🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 3 (30.09 - 09.10) 🎭

• 40 242
  • 869
  •   1
Отговори
# 615
Айде дано Владо и Невена са следващите

# 616
  • Sofia
Тоя пък Антон,чак реве…

# 617
  • София
Не ТЪПИ цивилки, а ДЕБИЛНИ цивилки! Като сте се прибрали и четете сега (ако), да знаете, че има и по-ограмотени люде, гледащи и телевизии, дето колчем ви видят/прочетат, ще се смеят на воля. Пет пари не давам за вас.

# 618
Ева разсъждава много трезво, но и много вокално…

# 619
  • Другата България
Антон защо реве за Гъмов???
Ееее, прекалено ми идва, айде нЕма нужда.

А Петканов само дето брак не е предложил на Бачора.
Аман, аман!

# 620
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Аз наистина сериозно започвам да си мисля, че повечето там вече са се усетили за Бачора, но заради познанство с него навън не искат да го посочат. Защо да си развалят рахатлъка като играта ще свърши и те ще продължат да си дружат с него, иначе може да го обидят, да му засегнат егото и току виж му изпаднали от френд листата, а явно им е важно.
Гъмов няма да ми липсва, надявам се следващата да е Невена, Антон е нелеп с реването си.

# 621
  • София
Неве потъна.

Анна-Мария дотук няма едно вярно прозрение.

# 622
Неве за мен с вота си за Мирела си пазеше гърба, защото наистина групичката им в колата на Владо стана много подозрителна и трябваше тя да приложи логика.
Бачорски почва да ме дразни, но и той ще си намери майстора. Хич няма да му е в полза да отстреля Неве, трябваше и с Гъмов да действа по-внимателно. Първият поканен в групата на предателите ще си даде ясна сметка колко струва и как трябва на момента да се действа против него.

# 623
Решението да се гласува за Гъмов беше изключително логично, чак, както писах по-рано, не го очаквах от този каст. Аз съм доволна като зрител - много напрягащ персонаж.
Разкритието на епизода - Владо чак сега осъзна, че не знаел къде се намира Grinning

# 624
Неве голяма грешка направи. Това, че не гласува против Анна Мария, може да ѝ вземе главата за в бъдеще. Реално ако си предател, има много хубава стратегия да защитаваш постоянно и ярко някой праведен, защото знаеш, че е праведен, и накрая, когато е изгонен, ти се изчистваш пред останалите.

# 625
Тази Неве много ме дразни, дано другата седмица я разкарат... Не се трае направо...

# 626
Неве си подсигури изхвърлянето на следващата кръгла маса. Хем издъни Гъмов на кръглата маса с този вот, хем остро тръгна пред другите към Бачорски. Махна се най-ближният и подсили още повече Бачорски.

# 627
Е, сериозно ли някой си мисли, че вярваме как Бачорски е тооолкова добър, че само неговото име не се чу като възможен предател!

# 628
  • София
Понеже явно Бъч печели сезона (на фона на стадото в миманса) - и както преди раздавал наградите си на участници (за което - респект!), направо отсега да си знае да раздаде/раздели парите на цивилките - според негов критерий: глупав - по-глупав - най-глупав... На последните по 5 лв. за снимка пред имението.

# 629
Невенка цял сезон ли ще го играе на приятелства от външния свят..? Затова предпочитам неизвестни играчи (не, че в нашето голямо село няма пак да се познават).. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт