Кралски работи и клюки - октомври 2025

• 70 645
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 885
Меган губи ДЕСЕТИЯ си ръководител на медийния отдел за пет години, след като бивш служител на Netflix подава оставка само след три месеца: „Тя не се предава, нещата сигурно са били доста ужасни“, казва приятел на Алисън Бошов.
Емили Робинсън се присъедини към екипа на Хари и Меган като директор по комуникациите през юни, но вече е напуснала екипа.
Г-жа Робинсън винаги е била спорен кандидат, тъй като е работила по „Короната“ в продължение на години – предаване, което излъчва редица вредни истории за кралското семейство.
Робинсън е поне десетият публицист, който напуска работата при Меган и Хари, откакто те напуснаха Обединеното кралство за Калифорния преди пет години (въпреки че двама бивши публицисти, Джеймс Холт и Миранда Барбот, бяха повишени в непублични позиции).

В екипа им остават Лиъм Магуайър, директор по комуникациите в Европа, и Мередит Мейнс, главен директор по комуникациите.
https://archive.ph/6MZ5a
Доста сериозно текучество на персонал.

# 886
  • Някъде там
Испанците връчват наградите тази вечер.

Харесва ми Стефани на първото им държавно посещение в Белгия. Второто ще е в Германия.
Елегантна е и модела и цвета й отиват. На Матѝлде харесвам цвета и шапката.

# 887
На мен ми харесват Матилде, доня София и Летисия. И Фелипе. Момичетата не знам защо са ги облекли в това недоразумение и тая бабешка рокля.

# 888
От всички само доня София и Фелипе ми харесват.
Малката София са я докарали като Максима на млади години с някоя от неуспешните визии.

# 889
И на мен доня София ми допада най-много.
Леонор ми е прекалено всекидневна в тази рокля и цвята не ми допада. Роклята е на H&M за 50€.

София е в рокля на испанската марка Miphai за 180€.

# 890
Стефани се е докарала като Мери Попинс, кройката на роклята е хубава, но деколтето и този бял шал развалят визията.
От испанските дами роклята на Летисия е красива, но пак черно и мрачно като в траур. На мен роклята на Леонор ми харесва, ако беше в циклама или друг свеж цвят щеше да е още по- добре. Доня София на тези години е по- свежа и елегантна от внучките и снаха си. София за пореден път е с несполучлив тоалет.

# 891
Кафявото е цвят на годината. По магазините е пълно с него в най-тъмната гама. Роклята на Леонор ми харесва. Най-хубава е Летисия, но без прическата, много слаба я прави.
Матилде изцяло е хубава, Стефани с приятен цвят и красиви обувки.

# 892
Инфантата София най-после я облякоха с женствна рокля, но май пак не е ОК.
Тя е с едра структура като баща си, даже много прилича на леля си Кристина.
Леонор е много по-фина, като майка си, но в лице е изцяло на баща си и баба София.
А тези сини очи и спокойно излъчване са направо прелест!
Какво нещо е преплитането на гените!

# 893
Летисия е носила роклята по-рано през годината на наградите за журналистика Mariano de Cavia, Luca de Tena y Mingote. За церемонията вчера са добавили прозрачната рокля от копринен шифон.

# 894
  • Някъде там
Елизабет  става на 24 години днес.
Хубава снимка

# 895
# 896
Здрава и щастлива да е белгийската принцеса! Има фино и деликатно излъчване.

# 897
Не разбирам защо испанските момичета ги обличат така нелепо. Хубави девойки стъкнати като лели, чак ме е яд.

# 898
  • София
Много хубава рокля на Леонор, единствено не ми харесват ръкавите - или по-дълги или най-добре без.
Роклята на София на манекенка е доста хубава, докато тази на Леонор върху нея е по-добре. Проблемът е че София няма стойка, подходящи обувки и се е завила с шал.

Разкошна снимка на Елизабет!

# 899
Зара Тиндал и дъщеря ѝ Миа Тиндал на втория ден от представянето на William Hill в Челтнъм

Общи условия

Активация на акаунт