Лазерна епилация и електроепилация – 13

• 4 804
  • 95
  •   1
Отговори
# 60
Информацията ми е от приятелка, която сподели защо не ходи там, а в други оторизирани салони с качествени лазери.Бях малко като в небрано лозе без никаква обща култура на тази тема, та като видях лазера наистина се разочаровах.

# 61
Уау, това е доста интересно. Понеже са предимно на франчайз предполагах, че част от изискването за отваряне на студио е да се ползва определена от тях техника. В моите очи бях останала с идеята, че всички техни студиа са с elysion pro.
Може би е редно да проучиш какви са другите ти варианти и да избервш студио с качествен апарат.
Аз ходя в студио в Младост.

# 62
Някой има ли отзиви за Gpoint в Борово или Овча купел?

# 63
Аз съм доволна от студиото на Промишлена .

# 64
Момичета, някой има ли опит с електроепилация във Варна, в салон Bella Sofi?

# 65
  • Варна
И аз да питам за Варна освен Bella Soft за кое друго студио се знае, че правят електроепилация / успешно /. Уж не сме малък град, а голяма липса …

# 66
Има ли някоя дама, която ходи в дерма акт?
Аз си ходя само там и видях, че са пуснали намаления, реших да си закупя процедури за поддръжка, едната от които зона ръце от китка до лакът. Преди беше 50 лева (преди около 2-3 месеца) сега виждам че пише 110 лева. Толкова струва и цели ръце (от китка до рамо) и нещо не откривам логиката.

Дали става въпрос за грешка и да изчакам или грешката е вярна, някоя ходила ли е на тази зона скоро?

# 67
Здравейте. Може ли мнение за Amica Beauty Center в София.  Дъщеря ми е на 19 и иска да прави мишници и интим.
Също и за Gpoint в Надежда 2, ако сте ги посещавали.
Благодаря.

Последна редакция: сб, 10 яну 2026, 20:13 от daniph

# 68
  • София
Здравейте,
След епилация с александритен лазер нормално ли е растящите косми под мишниците да се усещат някак твърди като тел? След кола маска обикновено са съвсем меки. По време на епилацията се долавяше миризма на изгорено (опърлено).
И кога да очакваме да опадат? (За дъщеря ми става дума). Процедурата е извършена в Дермаакт.

# 69
След лазера вече не са растящи, а мъртви косми и фоликули, които кожата ще изхвърли. Може да й помогнете с леко ексфолиране и после подхранващ крем.

# 70
  • София
Мерси много за информацията. Минаха 4 дни вече. Чета, че при александритния лазер космите опадат по-бързо от епилирането с диоден лазер. Нямаме база за сравнение, де:)

# 71
При мен след7-8 дни започват да опадат.

# 72
Ако не опадат до 25-тия ден, тогава вече може да се мисли, че има проблем. Simple Smile

# 73
Някой с актуални впечатления от Body silk?

# 74
  • Варна
Някой от Варна да правил пълен курс при Laser Zona, имат две локации - в Чайка и в Трошево. В неделя бях на първа процедура в Чайка, платих 300лв: крака, интим, дупе, кръст, коремна линия, ръце и подмишници.
Лазерът е диоден. Нямам особено изпадали косми на 2ри ден, аз съм си сравнително космата и с по-твърд косъм на някои места 😃.

Общи условия

Активация на акаунт