Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ОКТОМВРИ 2025 (Тема 10)

• 47 651
  • 977
  •   1
Отговори
# 885
Не са добри купоните , най малкия е 40/130  и останалите са подобни. Поне при мен. Изобщо нямаше купон 10/10 лв. и за 20 и 25 лв. също.  Аз пуснах две неща които и така ми бяха в количката и ги платих с кредит. Но принципно са зле купоните в последно време.
Добри, лоши, в момента това дава. Аз нямам други оферти, освен за купони и то точно такива: 90/270 + 70/220 + 40/130. До сега ми даваше и 3*10/10,01, но днес ги няма в офертата, а последните два-три месеца поръчките ми са все 50/160 (имах един единствен купон от тези), 80/220, 40/130, 25/80 ... . И от корекции в цената още 9-10 лева. Нищо друго не ми дава като оферта.

# 886
Само тези от 10 лв май си струват в момента, при мен ги дава без проблем, но на втория профил стои само офертата с 15 артикула и спрях да поръчвам от там (по принцип към всяка поръчка слагам купон за 10  лв).

Поръчах си още един чадър с 16 ребра. Този е без черен найлон. Другият още не се е измирисал, но не се усеща толкова силно. Изглежда доста добре, но малко ми уморява ръката - по-тежък е от чадърите, които нося обикновено.

# 887
  • Асеновград

Това са моите

# 888
Направих една поръчка и изхабих 60/21, но ако я анулирам и искам да направя с друг по-голям купон друга поръчка ще стане ли?

# 889
Мисля, че може, ако е преди изпращането.

# 890
  • София
Направих една поръчка и изхабих 60/21, но ако я анулирам и искам да направя с друг по-голям купон друга поръчка ще стане ли?

Да, дори купона ще възстановят веднага.

# 891
Много ви благодаря за помощта Simple Smile Да, наистина ми го възстанови стария купон. Направих наново поръчката и си поръчах отново същите неща + робота за прозорци, използвах 220/73 отстъпка и ми излезна още по-изгодно всичко.
Ето на този се спрях, с купона ми излезна на 88лв.
https://share.temu.com/n7C6IWg7upB

# 892
Това с яйцата ли? На мен ми дава 200+30 или 200+30+200
Това са последните, които взех. Използвах един от 10/10,01 (35) и един не се събира на екрана.

Сега пак съм си нагласила в кошницата за над 220 лева неща, ще видя следващите 1-2 дена дали ще поръчам всичко или ще прецизирам. Искам и да върна от последната поръчка някои неща, както и 1-2 неща от по-стари поръчки - сгрешен размер основно. И сега се чудя дали ще ми унищожи купоните и дали ще ми даде други, ако го направя или първа да поръчам, а после да върна набелязаното.

# 893
Случи се следното доставиха пратка до Изибокс  от  Sameday.Пратиха  СМС но съпругът  ми по погрешка  го е изтрил ,звъним на куриера национален номер -постоянно  дава няма свободни куриери Не можем да я вземем. След 72часа  вероятно ще я върнат .Не знаем какво да правим.

# 894
Какво се случва, ако реша да върна 2те джунджурийки ( покупката на 2 артикула беше условие да получа купони), когато дойдат и не ги одобря.

# 895
  • На изток от Ада
Какво се случва, ако реша да върна 2те джунджурийки ( покупката на 2 артикула беше условие да получа купони), когато дойдат и не ги одобря.
изхаби купоните които ще ползваш и тогава, на мен ми анулираха купоните така

# 896
  • софия
Сеймдей имат приложение. Не знам дали ще се появи вече доставена пратка в него.

Доп. Инсталирах, защото имам 2 пратки от различни търговци с тях. Излиза ми къде са, мога да препратя/променя адреса за доставка. Предполагам, че когато доставят, ще мога и да удължавам срок и ще виждам кода за отключване. Препоръчвам да се инсталира.
Случи се следното доставиха пратка до Изибокс  от  Sameday.Пратиха  СМС но съпругът  ми по погрешка  го е изтрил ,звъним на куриера национален номер -постоянно  дава няма свободни куриери Не можем да я вземем. След 72часа  вероятно ще я върнат .Не знаем какво да правим.

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 14:39 от zvаnchе

# 897
Анулира неизползваните купони. Срокът за връщане е 90 дена, не бързай. Може пък да ти харесат или да се харесат на някой друг. Аз поръчвам дреболийки за купони, но такива, които ми трябват и съм си набелязала същите или подобни. В момента чакам цветни маслени моливи и комплект химикали на обща стойност 6,80. С две деца в училищна възраст са си нужни.

# 898
Спират да изпращат офертата.

# 899
Влез в приложението на Тему и виж съобщението за доставката. Когато получавам през бокснау там има изписан кода за отваряне на кутията

Общи условия

Активация на акаунт