Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ОКТОМВРИ 2025 (Тема 10)

• 47 666
  • 977
  •   1
Отговори
# 870
Здравейте, момичета! Върнах пратка от Теми в кутия box now и след това прочетох, че е трябвало да запиша на пакета "код за връщане". Има ли шанс да си получа парите?
Пиши на бота, че си върнала пратката и че си пропуснала да напишеш кода.
Ще ти върнат парите.

# 871
Куриерите си лепят тяхна товарителница с баркод, като го вземат пакета.

# 872
  • пустинята Гоби
Никога не лепя бележка с код за връщане на пакетите, нямала съм проблеми.

# 873
Кутията на Пандора се отвори, успях да закупя 2 евтинджоса и ми даде всички видове купони. Наточила съм се да купувам робот за почистване на прозорци, от имащите такива кой вариант е по-ефективен, заобления или квадратния модел. Моля ви се помогнете ми с избора, че купоните са ми до 31-ви и пак ще изтекат.

# 874
спокойно важат ти два месеца тези купони. после пишеш на бота : искам да възстановя купон.

# 875
За сега определям сайта като закачки с качество - изненада

Едно килимче беше първо - задържах го заради лесната поддръжка.

Сега получих кош за дрехи, идеята беше всяко дете след градината след преобличане да си носи дрехите в коша, че им е интересно самостоятелно да го правят.
Ами, поръчах двоен като на снимката, получих единичен.
Тепърва ще опознавам връщането, беше част от поръчка и Еконт го доставиха
https://share.temu.com/trxCYZGObYB

# 876
Случва се да не пратят нещо хубаво, но аз съм доволна от много неща. А и те толкова лесно връщат парите - повечето пъти без да си искат продукта, че няма как да им се сърдя много.
Предполагам, че това ще се промени (или те ще си сменят условията или завистниците от ЕС ще направят нещо) и не знам какъв ще е ефектът на еврото, но все едно - за сега продължавам да пазарувам.

# 877
За първи път 1 от артикулите в направената ми поръчка го дава с доставка по суша.

"Поради размер, тегло или други причини, този артикул ще бъде изпратен по суша. Ако поръчката Ви съдържа други артикули, които не се превозват по суша, те ще бъдат изпратени отделно и няма да повлияят на времето за доставка на другите артикули".

34-51 работни дни, действително ли ще дойде след толкова дълго време. Някой има ли опит с подобен казус?

# 878
  • София
По суша, изпращат с пощите, не става по-бавно за 2 седмици идват.

# 879
Аз нямам такъв опит, но се зачетох, че два от артикулите ми в количката имат такова описание с дълъг срок за идване по суша, което ме озадачи и естествено, не поръчах.
Направи ми впечатление и че на някои артикули, отстрани, е написано с кои куриери се доставя стоката.

# 880
  • София
Аз нямам такъв опит, но се зачетох, че два от артикулите ми в количката имат такова описание с дълъг срок за идване по суша, което ме озадачи и естествено, не поръчах.
Направи ми впечатление и че на някои артикули, отстрани, е написано с кои куриери се доставя стоката.

Поръчах за приятелка куфар, онзи ден. Пишеш доставка по суша с доста дълъг срок. След като го изпратиха, го промениха на 4-6 работни дни.

След изпращане.

# 881
Кутията на Пандора се отвори, успях да закупя 2 евтинджоса и ми даде всички видове купони. Наточила съм се да купувам робот за почистване на прозорци, от имащите такива кой вариант е по-ефективен, заобления или квадратния модел. Моля ви се помогнете ми с избора, че купоните са ми до 31-ви и пак ще изтекат.

Какви са купоните, или конкретно този който мислиш да използваш какво ти дават? Аз нямам робот за прозорци, не мога да дам съвет.

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 13:25 от atom3

# 882
  • софия
На 12.09.2025 поръчах в европейска държава продукт, който се доставяше по суша. Посоченият срок, ако помня добре, беше 20-35 работни дни. Пристигна на 21.10.2025 г. в рамките на посочения срок. Вече бяхме забравили какво сме поръчали. Междувременно други неща за същия адрес се получиха за 10 календарни дни.

# 883
  • Асеновград
Не са добри купоните , най малкия е 40/130  и останалите са подобни. Поне при мен. Изобщо нямаше купон 10/10 лв. и за 20 и 25 лв. също.  Аз пуснах две неща които и така ми бяха в количката и ги платих с кредит. Но принципно са зле купоните в последно време.

# 884
Не са добри купоните , най малкия е 40/130  и останалите са подобни. Поне при мен. Изобщо нямаше купон 10/10 лв. и за 20 и 25 лв. също.  Аз пуснах две неща които и така ми бяха в количката и ги платих с кредит. Но принципно са зле купоните в последно време.

6 бр купони имам 10/10 отстъпка
130/45 отстъпка
220/73 отстъпка
270/53 отстъпка
450/100 отстъпка
60/21 отстъпка

П.с Направих една поръчка и изхабих 60/21, но ако я анулирам и искам да направя с друг по-голям купон друга поръчка ще стане ли?

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 13:47 от dani-ela-80

Общи условия

Активация на акаунт