Кралски работи и клюки - октомври 2025

• 13 978
  • 239
  •   16
Отговори
# 210
Мегън подражава на Джоли. Само нея съм виждала с големи обувки. И цветово облеклото е като нейното-черно, бежово и бяло

# 211
  • София
Прекрасна е черната рокля на Мегън, изключително стилна. Тя и Максима внасят необходимата доза оригиналност в кралските одежди, изпъкват.
Освен това Мегън залага на изчистени визии, рядко може да бъде видяна в пеньоарести рокли, с къдрички, цветенца, подплънки. Няма претруфеност и олелчване, каквито нерядко се виждат при други дами:

Клипче на Амалия и Елизабет - прекрасни са:
https://www.instagram.com/reel/DPWzpaQiufP/?igsh=bWZldzg3OHJwc2hw
Амалия е постигнала много, чудесна фигура.
Елизабет пък беше чудна и с предишната рокля, такава тънка талия не бях виждала скоро 😍

# 212
Според мен умишлено е избрала бялото, така изпъква повече на общия по- тъмен фон, но поне косата е добре прибрана, не е обичайния рошав кок. Гледах клипчетата много се наслаждава на вниманието, но има голяма маниерност в държанието й.

# 213
Черната рокля на Мегън е хубава. Белият сет щеше да е по-приемлив без това наметало отгоре.
Видях клипчето, наистина хич не върви добре. Самите обувки също някак грозно стърчат, с вирнати носове.

# 214
Наистина ли е качила видео от колата, движеща се по улиците на Париж близо до злополучния тунел, където загина Даяна, в което е качила краката си на седалка? Прочетох в медиите, но нямам инстаграм

# 215
  • София
Подплънки на сако е едно. На всяко палто и рокля - съвсем друго. Очевидни неща са това, няма смисъл да ги обяснявам.

Белият костюм на Мегън и на мен не ми допадна, не я харесвам в твърде торбести тоалети.

Много красива Летисия с ризата на точки по-горе, отива и, а самата риза прилича на Масимо Дути, имах подобна на марката.

# 216
Аз имам спомен, че нарочно носят по-голям номер обувки. Не е само Мегън, някоя друга известна дама беше го казала. Понеже са много високи и тесни, за да са по-поносими, носят по-голям номер. И си ги залепват за краката по някакъв начин.

Съвсем правилно си спомняш.

Ето защо звездите носят обувки, които са им твърде големи

Източник: https://dama.bg/article/eto-zashto-zvezdite-nosiat-obuvki-koito- … urde-golemi/14968 © Dama.bg

https://dama.bg/article/eto-zashto-zvezdite-nosiat-obuvki-koito- … urde-golemi/14968

# 217
Наистина ли е качила видео от колата, движеща се по улиците на Париж близо до злополучния тунел, където загина Даяна, в което е качила краката си на седалка? Прочетох в медиите, но нямам инстаграм
https://www.instagram.com/reel/DPbpS_eEaGO/

# 218
Във видеото по нищо не личи  каквато и да е връзка  със "злополучния тунел, където загина Даяна".

Това бялото нещо е супер красиво в движение, не виждам и проблем с обувките.

# 219
  • На топло
Баленсияга продава покани за ревютата си и всеки, който си плати може да се наслади на модното дефиле 😀

# 220
  • Някъде там
Подплънки на сако е едно. На всяко палто и рокля - съвсем друго. Очевидни неща са това, няма смисъл да ги обяснявам.

Белият костюм на Мегън и на мен не ми допадна, не я харесвам в твърде торбести тоалети.

Много красива Летисия с ризата на точки по-горе, отива и, а самата риза прилича на Масимо Дути, имах подобна на марката.
Къде е Летисия, само аз не я виждам?
Определено на Меган дрехите ми харесват много повече от на Рания роклята Баленсиага от седмицата на ООН.

Зад кулисите  Grinning

Анри и сестрите му колко си приличат.

Слънчица

# 221
Амалия е страхотна красавица, сега се върнах назад, лицето и е  прекрасно, а осанката и раменете като на древногръцка богиня. Още малко и трябва да се ошлайфа само. Роклята и също е прекрасна и деколтето много добре премерено да разкрива само каквото трябва.

И другите бяха много хубави, но се губеха до нея.

# 222
  • София

Къде е Летисия, само аз не я виждам?
Ето я:

Ризата обаче не е Масимо Дути, а BOSS.
Много хубав сет, всичко ми харесва.

# 223
# 224
Черната рокля е невероятна, какъв гръб само Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт