Лазерна епилация и електроепилация – 13

• 5 194
  • 111
  •   2
Отговори
# 105
  • София
Казах го в рамките на шегата, но предвид че навсякъде обещават след 6-8 процедури да минеш само на поддържане 1-2 пъти годишно, предполагам че очакванията ми за 90-100% ефект не са нереалистични. Особено за моята възраст:).

# 106
  • Mediterraneo
Ами при мен се получи. Не ходя даже два пъти годишно на поддръжка, а веднъж на 2-3 години Simple Smile и то ако не ме мързи.

# 107
  • София
Супер! Звучи много обнадеждаващо! За всички зони ли беше такъв ефекта?

# 108
  • Mediterraneo
Мога да кажа, че да. Лице правя веднъж годишно, хормонална зона е, но все пак не е като да махаш всяка сутрин с пинсетата.

# 109
Според мен, това с ходенето 2 пъти годишно за ново третиране, не е никаква "поддръжка", а си е стандартен план за лазерна епилация, просто с по-разреден график.

В смисъл, мен не ме удовлетворява този резултат и предпочитам да реша въпроса кардинално (чрез електроепилация), отколкото да ходя на процедури, на практика, до края на живота си - с всички съпътстващи условности.

# 110
  • София
За лице - определено. Но за мишници напр. може да се преживее веднъж годишно. А предполагам, че това са първите 1-2 години и после няма нужда.
А ако се прави дълга пауза на лазерната епилация, може ли да се ползва епилатор или кола маска?

# 111
Да, може. Само трябва 45 дни преди следващ лазер да не си ползвала епилатор или кола маска.

Общи условия

Активация на акаунт