Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ОКТОМВРИ 2025 (Тема 10)

• 13 392
  • 343
  •   3
Отговори
# 285
  • България
...
Искам да попитам, дали новите профили получават оферти...
Моят профил е от септември. Пазарувах от Шийн, сега започнах от Тему.
Постоянно имам оферти за тия купони от 200/300 лева общо.
Нямам кредити, досега поне веднъж не са ми направили предложение за какъвто и да е вид.
Имам намаление на продукт в количката, но за дреболии.

# 286
  • Ст Загора
Моят 2рият е от юни ами има оферти

# 287
МоарейнД, махни от количката по-евтините неща (ако става дума за такива по десетина лева) и остави само по-скъпи, за да  намалява тях. Примерно до 50-60 лв има шанс да даде някакво намаление. Но не дава на всичко, затова трябва да се добавят повече неща - с идеята все на някое да се появи намаление.

После евтините ще си ги добавиш сама, ако държиш на тях.

Преди можеше да се замени намаленият в количката продукт с друг (и да се ползва отстъпката), но напоследък не може.

# 288
  • В Града на Липите
Явно при мен е различно. Когато имам повече неща в кошницата, не ми прави намаление. Случва се само, ако е едно. Другото, което ми направи впечатление е, че се случва все след дванайсет през нощта. Нямам представа, дали е съвпадение.
Напоследък май само се дебнем с Тему Grinning

# 289
Понеже и аз от средата на август насам практически нямам оферти, изобщо нямам добри - нито кредит, нито купони (освен онези по индийската схема да купиш 15 рандъмни неща от по минимум 17-18 лв. и да вземеш купони за 200 лв. с 50 % намаление), почнах да се питам дали пък това няма нещо общо с факта, че аз съм забранила всякаква комуникация по мейла на Тему, само в приложението съм му разрешила да ми праща известия. И сега 95 % от уж промоционалните съобщения са за това да разреша мейлите, че да видя благини.

Има ли още някой като мен, забранил имейли от Тему изцяло, ама да получава оферти?

Нямам втори профил, защото опитах веднъж да се логна от профила на мой близък, съответно профилът е с друг имейл и друг телефон, и ми показа абсолютно същите оферти и предмети, както в моя профил, т.е. веднага разпозна вероятно устройството. Та реших, че няма смисъл да се пробвам за втори профил при това положение.

# 290
Да, обикновено след 12 дава офертите. На мен снощи ми даде карта за отстъпка, не поръчах и сутринта към девет дойде втората - под формата на намаление на продукт от количката (още една чашка с чинийка - от 25 на 10 лв).

# 291
  • София
Разрешила съм на Тему да ми изпраща само имейли при доставка на пратка (да ме уведомява). Рекламните съобщения съм забранила, но в приложението ги следя. Имам оферти с връщане на кредит, имам си купони, подновяват ми ги при интерес от моя страна, имам и карта за отстъпки, но намалява само неща под 50 лв. Понякога спират някоя оферта, после я пускат. Но всичко това (почти) само на втория профил.

# 292
  • Асеновград
Аз нищо не съм забранявала, нямам и връщания от поръчки поне 2 месеца, и пак само оферта за кофтите купони ми дава. Явно сме в този период в момента.

# 293
  • Варна
При мен стана чудото май! Последно "връщане на кредит" имах на 30.06. изхарчих го и цяло лято нищо. Цял месец септември реших да не отварям Тему, да стачкувам малко Laughing И тук наскоро, на 01.10. реших да вляза, ами побъркаха ме от "връщане на кредит". За тия 7 дни, снощи за трети път ми пусна и то много добри оферти - пазаря за 120 и връща 92. Така, че и това може да се пробва. аз съм с един профил, но на ММ също няма нищо интересно като оферти.

Постоянно ми предлага оферта за "0,02лв" за три артикула. Предлага ми скъпи уреди, които държа в количката или са в "любими". Каква е уловката там? Някой ползвал ли я е?

# 294
Ще трябва да се направи много скъпа поръчка за тези подаръци. Поне при мен е така.

# 295
Идвам с отзив за един пръстен на Modian, за която марка и търговец получих препоръки тук. Уви, моят първи опит с тях е негативен. Освен, че пръстенчето дойде леко умалено, и с тъмни петна и от двете страни. Иначе е много нежно и има печат 925, но го върнах.
 https://share.temu.com/D2otU3uuspB

# 296
Здравейте! Опитах да прегледам първите 4 страници, но не намерих отговор, а съм притисната от времето. Поръчвам от година от тему и нямам нито един отказан или върнат артикул и затова не съм обръщала внимание на подобни въпроси в темата, а съм сигурна, че е обсъждано.

Та, даде ми 240% кешбек, пуснах поръчката в бързината, за да не изпусна офертата и зачетох само последните коментари. Да, ама в негативните пишат, че едни чорапи са от полиестер, че и умалени били... Не мога да заменя с други, нали? Канселирам полиестерните и край с кешбека? В първия пост четох, че ако откажа цялата поръчка, може и да спре да ми пуска тази оферта...

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 20:12 от Барбалена

# 297
  • Асеновград
Здравейте! Опитах да прегледам първите 4 страници, но не намерих отговор, а съм притисната от времето. Поръчвам от година от тему и нямам нито един отказан или върнат артикул и затова не съм обръщала внимание на подобни въпроси в темата, а съм сигурна, че е обсъждано.

Та, даде ми 240% кешбек, пуснах поръчката в бързината, за да не изпусна офертата и зачетох само последните коментари. Да, ама в негативните пишат, че са от полиестер, че и умалени били... Не мога да заменя чорапите с други, нали? Канселирам полиестерните и край с кешбека? В първия пост четох, че ако откажа цялата поръчка, може и да спре да ми пуска тази оферта...
Изчакай да пристигне поръчката и върни, каквото не харесаш. Ако не е цялата не трябва да има проблем.

# 298
Даже ще ти възстанови цялата стойност на продукта без да приспадне върнатия кредит. А, може да не са толкова зле. За едни чорапи няма да рискувам да ми спрат офертата.

# 299
Дано не са толкова зле наистина, че са за коледни подаръци и не обичам да подарявам неща, които не ми харесват. Ще съм хвърлила на вятъра едни 17 лева. Че освен лошата материя, умаления размер, се оказа и че са по-скъпи от други подобни Smiley Изобщо, много лоша покупка Grin

Общи условия

Активация на акаунт