🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 3 (30.09 - 09.10) 🎭

• 33 221
  • 836
  •   7
Отговори
# 825
Как ще му вдигнат мерника като той ги води всичките, пуснал е пипала навсякъде. Следващия предател, ако има такъв и е нахакан, само той би го отстранил. Силно се надявам на това, защото не харесвам Бачора и ми втръсна да гледам само него.

# 826
  • Другата България
Следващите предателИ /защото аз мисля, че ще е/са повече от един/, ако изобщо вдянат, че именно Бачо е отстранил Георги и Невена, следва да го поставят като цел №1 в списъка си за отстраняване. Ако и тогава не им светне какъвто и ще цвят да е лампата, спасение няма да има.
Затова се надявам Оля да стане предател, струва ми се, че може да направи интересна игра.

# 827
Да, искам нов ъпдейт на предалите - Оля, Анна-Мария и Коджабашев. 😁

# 828
  • София
Чакайте малко.
Никога и никъде не е писано със сигурност, че Бачорски го пазят външни хора. Не е потвърдено с доказателство, че има коалиция на Бачорски преди да стартира формата.
Всичко е само догадки. Които може и да са верни. Но може и да не са.
Поне засега няма потвърждение.
А и досега никой не си е признал за някакви предварителни уговорки. Например Зоран си призна за Кари и Ванко. Тук засега такова нещо няма.

# 829
  • Другата България
Не гледам подкасти, но се опитвам да чета темата. Коментирам това, мисля и други, гледали и слушали подкаста, писаха същото.
Аз съм много разочарована от чутото от Георги и ми показва колко фалшив герой е той.
Имал си е "кръг на доверие" с Бачорски, Глория, Петканов и Венци Венц и са се разбрали, че дори да има Предател сред тях, ще си бутат заедно до края. Това за мен чупи изцяло идеята на предаването и е тъпата балканска шуробаджанащина. Правилата на предаването са: Праведните търсят Предатели, Предателите се опитват да останат незабелязани. То иначе да се хванем за ръчичка всички и просто да гоним тия, с които не си общуваме - Биг Брадър стайл.
Не очаквах такова нещо от него, уж фен на предавания и игри. Реално го разбирам защо му е допадала тази игра - защото е защитен, но да си го правят това в други предавания.
Друг е въпроса, че явно и Георги, а и Дани и Венци толкова сляпо са вярвали/вярват на Бачо, че единия вече изгоря, защото имаше “късмета“ и той да е предател. Нещо, което не е имало как да знае преди въпросния “кръг на доверие“.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 22:48 от Merri_An

# 830
Аз два пъти чух някой да подхвърли името на Бачорски като предател. Още в първи епизод, но беше отхвърлено като прекалено очевидно. В последния епизод също някой го спомена, но веднага беше отхвърлено с категоричност. Съжалявам, че не мога да бъда по-точна с имена, но понякога озвучаването не е съвсем ясно.

Започнах да се разочаровам от формата (не че съм очаквала кой знае какво, но пък силно тръгна и ме заинтригува). Само Бачорски показват, все едно е шоуто на Бачорски. Вярно, че Предателите играят ключова роля, но прекалено много екранно време му отделят.
Защо няма синхрони на праведните да кажат кого подозират и защо?
Изненадах се, че Онцова била силен, прозорлив и аналитичен играч. Не беше показано или аз съм пропуснала.

Неве ми е любимка. Не ѝ беше присърце ролята на предател, но се поошлайфа. Трудно ѝ е, защото няма свитата на Бачорски. Стискам ѝ палци да успее да преобърне играта.

# 831
  • София
Още нещо.
Досега от всички убити и прогонени, нито един не каза, че е подозирал Бачорски за Предател. Дори не намекнаха за някаква външна коалиция.
Изгледах всички участия на елиминираните в Преди обед, Маските падат и Надкаст и никъде не обсъждаха Бачорски.
Така че явно човека си ги омайва.

А този Кръг на доверие е бил създаден от Венци Венц.
Според казаното от Георги.

Може да има някаква уговорка между Бачорски и Венци, но докато никой от тях не си признае винаги ще има съмнение и нищо повече от това.

Бачорски се познава с Оля и Мая. За други хора не знам.
Но те там масово се познават. Актьорите например. Георги с Мирела. Мая с Коджабашев.
Антон с Мира и т.н. и т.н.

# 832
  • Другата България
Blush
Янев го е казал, ама ние ще чакаме Бачо да го потвърди.
Ще има да почакаме.....
Както и да е, аз вярвам, че е имало нещо предварително.
Такава "слепота" не може да е заразна. А и чак такъв чаровник не е.

# 833
  • софия
Офф, много мрънкате банда Hug , само ме сугестирате и мен значи с тия подозрения за предварителни уговорки.

Сигурно има нещо такова, ама пак добре си е играта.
 Бачора е олеле герой, ама играе човека. Според мен лесно се  адаптира и импровизира. Абстрахирам се от вероятни предварителни уговорки.
Та Бачора си беше изхвърчал още в първия час - Даянка го върна.

Венци Венц като изгониха Жорката вика на Бачорката, по памет - "ебаси, представяш ли си, да го допуснеш в дома си, а той предател. Ама браво, доброто победи, доброто трябва да победи, браво, браво... "  - ей такива ги дърдори , а Бачето мига мига срещу него и си мълчи. Joy
Аз бая се посмях тогава.
Ми искрен ми се видя Венцето, не да се преструва.  Вярва си в тия работи, размишлява си по синхрони и на Бачето вярва - "Бачорката  - вика - има  много ясен поглед над нещата" - оххх, супер е Joy

Мисълта ми е, че си имаме предатели и цивилки и всички играят както могат и колкото разбират.
.

# 834
Едва сега гледам епизода от вчера и съм чела само последната страница с коментарите ви. Това за кръга на доверие се коментира ясно и в шоуто, не е нужно Жорката да ви го казва, в предаването Венци със сигурност е говорил за него, сигурно и някой друг. Още в първи епизод някой каза, че е ок да има и предатели в кръга. Това за мен си е резонна стратегия, тип дръж враговете си най-близо. Стига да знаеш кои са, няма лошо да стигнеш с тях до края и тогава да ги махнете.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 23:50 от Vaflichka81

# 835
Наминавам само и аз да изкажа разочарованието си. Каст, от който половината си нямат идея какво правят в тази игра, а другата половина е с предварителна договорка. Много слабо.
Още по-разочароващ е монтажът. Така и не се научиха в тази телевизия как да си сглобяват епизодите, без да изпускат същественото. Не може в чуждите формати най-важното от играта да се вмести в час, а ние да имаме два и пак да не успеем да отсеем ключовите моменти. Къде са опасните разсъждения на Онцова, защо Тино е застрашен, откъде накъде Данчо фокусника е подозрителен?

Единственото ми браво е за Ана-Мария, която съвсем безцеремонно отряза Владо Николов. Права е жената, ако някой няма топките да изкаже мнение и да го защити, няма място в играта.
Тино също заслужава адмирации, много по-деликатно, но и той се противопостави на Тренера и безумните му популистки "стратегии".

# 836

Синхроните до Е05 включително. Благодарности на marinaa3 за помощта с табличката. Yellow Heart

Общи условия

Активация на акаунт