🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 3 (30.09 - 09.10) 🎭

• 35 355
  • 869
  •   4
Отговори
# 585
  • София
Мая сгафи в колата.
Защо и трябваше да обвинява Гъмов?

# 586
  • София
Офф, Владо... Rolling Eyes Той си играе някаква негова игра, която е всичко друго, но не и Трейтърс. Нямате представа колко ме дразни.
Много се надявам поне Глория да обърне сериозно внимание на думите на Антон на закуска, защото Владо нищо няма да вдене пак.
Любопитно беше изказването, че Онцова през цялото време била говорела за играта и търсела предателите, защото ние нищо подобно не сме видели и чули. Затова си мисля, че съвсем спокойно епизодите биха могли да са два пъти повече /наясно съм, че по Библия не може да е така/, защото страшно ми липсва да дадат с повече подробности как мислят праведните, как анализират жестове и изказвания, как се насочват подозренията към този или онзи...

# 587
  • Другата България
Щитовете:
Петканов, Тино, Йордан и Мирела.
Реално освен Тино не виждам някой от тези четиримата да има реална нужда от щит.
Но пък и не знам как ще се завърти кръглата маса и кой би могъл да влезе в полезрението на Бачора, та добре си ги взеха. Въпреки, че Мирела няма нужда от протекция, тя е толкова прозрачна и наивна праведна, че според мен до края ще си я държат предателите, няма смисъл да я убиват.

Разочарована съм от Мая, като цяло, още преди да стартира формата писах, че според мен стратегията ѝ тук ще е същата като в О100Г. Оказах се права - тя се е застраховала при повече от един “партнер“ явно, разчита на това все някой от тях да я опази, не се напряга да мисли, да смята, да даде нещо повече от себе си, различно от това да изглежда красива.
А съм разочарована защото в началото, в даден момент ми се стори, че ще видим повече от нея....сгрешила съм.

# 588
Глория какво се вайка толкова за тая раница...тя явно само за партита е направена, никога ли такива типажи не ходят по планини примерно....иначе ми е симпатична, ама си мисли, че играта се върти около нея.

Жорката от Острова го видяхме, че е популист, той тук иска праведните да спечелят - събира пари за себе си, да покаже как се печели тази игра от праведен.

# 589
  • София
Към момента от видяното в епизода или Анна-Мария или Гъмов!

# 590
И аз мислех, че Мая ще е по-активна, но реално ако се скатава има шанс да оцелее по-дълго. Така че, добра тактика ама се изпусна за Гъмов пред Гъмов ...защо си казват в очите за кого ще гласуват, това няма никакви дивиденти.

Няма да е изгонен Гъмов днес, ще духне вятъра на друга посока. Ще видим.

# 591
Неве и Бачорски са много зле да сядат и двамата в една кола....
Сега имаха шанса да се закрепят двамцата и да погонят още праведни - ето, първият заподозрян е Гъмов, после можеше да наклонят везните към Владо. Но те зор да са в колата на заподозрените...

Много се смях с Глория и буржоазията. Grinning Поне си знае възможностите, което на много хора в нашата държавица им липсва като преценка.

# 592
Ааа, хитър е Коджабашев. Пази поведение и ще изригне в един момент.

# 593
  • България
До тук стратегическа игра няма, гледаме Биг Брадър с тартор Бачорски и подкокоросан от Бачорски Капитан.

Продукцията има нужда да пипне и да се създаде нова коалиция, да видим война на две групировки.

# 594
Реално май Бачорски започва да ми харесва как играе. Взимаш двамата егоманиаци Владо Николов и Гъмов, играеш им по свирката, оставяш ги уж да вземат решения като гонят другите праведни, отиваш накрая на финал с тях и биеш.

# 595
Продукцията? В тази игра продукцията не се намесва, даже тези многобройни щитове са им много. Не би трябвало да има никакво побутване или намеци от прдукцията... В този формат поне.

# 596
  • Stockholm
То на Гъмов каквото и да каже човек, може да настъпи мина. Майчето набързо влезе в полезрението му от нищото. А Капитан Планета светкавично се включва в атаката. Бачо  пробва да изхвърли тях двамата в началото, понеже мислеше, че са интелигентни  и неконтролируеми.  А то какво излезе? Тъпи и агресивни JoyJoyJoy Но пък точно той може да си ги кандилка накъдето си иска Joy

Невето спи зимен сън. Изгони безобидния Жорка и заспа, играе си на доверие с психопат, докато той самият буквално  не се спря да oплита в мрежите си.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 23:35 от silsto

# 597
  • Другата България
Няма да е Ана Мария.
Дано да е Гъмов.
А и това веднага ще е идея , по-скоро трябва да даде идея на Невена да се напъне да защо Гъмов и кой е насочил хората да гласуват за него. И защо вече и нейното име започва да се прокрадва тук - там.

Защото вече си мисля, че освен Невена няма кой друг да разкара Бачорски.
Той отстреля ли я и нея, няма кой да го бутне.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 21:12 от Merri_An

# 598
Бачорски ходи като калинка от група на група, но него никой не го заподозря, освен леко Антон.

# 599
Невена направи много глупав ход като се обърна срещу Жоро,  а не срещу Бачорски.  Сега така ще и скрои шапката.  Иска да остане само той. Бързаш.

Общи условия

Активация на акаунт