🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 3 (30.09 - 09.10) 🎭

• 37 370
  • 869
  •   1
Отговори
# 600
За мен за съжаление Гъмов ще си тръгне.

# 601
  • Другата България
Бачорски ходи като калинка от група на група, но него никой не го заподозря, освен леко Антон.
Това ще е следващия убит.
Бачора не прощава, веднага нанесе ответен удар - леко, небрежно го спомена, когато Владо го попита кои 4 човека са му в полезрението.
Всеки, който му спомене името по някакъв повод получава кървавото писмо.

# 602
  • България
На А-М аргументите са като: "защо отпи първи чашата днес?"

# 603
И аз не мога да повярвам, че Бачорски е толкова голям супер дупер играч. Като уличница се размята от един ъгъл на друг, непрекъснато каканиже, просто не мога да повярвам как едва ли не трябва да повярваме, че е толкова умел, че някак си никой не го забелязва това, или пък го намират за напълно невинно.

Тотална слепота за неговото поведение, но в същото време се подозират хора, защото си поели въздух леко погрешно.

# 604
Дано Гъмов си тръгне, не мога да ги понасям с Владо. Надменни са. Още от ББ беше нахален алкохолик.

# 605
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Ами много неприятен тип ми е Гъмов. Докачлив, с огромно его и чувство за превъзходство, злобен, може много хора тук да го харесват, но на мен ми е противен и се надявам да си ходи.

# 606
Гъмов преминава в защитен режим, точно както Жорката. Но нямам търпение след малко да им видя учудените физиономии като го изгонят. От друга страна, след като изхвърлят него, част от съмненията за Неве може и да отпаднат на този етап.

# 607

Аз си мисля че Гъмов ще си ходи днес.
После Неве.
И Бачорски дирижира изцяло това шоу.

Каквото иска той това става. И няма кой да му се опъне. Всички му вярват. Той ходи като цветарка навсякъде. Има коалиции.Има и влияние в живия живот и някои не им пука за играта стига да в добри отношения с него.

Ще си гледаме шоуто на Бачорски и ще е голяма скука.

# 608
  • Другата България
Много нелицеприятен тип е Гъмов.
Не, че съм го харесвала преди формата, но тук си затвърдих мнението.
Чудех се защо са се надушили с Владо Николов, те били с еднакво голямо его и еднакво самовлюбени.

# 609
  • София
Неве с празен вот срещу Мирела.
Гъмов беше леко разочарован, очакваше да нападне Анна-Мария.

# 610
Наистина става много скучно с този Бачорски. Оплита ги като нищо, ама не ми се гледа само това. 🫤

# 611
Неве също трябваше да наклони везните към Ана-Мария.

# 612
Неве и Гъмов много очевидно захапаха Георги. Ако Георги е прогонен и каже, че е предател, определено ще паднат съмнения върху Неве и Гъмов как бяха толкова сигурни.

Казах още миналия вторник. И аз да бях, и аз щях да гласувам за Гъмов.

# 613
  • Другата България
Невена обаче прецака приятеля си.
Ако беше гласувала за Ана Мария, резултатът щеше да е равен и щеше да има прегласуване.

# 614
  • София
Неве предаде Гъмов!
Неве е следващата. Отиде си нейният ЩИТ, Гъмов.

Общи условия

Активация на акаунт