Лазерна епилация и електроепилация – 13

• 4 755
  • 95
  •   1
Отговори
# 90
При мен след 2ра процедура имам чувството, че по срамните устни ми излезнаха повече, но по-меки

# 91
  • София
Вчера отново ми попадна статия в сайта на една от големите дерматологични клиники (Леге Артис) за този ефект на допълнително окосмяване. Ако искате, прочетете подробно в секцията за лазерна епилация. Интересно, че там я разделят на трайна и окончателна, спрямо настройките на лазера. Окончателната била и по-скъпа и по-бавна като продължителност на процедурата.

# 92
Скиорче, изплаши ме, признавам си. Чудя се дали да прочета и да се филмирам повече или да замижа. Wink

# 93
  • София
Скиорче, изплаши ме, признавам си. Чудя се дали да прочета и да се филмирам повече или да замижа. Wink
Ее, споко пък ти за твоите три косъма. С повече процедури, ако е нужно ще се решат нещата. Или с ел. игла. Не се настройвай предварително. Не се знае как ще ти се отрази.
Но се сетих, че на разяснителния разговор с козметичката от Дерма -акт изброяваше някакви места, които принципно да не се минават с лазер, защото ще се увеличи окосмяването. Даде за пример места, където има лек мъх - като Д-то, корем над пъпа и т.н. Може да е свързано и с по-тъмна пигментация на кожата. (така пише в статията).

# 94
Напред някой питаше за белисимо - аз съм много доволна от тях. Правя интим и подмишници от май месец  крака от септември. Преди това имах няколко процедури на същите зони в Джи пойнт. Почти нямам косми на подмишниците вече, на интима растат руси.

# 95
  • Orihuela Costa,Spain
Аз си взех час  за SHR laser,по-скъпо е ,но при диодния много ме боли,а и резултатите не ме удовлетворяват.а съм на доста процедури вече.

Общи условия

Активация на акаунт