 475
  • софия
Явно и хората тук смятат Тино за най-застрашен Simple Smile

Абсолютно не мога да предвидя странните избори, които се правят на конклав и кръгла маса, но гласувах убит да бъде между Владо и Ева, прогонен Йордан или Неве.
Моят довод е, че той е тотално на Мелмак в играта и няма никакъв шанс някой да се усъмни в него и да го предложат на масата. А според мен предателите точно в такива ще се целят. Освен, ако не закрещи грандоманията в Бачората и да реши да прави пореден гръм и трясък.

# 476
Тино не застрашава никой от предателите, нито има влияние сред останалите и няма логика да бъде убит. Но след Боби, очаквам всичко, така че може и него да изгърмят.
Няма логика и да вербуват, но мисля, че може и това да стане... според мен ще е някой измежду Анна-Мария, Петканов и Белев.
Айде да идва вторник Simple Smile

# 477
  • Другата България
Ако целта ще е да разбият групичката Тино - Белев - Петканов - Венци, то Тино е най-подходящ, да.
Но аз лично този път не се наемам да прогнозирам.
Ако искат да има “УаУ“ ефект, следва да убият Владо.
Но не вярвам.

Аз си държа, че ще поканят нов предател, да видим.

# 478
И аз се надявам на нов предател, но пък играта може да се завърти по-интересно ако останат само двамата. Да не би да познават всички предатели и това да е прецедентът? Ама не ми е много “балканско”. Или Бачорски да издава другия предател. Знае ли човек.. Бачорски обаче много се издава във външните си изяви и това не ме кефи. Иначе си е колоритен образ.
Връщам си думите назад, че е готино с известни личности. Ами не е. Даже и за рейтинг да е направено по този начин в първи сезон, това тотално предопределя играта. Даже по-голямата част от изгонените според мен ще са заради междуличностни отношения извън формата, отколкото заради подозрение в предателство. Изгледах миналата седмица и UK 3, все едно гледаш друго предаване, разликата в поведението и мотивите е от небето до земята.

# 479
И аз смятам все още, че ще има нов предател жена.

Общи условия

Активация на акаунт